تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 639 اولاول ... 82482532572578579580581582583584585586592632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

امروز رفتم بانک ملت همراه بانک رو فعال و برنامشو روی گوشی نصب کرد ولی هزینه ای بهم اس ام اس نشد که بابت کارمزد کم کرده باشه. هزینه و کارمزدش سالیانه کم میشه یا خدمات همراه بانک رایگانه؟
    اسم دیگه همراه بانک، موبایل بانک هست؟
    همراه بانک که یه نرم افزاره، نصبش میکنی و از خدماتش استفاده میکنی، چیزی نیست که بخاد کارمزد و هزینه داشته باشه.
    اونی هم که میگن سالیانه حدود 10 تومن کارمزد میگیرن ماله پیغامهای اطلاع رسانی تراکنشهاست که به صورت sms براتون میاد.
    اینا دو تا موضوع جدا از هم هستن

2. این کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

نرم افزار خوبیش اینه بدون اینترنت هم کار میکنه
    مطمئنی؟ فکر نمیکنم ها
    مثلا یه انتقال وجه کارت به کارت رو چطور بدون استفاده از اینترنت انجام بده؟
    البته از طریق ussd میشه بدون اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از نظر سود خوبه ولی از نظر واریز کردن پول بدرد نمیخوره چون الان یه مدته که سریع تو همون دقایق اول سقف واریزش پُر میشه
    خب کجا رو شما پیشنهاد میکنین؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

مطمئنی؟ فکر نمیکنم ها
    مثلا یه انتقال وجه کارت به کارت رو چطور بدون استفاده از اینترنت انجام بده؟
    البته از طریق ussd میشه بدون اینترنت
    آره دیجی بانک و ussd بود

داره خودمونی میشه Nostophobia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

از نظر سود خوبه ولی از نظر واریز کردن پول بدرد نمیخوره چون الان یه مدته که سریع تو همون دقایق اول سقف واریزش پُر میشه
    منظور از اینکه سریع سقف واریزش پُر میشه چیه؟ میشه بیشتر توضیح بفرمائید؟
    Last edited by Nostophobia; 19-12-2017 at 20:47.

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تحرک عجیب بانک ها برای پرداخت وام/پرداخت با سپرده‌گذاری رونق گرفت

گزارش میدانی مهر؛
    تحرک عجیب بانک ها برای پرداخت وام/پرداخت با سپرده‌گذاری رونق گرفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حالی که مجلس از ارائه اولتیماتوم به دولت برای کاهش نرخ سود وام بانکی خبر می دهد،برخی شعب حرکت جدیدی برای اعطای وام آغاز کرده اند که الزام بلوکه کردن تسهیلات را همراه دارد. به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از شهریورماه امسال با مصوبه شورای پول و اعتبار و بخشنامه بانک مرکزی، نرخ سود سپرده های بانکی ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده و آن گونه که مقامات بانک مرکزی می گویند، این نرخ در اکثر قریب به اتفاق شعب بانکی رعایت می شود. اگر چه دادستان کل کشور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هنوز هم بر این باور دارند که برخی بانک ها در رعایت این بخشنامه تخلف می کنند. همین چند وقت پیش بود که ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی از بازرسی ۴ هزار و ۵۰۰ شعبه بانکی در سراسر کشور خبر داده و اعلام کرده بود که نرخ های سود در این شعب رعایت می شود و بسیاری از بانک ها به صورت دقیق و وسواس‌گونه به پرداخت سود سپرده مطابق با نرخ های مصوب شورای پول و اعتبار می پردازند. نکته دیگر رعایت نرخ سود بانکی از سوی بسیاری از بانک ها، گفته مسعود کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی است که وی بُعد دیگری از جرایم بانک ها در عدم رعایت نرخ های سود را گوشزد می کرد. به این معنا که وی اعلام کرده بود آن دسته از بانک هایی که نرخ سود را رعایت نمی کنند نقره داغ خواهند شد چرا که پرداختی های مازاد این نرخ سود به سپرده ها مشمول اخذ مالیات خواهد شد و حسابرسان به دقت این موضوع را در صورت های مالی بانکها تحت نظر خواهند گرفت. تمام اینها در شرایطی است که مطابق مصوبه شورای پول و اعتبار، بانک ها باید در تداوم کاهش نرخ سود سپرده های بانکی، نرخ سود تسهیلات را هم کاهش دهند. موضوعی که تاکنون اجرایی نشده و آن گونه که محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گوید قرار بر این بود که ۲ تا ۳ ماه بعد از کاهش نرخ سود سپرده ها، نرخ بهره وام ها نیز کاهش یابد و اکنون مجلس به دولت اولتیماتوم داده تا هر چه سریعتر برای کاهش نرخ سود وام های بانکی نیز اقدام کند. وی البته به این نکته هم اذعان داشت که جلسات مرتبی با مقامات بانکی در رابطه با فراهم نمودن مکانیزم های کاهش نرخ سود در بخش تسهیلات برگزار شده است و حال باید متنظر ماند و دید که این اولتیماتوم چه زمانی به ثمر خواهد نشست. گزارش های میدانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از برخی از شعب بانکی حکایت از آن دارد که بانک ها با علم بر اینکه ممکن است نرخ سود تسهیلات بانکی به زودی کاهش یابد، تلاش دارند تا منابع موجود خود را با نرخ گران تری در اختیار مردم بگذارند و آن گونه که برخی محاسبات نشان می دهد برخی شعب بانکی همچنان نرخ های سود ۲۳ تا ۲۷ درصدی را برای تسهیلات خود اعمال می کنند و بنابراین اعطای منابع با نرخ هایی که هنوز کاهش نیافته اکنون برای آنها جذابیت یافته است. در این میان پرداخت وام با بلوکه کردن بخشی از تسهیلات پرداختی به مردم و نیز سپرده گذاری برای اعطای وام رونق گرفته و اکنون بانک ها برای اعطای تسهیلات با همین نرخ سودهای بالا ۱۷ تا ۲۰ درصد از وام های اعطایی را تا پایان تسویه وام نزد خود نگه می دارند به نحوی که برای دریافت یک وام ۲۰ میلیون تومانی با نرخ قسط ماهانه ۷۳۰ هزار تومانی چیزی حدود ۱۷ درصد از وام مشمول بلوکه کردن ۱۷ درصد از مبلغ وام اعطایی می شود که در پایان دوره بازپرداخت به متقاضی برمی گردد. یکی از کارمندان شعب بانکی در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گوید: منابع بانک ها بسیار محدود است و برای اینکه بتوانند وام بیشتری اعطا کنند به برخی از روش ها متوسل می شوند به این معنا که بلوکه کردن بخشی از وام اعطایی یا وام به شرط سپرده گذاری ۲ تا ۳ ماهه از جمله مواردی است که برخی شعب بانکی به کار می بندند. وی می افزاید: البته بخشنامه های بانک مرکزی اعطای هر گونه وام با سپرده گذاری یا بلوکه کردن بخشی از تسهیلات را ممنوع کرده است اما به هر حال بانک ها به روش هایی متوسل می شوند که بتوانند در ازای اعطای منابع خود بیشترین بازدهی را داشته باشند. این در شرایطی است که بانک ها هم بنگاه های اقتصادی هستند که باید هزینه ها و درآمدهای خود را مدیریت نمایند، به این معنا که وقتی سود سپرده کاهش می یابد، میزان ورودی و منابع سپرده ای به بانک ها نیز تقلیل یافته و همین امر بانک ها را در منابع درآمدی خود با مشکل مواجه می کند به خصوص اینکه مشارکت در فعالیت های اقتصادی، خرید ملک و داشتن سهام نیز راه را برای کسب درآمد آنها بسته است. به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حال باید منتظر ماند و دید که نظام بانکی در همراهی با مجلس در کاهش نرخ سود تسهیلات که یکی از خواسته های اصلی تمامی محافل اقتصادی و مردم است، چه زمانی به ثمر خواهد نشست.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

12 کاهش نرخ سود وام‌های بانکی تا اواسط دیماه

در پاسخ به مهر عنوان شد:

کاهش نرخ سود وام‌های بانکی تا اواسط دیماه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از کاهش نرخ سود وام‌های بانکی تا اواسط دیماه خبر داد و گفت: برخی بانکها همچنان نرخ سود مصوب سپرده‌ها را اعمال نمی‌کنند. به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمدرضا پورابراهیمی در حاشیه جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش‌خصوصی در پاسخ به سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص کاهش نرخ سود وام‌ها، گفت: هدف از کاهش نرخ سود سپرده ها در حوزه فعالیت های اقتصادی این بود که بتوان کاهش نرخ تامین مالی را در اقتصاد کشور صورت داد، بر این اساس اگر قرار بود که نرخ سود سپرده‌ها کاهش یابد، ولی نرخ وام‌های بانکی برای فعالان اقتصادی، توده‌های مردم و مجموعه فعالیت‌های اقتصادی، کاهش نیابد، کاهش نرخ سود سپرده هم دلیلی نداشت.
    رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: باید بازه زمانی برای بانکها در نظر گرفته می‌شد تا بتوانند نرخ سود وام‌ها را هم پس از کاهش نرخ سود سپرده‌ها، عملیاتی کنند؛ چراکه بدون فاصله زمانی، امکان اجرای این موضوع وجود نداشت؛ بر این اساس این بازه زمانی از نظر مجلس سپری شده و در هفته آینده نیز، آخرین وضعیت و گزارش را از بانک مرکزی دریافت خواهیم کرد.
    وی تصریح کرد: بر اساس آنچه که به عنوان مصوبات شورای پول و اعتبار مطرح است، کمیسیون اقتصادی از ابتدای دیماه در این حوزه ورود خواهد کرد و جمع بندی هم این است که کاهش نرخ سود وام ها و تسهیلات بانکی را تا قبل از پایان دیماه به مردم گزارش کنیم.
    پورابراهیمی گفت: متناسب با نرخ سود سپرده ها، کاهش نرخ سود وام نیز باید صورت گیرد، این در حالی است که اکنون بانکها از نرخ سود سپرده ها عدول می کنند که این به دلیل ضعف سیستم نظارتی بانک مرکزی است و در مورد تسهیلات نیز این نرخ باید کاهش یابد. بانک مرکزی نیز باید برای هر دو بخش پاسخگو باشد و البته خروجی این است که تا اواسط یا اواخر دیماه، آنچه که به عنوان مصوبات مرتبط با نرخ سود سپرده ها است عملیاتی شود.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

منظور از اینکه سریع سقف واریزش پُر میشه چیه؟ میشه بیشتر توضیح بفرمائید؟
    یعنی صندوق یه ظرفیتی داره، به اندازه واحدهایی که ابطال میشه، امکان صدور واحدهای جدید وجود داره و این یعنی محدودیت
    البته قبلا اینقدر محدودیت نداشت، الان اینطوری شده
    به عنوان نمونه من همین 26 آذر (یعنی 2 روز پیش) خواستم صدور واحد انجام بدم، از ساعت 8 صبح سعی کردم وارد سایت بشم که سایت خیلی کند باز میشد بلاخره ساعت 8:03 وارد محیط کاربریم شدم بعد از اینکه مبلغ رو برای صدور وارد کردم با کندی شدید مواجه شدم و حدود 10 دقیقه طول کشید تا به صفحه درگاه پرداخت وصل بشه. تو این مدت 10 دقیقه تا وصل شدن به درگاه پرداخت در یک مرورگر دیگه سعی کردم مجددا به صفحه صدور واحد وارد بشم که با پیغام "سقف صندوق تکمیل شده" مواجه شدم (یعنی در عرض 10-12 دقیقه ابتدایی شروع کار صندوق ظرفیتش پُر شده بود). در نهایت در مرورگر قبلی که بعد از 10 دقیقه باز شده بود پول رو واریز کردم

یک ماه قبل هم که سریع صندوق پُر شد و بیخیال واریز پول شدم!

دو ماه قبل هم همچین تجربه ی بدی داشتم یعنی از ساعت 8 صبح درگیر سایت بودم و سایت اینقدر کند باز میشد که دیگه ناامید شدم و مجبور شدم حضوری به بانک مراجعه کنم که گفتن باید فقط از طریق اینترنت اقدام کنید، بعد از تلاش دوباره بلاخره ساعت 11:11 به سختی تونستم پول رو واریز کنم (جالبیش اینه که این انتقال رو در روز 5 شنبه انجام دادم که مدت زمان صدور واحد از ساعت 8 تا 11 صبح هست ولی من ساعت 11:11 انجامش دادم!)

تقریبا 7-8 ماه پیش که صندوق رو افتتاح کردم این مشکلات رو نداشت، الان اینطوری شده

پاسخی هم که در جواب ایمیل اعتراضیم دادن اینه:
    با سلام و سپاس از همراهی شما با تأمین سرمایه لوتوس پارسیان
    به دلیل پر شدن سقف صندوق، فقط به میزان ابطال‌هایی که در صندوق انجام شده، امکان صدور وجود دارد. لذا به دلیل لزوم کنترل سقف صندوق، دسترسی صدور محدود شده و فقط در روزهای مشخصی که در پرتال اعلام می‌شود، این دسترسی وجود دارد و به دلیل تقاضای بالای سرمایه‌گذاران، در دقایق و حتی ثانیه‌های ابتدایی بازگشایی صندوق سقف صندوق پر شده و اجازه صدور بسته می‌شود. لذا بهترین زمان اقدام برای صدور، رأس ساعت 8 صبح در روزی است که اعلام می‌شود امکان صدور در آن روز میسر است.

با سپاس
    روابط عمومی تأمین سرمایه لوتوس پارسیان

10. این کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

یعنی صندوق یه ظرفیتی داره، به اندازه واحدهایی که ابطال میشه، امکان صدور واحدهای جدید وجود داره و این یعنی محدودیت
    البته قبلا اینقدر محدودیت نداشت، الان اینطوری شده
    به عنوان نمونه من همین 26 آذر (یعنی 2 روز پیش) خواستم صدور واحد انجام بدم، از ساعت 8 صبح سعی کردم وارد سایت بشم که سایت خیلی کند باز میشد بلاخره ساعت 8:03 وارد محیط کاربریم شدم بعد از اینکه مبلغ رو برای صدور وارد کردم با کندی شدید مواجه شدم و حدود 10 دقیقه طول کشید تا به صفحه درگاه پرداخت وصل بشه. تو این مدت 10 دقیقه تا وصل شدن به درگاه پرداخت در یک مرورگر دیگه سعی کردم مجددا به صفحه صدور واحد وارد بشم که با پیغام "سقف صندوق تکمیل شده" مواجه شدم (یعنی در عرض 10-12 دقیقه ابتدایی شروع کار صندوق ظرفیتش پُر شده بود). در نهایت در مرورگر قبلی که بعد از 10 دقیقه باز شده بود پول رو واریز کردم

یک ماه قبل هم که سریع صندوق پُر شد و بیخیال واریز پول شدم!

دو ماه قبل هم همچین تجربه ی بدی داشتم یعنی از ساعت 8 صبح درگیر سایت بودم و سایت اینقدر کند باز میشد که دیگه ناامید شدم و مجبور شدم حضوری به بانک مراجعه کنم که گفتن باید فقط از طریق اینترنت اقدام کنید، بعد از تلاش دوباره بلاخره ساعت 11:11 به سختی تونستم پول رو واریز کنم (جالبیش اینه که این انتقال رو در روز 5 شنبه انجام دادم که مدت زمان صدور واحد از ساعت 8 تا 11 صبح هست ولی من ساعت 11:11 انجامش دادم!)

تقریبا 7-8 ماه پیش که صندوق رو افتتاح کردم این مشکلات رو نداشت، الان اینطوری شده

پاسخی هم که در جواب ایمیل اعتراضیم دادن اینه:
    واریز بعدی رفت یه ماه بعد
    کم کم دارن متوقف میکنن ش
    نکته جالب برخی روزها دیده میشه واحد صاد کردن به غیر از روزهای خاصی که اعلام کردن خودشون
    احتمالا برا خودی هاست
    باز اینا خوبه
    بانک ملی میگه صدور نداریم یهو میبینی صدور زده واقعا مسخره انگیزه !

12. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

10 واکاوی ابعاد اقتصادی طرح اخذ مالیات از سود سپرده‌ بانکی+ سند

از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس صورت گرفت

واکاوی ابعاد اقتصادی طرح اخذ مالیات از سود سپرده‌ بانکی+ سند

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ابعاد اقتصادی طرح اخذ مالیات از سود سپرده‌های بانکی را مورد واکاوی و بررسی قرار داد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از روابط عمومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شورای اسلامی، دفتر مطالعات اقتصادی این مرکز که هدف از تهیه گزارش حاضر واکاوی ابعاد مختلف اقتصادی ناشی از وضع مالیات بر سود سپرده‌های بانکی است، افزود: مطالعه قوانین مالیاتی اعضای گروه 20 (G20) نشان می‌دهد که در 18 کشور عضو این گروه، سود سپرده‌های بانکی یا مشمول مالیات تکلیفی هستند و یا جز درآمد مشمول مالیات محاسبه می‌شوند و صرفاً در عربستان این درآمد مانند ایران معاف از پرداخت مالیات است.
    همچنین بررسی نرخ سود حقیقی (نرخ سود اسمی منهای تورم) سپرده های بانکی در این کشورها نشان می‌دهد که نمی توان مثبت بودن نرخ سود را به عنوان شرط لازم برای اخذ مالیات بر سود سپرده‌های بانکی قلمداد کرد و در هر صورت این درآمد باید مانند سایر درآمدهای اشخاص مشمول مالیات شود تا موجب انحراف در تصمیم‌گیری سرمایه گذاری افراد نشود و همچنان انگیزه کافی برای سرمایه‌گذاری در بخش واقعی اقتصاد باقی بماند.
    برای دریافت متن کامل این طرح از اینجا+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + وارد شوید.
    انتهای پیام/ب

14. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •