آقا اونی که شما میگین اسکین رو دیفالت تنظیم میکنه مال سایت لول کرفت هست که اون جالب نیست هم اسکیناش اروجینال نیستن و دستساز هستن و هم الکی و هم باعث بن میشود ولی لول اسکین که مال خود سایت لول اسکین هست همه ی اسکین های اورجینال و در واقع اسکین های پوشه ی بازیه شما رو داره و شما اسکین رو میزنید و میرید بازی و چمپ رو انتخاب میکنید و بالای نرم افزار میزنه اینجکتد و دیگه اسکین درست هست ولی خوبیش اینه بن اینا نداره و خودتون فقط می بینید و اورجینال هست و واقعا خیلی عالیه واسه ما ها که میخوایم حال کنیم

در مورد جکس که اون دوست عزیز گفت بله شما بیا من با فیز جکس رو میترکونم نمیزارم زنده بمونه همین که جکس بپره روم و 3 بزنه من Hourglass رو فعال میکنم و 3 جکس به هدر میره و یه لول 2 میزنم و یه اتک و در میرم و یه 6 و لول 1 و 3 و 2 دیگه مرده حتی اگه 1 وارموگ با 30 تا مجیک ریست + مجیک ریست اصلیش باشه بازم میمیره خودم اینو دیدم توی رنک واقعا یعنی بازی بود که تا دقیقه 70 طول کشید و از تیم اونا جکس مونده بود و یه هیرو دیگه که یادم نمیاد و از تیم اینور فیز این هیرو که داشت دفنس میکرد ؛ جکس رفت که پوش بده و تورت اصلی رو بندازه که ببرن ، فیز رو که دید فکر کرد خیلی راحت میتونه بزنتش یعنی فیز این جکس رو تو 3 ثانیه پودر کرد یعنی یک دفعه خون جکس که 3200 اینا بود همش رفت واقعا ته خنده بود آخر هم تیم فیز اینا بردن .