یعنی صندوق یه ظرفیتی داره، به اندازه واحدهایی که ابطال میشه، امکان صدور واحدهای جدید وجود داره و این یعنی محدودیت
البته قبلا اینقدر محدودیت نداشت، الان اینطوری شده
به عنوان نمونه من همین 26 آذر (یعنی 2 روز پیش) خواستم صدور واحد انجام بدم، از ساعت 8 صبح سعی کردم وارد سایت بشم که سایت خیلی کند باز میشد بلاخره ساعت 8:03 وارد محیط کاربریم شدم بعد از اینکه مبلغ رو برای صدور وارد کردم با کندی شدید مواجه شدم و حدود 10 دقیقه طول کشید تا به صفحه درگاه پرداخت وصل بشه. تو این مدت 10 دقیقه تا وصل شدن به درگاه پرداخت در یک مرورگر دیگه سعی کردم مجددا به صفحه صدور واحد وارد بشم که با پیغام "سقف صندوق تکمیل شده" مواجه شدم (یعنی در عرض 10-12 دقیقه ابتدایی شروع کار صندوق ظرفیتش پُر شده بود). در نهایت در مرورگر قبلی که بعد از 10 دقیقه باز شده بود پول رو واریز کردم
یک ماه قبل هم که سریع صندوق پُر شد و بیخیال واریز پول شدم!
دو ماه قبل هم همچین تجربه ی بدی داشتم یعنی از ساعت 8 صبح درگیر سایت بودم و سایت اینقدر کند باز میشد که دیگه ناامید شدم و مجبور شدم حضوری به بانک مراجعه کنم که گفتن باید فقط از طریق اینترنت اقدام کنید، بعد از تلاش دوباره بلاخره ساعت 11:11 به سختی تونستم پول رو واریز کنم (جالبیش اینه که این انتقال رو در روز 5 شنبه انجام دادم که مدت زمان صدور واحد از ساعت 8 تا 11 صبح هست ولی من ساعت 11:11 انجامش دادم!)
تقریبا 7-8 ماه پیش که صندوق رو افتتاح کردم این مشکلات رو نداشت، الان اینطوری شده
پاسخی هم که در جواب ایمیل اعتراضیم دادن اینه: