تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 1049 اولاول ... 82482532572578579580581582583584585586592632682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این ایکس ویژن مگه تولید داخل نیست؟

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

دوستان الان برای خرید کدوم مدل ها تایید میشه؟
    مخصوصا از لحاظ ضبط شبکه ها
    نه تولید داخل که نیست . توی dvbt قطعات مختلفی وجود داره مثل خازن ، برد و .... که هر کدوم از این قطعات مربوط به کشورهایی مثل کره ، ژاپن ، تایوان و .... هست و فقط مونتاژ نهایی اینها در ایران انجام میشه .
    مدل 343 xvision گزینه مناسبی هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

زیر 100 تومن........................
    الان مارشال هست با این قیمت 96.5 . lumexy le 1008 هم 103 .

3. این کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

با تشکر از اظهار نظر شما .ولی منظور من حذف ایستگاه های زمینی فرستنده و تعریف یک ماهواره اختصاصی برای ایران بود. لز لحاظ سخت افزاری خاص و مجزا از بقیه های فرستنده های ماهواره ایی بین المللی . ماهواره ایی که فقط شبکه های ملی ایران رو پوشش بده نه بقیه کشور ها رو . از لحاظ فنی چنین چیزی شدنی هست ولی خرج و دانش فنی بسیار بالایی نیاز داره که شاید تو ایران فعلا کسی به این مسائل فکر هم نکنه . شما تصور کن مردم ایران حاضر نیستن برن یک مودم ADSL بخرن واسه سرعت بالاتر اینترنتی که بهش نیاز دارن چطور این جماعت میخوان از آٔی پی تی وی استفاده کنن ؟‌ مگه با این طرح جدید کم مردم رفتن ----- ماهواره خریدن ؟‌ باز هم میگم این طرح اصولا طرح و فکر اساسی برای حل مشکل دریافت سیگنال در ایران نیست .
    نمي دونم شايد منظوزتون زو متوجه نمي شم!
    اما اگه منظورتون از حذف ايستگاه زميني ارسال سيگنال از طريق ماه--واره است. نياز به ديش خواهد بود. چند سال پيش انگليس به صورت آزمايشي چند ماهواره با فاصله نزديك به زمين وارد مدار زمين كرد اما ماهواره ها از مدار خارج شدند و در واقع (تا جايي كه من اطلاع دارم) هنوز هيچ ماهواره با فاصله نزديك بدون نياز به ديش وجود ندارد!!
    وجود ديش نيز بالاي پشت بام مردم يك محدوديت براي حكومت بوده و اين طور كنترل از سوي حاكميت بر روي پشت بام ها وجود نخواهد داشت!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فوریییییییییییییییی
    سلام
    دوستان یه توضیحی در مورد دستگاه بلوری شارپ که روی تلویزیون شارپ میدن میفرمایید؟مدلش HP25SA هستش.
    می خواستم ببینم زیرنویس ساپورت میکنه؟ فیلم VCD چی؟ توو سایتش زده CD R/RW نمیخونه ولی روش شده دیسک کامپک ساپورت میکنه. من بازش نکردم میخوام ببینم اگه ضعیفه بدم بره یه سینما خانگی بگیرم جاش.
    لطفا مزایا و معایبش رو بفرمایید .فووووووووووری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مدل بلوری VCD پخش نمیکنه و Audio CD پخش میکنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان من بین خرید 768 و 717 پایونیر دو به شک هستم...
    قیمت 768 هست 600 هزار و 717 هم 840 ///
    در ضمن من وقتی می پرسیدم میگفتم کیفیت و قدرت فرقی ندارن ولی الان دارم نگاه می کنم تو سایت ها قدرت 768 رو زده 600w ولی 717 رو زده 1100w
    در ضمن 1 جا هم پرسیدم مدل 707 رو داشت می گفت 605 هزار تومان ولی به نظرم اشتباه گفته...چون تفاوت زیادی به 717 نداره..به نظرتون از این 3 مدل کدوم و بخرم؟فقط عجله ای است
    دوست گرامی دقت کن bluray که میخواهی بخری قابلیت پخش3D را داشته باشد. خیلی مدلها bluray هستند ولی 3D را پخش نمیکنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من می خوام یک سینمای rs77 پایونیر بگیرم.می خواستم ببینم دوستان میتونند در مورد این سیستم راهنمائیم کنند.کارم بدجوری گیره به خدا

با تشکر
    Last edited by nima_5151; 22-02-2012 at 15:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان.من می خوام یک سینمای rs77 پایونیر بگیرم.می خواستم ببینم دوستان میتونند در مورد این سیستم راهنمائیم کنند.کارم بدجوری گیره به خدا

با تشکر
    دوست گرامی با سلام
    من این دستگاه را دارم بسیار ازش راضی هستم صداش (البته به نظر من )خیلی خوب است صاف وواضح وبا قدرت مناسب. ماکز ولوم 40 است که من بیشتر از 18نتونستم بلند کنم وکیفیت صدا در ولومهای بالا خش ندارد. زیر نویس فارسی را با هر دو فرمت ساپورت میکند. دیزاین دستگاه بسیار زیبا میباشد .من حتی فیلمهای ضبط شده با رسیورم با فرمتُ Ts در این دستگاه براحتی میبینم.تنها مشکل این دستگاه نداشتن اکولایزر دستی میباشد.
    با زهم شما با سایر دوستان باتجربه باتوجه به میزان هزینه ایی که میخواهید بکنید مشورت نمایید
    اینهم آدرس سایت پایونیر اطلاعات بیشتر را میتوانی در این سایت بدست آوری
    Last edited by hakr; 22-02-2012 at 19:02.

9. این کاربر از hakr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست گرامی با سلام
    من این دستگاه را دارم بسیار ازش راضی هستم صداش (البته به نظر من )خیلی خوب است صاف وواضح وبا قدرت مناسب. ماکز ولوم 40 است که من بیشتر از 18نتونستم بلند کنم وکیفیت صدا در ولومهای بالا خش ندارد. زیر نویس فارسی را با هر دو فرمت ساپورت میکند. دیزاین دستگاه بسیار زیبا میباشد .من حتی فیلمهای ضبط شده با رسیورم با فرمتُ Ts در این دستگاه براحتی میبینم.تنها مشکل این دستگاه نداشتن اکولایزر دستی میباشد.
    با زهم شما با سایر دوستان باتجربه باتوجه به میزان هزینه ایی که میخواهید بکنید مشورت نمایید
    دوست عزیز rs 77 همون rs777 هست؟ منم میخوام همین مدل رو بگیرم میشه بگی از کجا بگیرم که قابل اطمینان باشه ؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[QUOTE=hakr;6860008]دوست گرامی با سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
    آقا دمتون گرم راهنمائیتون خیلی کمکم کرد
    راستی من یکی پیدا کرم 3-4 ماه بیشتر کار نکرده.هنوزم گارانتی داره.قیمتشو گفته 600 تومن.
    به نظر شما خوبه؟
    بازم ممنون
    Last edited by nima_5151; 22-02-2012 at 23:28.

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان pioneer 414 در حال حاضر قیمتش چند است ؟
    و این مدل قابلیت پخش blu-ray 3D را دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •