تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 2199 اولاول ... 8248253257257857958058158258358458558659263268210821582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی

شما سیگنال خیلی خوبی دارید و مطمئن باشید مشکل سرعت شما از سیگنالتون نیست و سیگنالتون عالیه. بیخودی پولتون رو برای مودم بیرونی دور نریزید. اصل وایمکس قابل حمل و جابجایی بودنه نه مودم بیرونی که یه جا ثابت باشه. اینجوری آدم وایرلس میگیره با تعرفه های ارزونتر.
    Last edited by aliprince; 19-01-2012 at 10:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی

با سلام خدمت دوست عزیزم نویز شما یعنی rssi خیلی بالاست و cinr هم خیلی بایینه rssi باید زیر 70 باشه cinrهم هر چقدر بالا باشه بهتره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان امروز مبین نت هست یعنی میتونم ثبت نام کنم امروز؟شنیدم 5شنبه ها نیستن. من شهرستانم بخوام ثبت نام کنم باید چکار کنم؟ باید به عوامل مجاز مراجعه کنم؟ پولشو باید به کی بدم؟ مودم خودم میتونم از بیرون تهیه کنم؟ مودهاش گارانتی دارن؟ممنون میشم زود جواب بدین

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا من مودم outdoor دارم و از لحاظ انتن دهی هم مشکلی ندارم . از 5 تا چراغ روی 4 هست ولی نمیدنم چرا سرعتم اینقد پایینه ؟
    در ضمن یه چیزی ربطی داره مودم صورتش به کدام سمت باشه یا فقط انتن مهمه ؟
    سرعت 512 گرفتم
    باید جلوی مودم به سمت BTS باشه ولی الان اگر سیگنالتون روی چهارمی است که خوبه و لازم نیست جا‌به‌جا کنید چون هیچ تاثیری روی سرعت و کیفیت نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟
    نگفتید پینگتون چقدر است. در صورتی که پینگ به صورت عجیبی بالا نیست و نوسان و پکت لاست غیر طبیعی ندارد مشکلی از بابت مودم و سیگنال نخواهد بود.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این هم پینگ طبیعی برای سرویس های مبین نت:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

میخوایتم بدونم در کرج قسمت گوهر دشت ؛‌ مبین نت آنتن دهیش بهتره یا او یکی (ایرانسل) ؟

پیشاپیش متچکریم از دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من براي محل كارم ميخوام يه وايمكس بگيرم تو نمايشگاه ديدم كه دو تا مدل روميزي داشت يكي مدل
    bm 632w كه چون كوچيكتر و جمع و جور تره بيشتر دنبال اينم

يكي هم اين مدله كه يكم تهش پهنتره

حالا سوالم اينه من ميتونم نوع مودم رو خودم انتخاب كنم يا اونها مثلا ميگن فعلا همين مدل رو داريم
    اصلا الان كسي اطلاع داره هر دو مدل رو دارن يا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام دوستان این اطلاعاتی که سایت مبین نت راجب نقشه پوشش Indoor میده دقیقه؟ یا از اون بیشتر هم Indoor جواب میده؟

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پینگم بالای 470 هست 1 MB قدیمی ... با مودم تپل گرین پکت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •