سلام دوستان
کسی از قانون کفالت پدربزرگ ، خبر داره؟
آیا فقط اینکه پدربرزگ ، نوه و پسر بالای 18 سال نداشته باشه ، تنها نوه پسر بالای 18 سال معاف میشه؟
شرط دیگری مثل سن و بیماری و این چیزا داره یا نه؟
سلام دوستان
کسی از قانون کفالت پدربزرگ ، خبر داره؟
آیا فقط اینکه پدربرزگ ، نوه و پسر بالای 18 سال نداشته باشه ، تنها نوه پسر بالای 18 سال معاف میشه؟
شرط دیگری مثل سن و بیماری و این چیزا داره یا نه؟
[QUOTE=mehran_pqqp;6667094]سلام دوست عزیز
شما رشتت چیه؟؟؟؟
امریه گرفتن ربطی به نظام وظیفه یا پلیس +10 نداره .شما با توجه به رشتت (مثلا رشته کشاورزی------>
سازمان جهاد کشاورزی) میری ارگان مربوطه ودرخواست امریه میکنی با توجه به صحبت های دوستمون که گفت توی سایت ها میزنن به نظر من حضوری بری خیلی بهتر هست.وقتی به اونجا مراجعه کردی حتما یادت باشه که درخواست پرکنی حتی اگه ازت برگ سبز خواست.اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو. یه نکته که خیلی مهم هست وداشت یادم میرفت خیلی زود باید اقدام کنی شاید 2روزدیگه هم دیر باشه پس زود تر اقدام کن
شما یه دفترچه بخرید و قسمت پزشکی رو پر کنید و نوبت بگیرید برای بیمارستان نظام.
ایشالا که معاف میشی.آسم خفیف هم فکر نکنم معاف بشی.موفق باشی.
بند18-آسم به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نظامي يا دانشگاهي.
الف) در موارد متوسط و شديد معاف دائم.
ب) در موارد خفيف خدمات غيررزمي.
راستی حواست به این مورد باشه:
ماده206- مامورين پليس راه ژاندارمري و راهنمايي و رانندگي مكلفند ضمن انجام وظيفه محوله چنانچه به مشمول غايبي برخورد نمايند او را دستگير و به نزديكترين مرجع انتظامي تحويل نمايند.
Last edited by ahad_judo; 30-11-2011 at 19:57.
این پدربزرگ باید مادری باشه ها.بعدشم اگر دایی نداری و تنا نوه پسر بالای 18 هستی همین فردا برو معافیت رو بگیر تا قانونو عوض نکردن.دیگه بگو کهولت سن داره و 10 تا چیزم بذار روش.پرونده ای چیزی هم داری ضمیمه کن.اگر تاییدیه بهزیستی بگیری که رو هوا معافی.
برو خبرشو برای ما بنویس.
موفق باشی.
اقا پادگان خاتمی یزد اره مال نیرو انتظامی بوده که اخرین دورشم خرداد ماه گرفته
از اون موقع به بعد پادگان خاتمی سرباز سپاه می گیره
من پادگانه شهید پاهنر بودم یکم سخت می گیرند باید دو هفته اول رو دووم بیاربی بعدش میوفته رو غلطک
اگه گردان امام حسین افتادی گروهان جهاد من منشی اونجا بودم ، بهترین فرمانده رو داره
خبرشو بده که کدوم گرهان افتادی
موفق باشی
سلام . واقعا تبریک میگم . اقا حتما نماز شکر به جا بیار
خوش به حالت ، من اگه پذیرش بشم فاصله خونمون تا سپاه یه ربع راهه
حالا یه سوال . منم برگه کفایت دارم ولی خوب نمیشه که مکان اموزش نداشته باشیم . معمولا 1 روز باید بریم پادگان محل اموزش بمونیم و برگه کفایت رو ارائه بدیم و .... واسه شما واقعا هیچ مکان اموزشی نزده ؟
منم 1 دی اعزامم ، میترسم فردا برم بگه کد نخوردی ، میزارم شنبه یکشنبه که دیگه انشا الله جواب رد نشنوم .
خدایا کمک کن منم پذیرش بشم
کی معلوم میشه کدوم گردان افتادم؟ بعد از آموزشی؟
میگم هیچ راهی نیست برگه تکمیلی بسیجم رو قبول کنند ؟
محل خدمتم کجا میشه من تک فرزندم
میشه یه ایمیل بدی من باهات تو یاهو صحبت کنم ببینم چه خاکی قراره تو سرم بشه
ایمیلو براتون پ خ کردم
چند روز که اونجا بودی گردان و گروهانت معلوم میشه
محله یگانت شانسیه
نمی خوام بترسونمت اما منم تک پسر بودم ، بابام هم ایثارگر بود مدارکش هم بردم اما افتادم مرز بانی زاهدان
کلا پارتی بازیه
در ضمن از اونجا 70 الی 80 درصد میوفتند مرزبانی زاهدان
ایشالا که شما میوفتی شهره خودت
دوست عزیز اگر کفایتی هستی(خدمت قبلی) شک نکن که محل آموزشی داری و کدت هم از قبل مشخص کردن.
با سلام به همه دوستان
منم دو روز قبل برگه سفیدم رو از پلیس +10 گرفتم
اعزام اول دی هستم
پادگان آیت اله خاتمی یزد
اگه کسی هست بگه باهم آشنا بشیم
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)