تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 1746 اولاول ... 8248253257257857958058158258358458558659263268210821582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

9.3k IP دارم. هیرو Top چی باز کنم؟
    دیگه اینقدر جمع کرده که با کیلو میگه 9.3 کیلو آی پی دارم .... چه میدونم یه چند تا چمپ نیم کیلویی مثل Garen , Warwick ,.... بگیر دیگه ... شوخی کردم بهترین ADC به نظر من Ezreal و بهترین mage به نظرم Lux و بهترین ساپورت تانک Alistar و jungler هم که دیگه بستگی به Style بازی خودت باید انتخاب کنی ... در کل خودت استادی ولی همون نیم کیلو ، نیم کیلو بگیر که زیاد زیر فشار مالی نری و از چمپش هم خوشت نیاد
    Last edited by hm741; 16-06-2013 at 19:31.

2. 3 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اگه هدفت پز دادن با اسکینه که هیچی
    اما فقط دلت میخواد داشته باشی اون اسکین رو داخل بازی باهاش بازی کنی حال کنی برنامه هایی مثل lol skins وجود دارن که میان اسکین دیفالت شمارو به هر چیزی که میخواین تغییر میدن(چه مال خود ریوت چه چیزی که خودتون میخواید)
    برا بقیه قابل دیدن نیست و فقط خودتون میبینید اما خوب اگه هدفتون اسکینه که باهاش حال کنید این مفت ترین حالت ممکنه
    دادا تو هم 1 چیز میگیا,معلومه آدم می خواد که دیگرانم اسکینشو ببینن پز بده وقتی بقیه بهت میکن nice skin نمیدونی چه حالی میده

4. 5 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

من امتحان کردم اسکین های که دست ساز هستن میشه ولی اسکین هایی که کپی اصلی ها هستن باعث بن میشه
    پیشنهاد میکنم اینکارو نکنی چون تا یه ماه لول من مشکل داشت adobe air bug launcher بیچارم کرد
    بن نمیشه من خودم 3،4 ماهه دارم استفاده میکنم .

6. 2 کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا اونی که شما میگین اسکین رو دیفالت تنظیم میکنه مال سایت لول کرفت هست که اون جالب نیست هم اسکیناش اروجینال نیستن و دستساز هستن و هم الکی و هم باعث بن میشود ولی لول اسکین که مال خود سایت لول اسکین هست همه ی اسکین های اورجینال و در واقع اسکین های پوشه ی بازیه شما رو داره و شما اسکین رو میزنید و میرید بازی و چمپ رو انتخاب میکنید و بالای نرم افزار میزنه اینجکتد و دیگه اسکین درست هست ولی خوبیش اینه بن اینا نداره و خودتون فقط می بینید و اورجینال هست و واقعا خیلی عالیه واسه ما ها که میخوایم حال کنیم
    در مورد جکس که اون دوست عزیز گفت بله شما بیا من با فیز جکس رو میترکونم نمیزارم زنده بمونه همین که جکس بپره روم و 3 بزنه من Hourglass رو فعال میکنم و 3 جکس به هدر میره و یه لول 2 میزنم و یه اتک و در میرم و یه 6 و لول 1 و 3 و 2 دیگه مرده حتی اگه 1 وارموگ با 30 تا مجیک ریست + مجیک ریست اصلیش باشه بازم میمیره خودم اینو دیدم توی رنک واقعا یعنی بازی بود که تا دقیقه 70 طول کشید و از تیم اونا جکس مونده بود و یه هیرو دیگه که یادم نمیاد و از تیم اینور فیز این هیرو که داشت دفنس میکرد ؛ جکس رفت که پوش بده و تورت اصلی رو بندازه که ببرن ، فیز رو که دید فکر کرد خیلی راحت میتونه بزنتش یعنی فیز این جکس رو تو 3 ثانیه پودر کرد یعنی یک دفعه خون جکس که 3200 اینا بود همش رفت واقعا ته خنده بود آخر هم تیم فیز اینا بردن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا امروز یکی رو هم ریپورت کردم هم ایگنور الان عذاب وجدان دارم.لامصب عین گاو میرفت تازه به همه هم میگفت ks کردی حتی طرف اگه اون طرف map بود 4 بارم به خاطر نجاتش خودمو انداختم تو مخمصه البته بردیم ها به خاطر رفتارش اینکارو کردم. الان دارم از عذاب وجدان میمیرم.

9. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا اونی که شما میگین اسکین رو دیفالت تنظیم میکنه مال سایت لول کرفت هست که اون جالب نیست هم اسکیناش اروجینال نیستن و دستساز هستن و هم الکی و هم باعث بن میشود ولی لول اسکین که مال خود سایت لول اسکین هست همه ی اسکین های اورجینال و در واقع اسکین های پوشه ی بازیه شما رو داره و شما اسکین رو میزنید و میرید بازی و چمپ رو انتخاب میکنید و بالای نرم افزار میزنه اینجکتد و دیگه اسکین درست هست ولی خوبیش اینه بن اینا نداره و خودتون فقط می بینید و اورجینال هست و واقعا خیلی عالیه واسه ما ها که میخوایم حال کنیم
    در مورد جکس که اون دوست عزیز گفت بله شما بیا من با فیز جکس رو میترکونم نمیزارم زنده بمونه همین که جکس بپره روم و 3 بزنه من Hourglass رو فعال میکنم و 3 جکس به هدر میره و یه لول 2 میزنم و یه اتک و در میرم و یه 6 و لول 1 و 3 و 2 دیگه مرده حتی اگه 1 وارموگ با 30 تا مجیک ریست + مجیک ریست اصلیش باشه بازم میمیره خودم اینو دیدم توی رنک واقعا یعنی بازی بود که تا دقیقه 70 طول کشید و از تیم اونا جکس مونده بود و یه هیرو دیگه که یادم نمیاد و از تیم اینور فیز این هیرو که داشت دفنس میکرد ؛ جکس رفت که پوش بده و تورت اصلی رو بندازه که ببرن ، فیز رو که دید فکر کرد خیلی راحت میتونه بزنتش یعنی فیز این جکس رو تو 3 ثانیه پودر کرد یعنی یک دفعه خون جکس که 3200 اینا بود همش رفت واقعا ته خنده بود آخر هم تیم فیز اینا بردن .
    اقا من غلط کردم اصلا jax پشمترین champion لول,خوبه؟؟؟

11. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اسمش چیه؟ SIU 3.292-Lite نیست؟
    نه اسمش lolskins هستش

13. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

یادش بخیر منم اولا فقط دوره این Jax و Tryn و Master yi بودم , فکر میکردم همرو میزنن اینا ...

15. 2 کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

اقا امروز یکی رو هم ریپورت کردم هم ایگنور الان عذاب وجدان دارم.لامصب عین گاو میرفت تازه به همه هم میگفت ks کردی حتی طرف اگه اون طرف map بود 4 بارم به خاطر نجاتش خودمو انداختم تو مخمصه البته بردیم ها به خاطر رفتارش اینکارو کردم. الان دارم از عذاب وجدان میمیرم.
    لول . بابا تو یبار ریپورت کردی عذاب وجدان گرفتی ؟ من هر بازی حداقل 1 نفر رو ریپورت میکنم واسه خنده

17. 3 کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه دست الآن زدم , خیلی عجیب بود ! پینگ 200 بود که خوب خیلی بد نیست . توی cmd و جاهای دیگه هم تست کردم هیچ Packet Loss ندارم و بازی هم بیشتر وقتا مشکلی نداشت ولی گاهی اوقات یهویی لگ میزد و بعد چند ثانیه درست می شد .

19. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •