تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 1211 اولاول ... 824825325725785795805815825835845855865926326821082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حداقل صفحه قبل را نگاه بکنید چند نفر بازی را گرفتن دارن بازی هم میکنن!
    --------
    ای بابا بلاخره بازی سخت شده یا آسان شده؟
    بعد من هی میگفتن زمان زمان پاسخ دهی خیلی خوبه که تو بازی باشه شما گیر داده بودین درست بشه این مشکل حالا بفرمایید دلتون خنک شد بازی آسون شد!
    تف به این زندگی و شانس تنها امید ما به سخت شدن بازی هم پرید
    نه مهران جان اینجور که فکر میکنی نیست . بازی هنوزم خیلی سخته شاید بشه گفت 20 درصد زمان پاسخ دهی کمتر شده بازم فرصت شوت زنی خیلی کم پیش میاد .

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

اینم چندتا عکس از قهرمانی در جام ملتهای لروپا با انگلیس:
      محتوای مخفی: عکس 

============================
    حسین جان پس بالاخره بازی رو گرفتی . رلستی حسین جان اون نرم افزار آنلاک رو میزاری تا ما هم دانلود کنیم .
    Last edited by bahador2009; 21-10-2009 at 16:45.

4. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز این بویز تیم که گفتید حالا کجا هست؟؟؟
    بابا گلی به جمالت شما اولین کسی هستی که تو تهران بازیو خریده
    واسه عوض کردن کاپیتان روی lineup که رفتی روی هر بازیکنی مربع رو فشار بدی کاپیتان اون میشه گلم

ممنون بابت راهنمایی

آدرس- فلکه دوم صادقیه - خ.آیت الله کاشانی. پاساژ مینا طبقه همکف

چند تا فروشگاه دیگه از جمله تک گیمم هست ولی من صبح که رفتم اونا بسته بودن بویز تیمم جلو خودم کارتونشو باز کرد

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آخه من چندتا ویدیو هم دیدم این مورد خیلی روی اعصاب منه اونقدر دوستان مخصوصا آرمین گفت فرت و فرت در مورد زمان پاسخگویی صحبت کرد حالا از قضا درستش کردن حالا هم هی میگن با رونالدو مسی میشه تمام بازیکنا را جا گذاشت!
    حالا برین خوشحال باشین زمان پاسخگویی بر طرف شد بازم فکر کنم گیم پلی بیشتر به فاک فنا رفت!(حداقل چندتا ویدیو دیدم اینطور بود)
    حالا باید ببینم بازی کنم!
    ولی خداییش به حرف من میرسن زمان پاسخگویی یک هدیه بود برای سخت تر شدن اونقدر گفتن حالا بفرمایید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

بازی اومده اگه نیومده دقیق چند روز دیگه میاد.
    شما کجا بودی تا حالا بازی که اومد هیچی برو بکس بازیکردن حالشم بردن این بهادر جونم که اولین نفر تو ایرانه که ساکر 10 رو بازی کرده و کاپم برده.
    ====================
    حسین جون یه دو دست خفن بزن بعد بیا یه آنالیز ترو تمیز بده که از درسمون شدیم لااقل یه فایده ای داشته باشه،منتظرما.....Waiting ....... Waiting ........
    ای لعنت به کنکور.....
    Last edited by ArminxXx; 21-10-2009 at 16:43.

8. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین جان اول اینکه بازی چه تغییرات عمده ایی نسبت به دمو داشته؟ مثلا وزن توپ و بازیکنا
    آیا همانطور که بچه ها گفتن آهنگ سرعت بازی کمتر شده؟
    آدام وبی گفته بود که بازی حتی از دمو کمی سخت تر شده.شما اینو چطور ارزیابی میکنی؟
    اگه میشه شما یه تیم قوی بردار و به cpu تیم ضعیفی رو انتخاب کن.هوش cpu رو در این مورد ارزیابی کن و ببین از چه تاکتیکهایی برای رسیدن به گل استفاده میکنه.
    اگه یادت باشه تو دمو نمیشد زیاد با بازیکنت مانور بدی و همه رو دریبل کنی.آیا نسخه کامل هم همین ویزگی رو داره؟
    ممنون

10. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ببین مهران من تا الان دو تا بازی با بارسلون در مقابل آلمان ( با تنظیم فلش های روی حالت سبز و تمام تنظیماتی که توی دمو وجود داشت ) انجام دادم . بازی اولو 1-1 و بازی دومو 2-2 کردم . توی دمو با همین شرایط بازیو مساوی میکردم اما با نتیجه 0-0 و یا بعضی وقتا 1-0 میباختم . الان که یک کم پاسخ دهی بهتر شده من میتونم گل بزنم اما cpu هم قوی تر شده و اونم گل میزنه . حالا به تعداد گل نگاه نکن تعداد موقیعتهای گلزنی مهمه که باید بگم تعداد موقعیت گلزنی من و cpu به همون نسبت بیشتر شده مثلا اگه توی زمان 10 دقیقه ای من توی دمو 5 تا موقعیت گیرم میومد و cpu هم 3تا الان شده 8 به 4.
    تازه من فکر میکنم توی تورنمنتها بازی سخت هم میشه امتحانش میکنم میگم. اما دروازه بانها هم عملکردشون بهتر شده تازه روی سوپر استار مطمئنا خیلی کمتر میشه گل زد .

اینم چندتا عکس از قهرمانی در جام ملتهای لروپا با انگلیس:

============================
    حسین جان پس بالاخره بازی رو گرفتی . رلستی حسین جان اون نرم افزار آنلاک رو میزاری تا ما هم دانلود کنیم .
    آره بازیو گرفتم لینک اون برنامه توی یکی از پست های آبتین عزیز ( a.asgharpoo) وجود داره . تعداد پستهای ایشون خیلی کمه سریع میتونی از توی پروفایلش پیدا کنی .

12. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم الان از بویز تیم گرفتم دارم نصب میکنم !

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

راستی حسین جان من که چندین دست بازی کردم حس میکنم وزن توپ کمتر شده ولی بازیکنا سنگین حرکت می کنند قبول داری؟

15. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اول اینکه بازی چه تغییرات عمده ایی نسبت به دمو داشته؟ مثلا وزن توپ و بازیکنا
    آیا همانطور که بچه ها گفتن آهنگ سرعت بازی کمتر شده؟
    آدام وبی گفته بود که بازی حتی از دمو کمی سخت تر شده.شما اینو چطور ارزیابی میکنی؟
    اگه میشه شما یه تیم قوی بردار و به cpu تیم ضعیفی رو انتخاب کن.هوش cpu رو در این مورد ارزیابی کن و ببین از چه تاکتیکهایی برای رسیدن به گل استفاده میکنه.
    اگه یادت باشه تو دمو نمیشد زیاد با بازیکنت مانور بدی و همه رو دریبل کنی.آیا نسخه کامل هم همین ویزگی رو داره؟
    ممنون
    امین جان برای اینکه بتونم کاملا دقیق تغییرات گیم پلی بازیو با دمو بررسی کنم و اطلاع دقیقی به شما و بقیه بچه بدم باید حداقل 4 -5 تا بازی دیگه انجام بدم .
    اما مطمئن باشین من راه آنلاک کردن دائمی سوپر استار رو پیدا خواهم کرد و توی همین تاپیک میذارم . اگه دروازه بانها قویتر بشن مطمئن باشین به ندرت میشه گل زد .

17. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •