نه مهران جان اینجور که فکر میکنی نیست . بازی هنوزم خیلی سخته شاید بشه گفت 20 درصد زمان پاسخ دهی کمتر شده بازم فرصت شوت زنی خیلی کم پیش میاد .
نه مهران جان اینجور که فکر میکنی نیست . بازی هنوزم خیلی سخته شاید بشه گفت 20 درصد زمان پاسخ دهی کمتر شده بازم فرصت شوت زنی خیلی کم پیش میاد .
اینم چندتا عکس از قهرمانی در جام ملتهای لروپا با انگلیس:محتوای مخفی: عکس
============================
حسین جان پس بالاخره بازی رو گرفتی . رلستی حسین جان اون نرم افزار آنلاک رو میزاری تا ما هم دانلود کنیم .
Last edited by bahador2009; 21-10-2009 at 16:45.
دوست عزیز این بویز تیم که گفتید حالا کجا هست؟؟؟
بابا گلی به جمالت شما اولین کسی هستی که تو تهران بازیو خریده
واسه عوض کردن کاپیتان روی lineup که رفتی روی هر بازیکنی مربع رو فشار بدی کاپیتان اون میشه گلم
ممنون بابت راهنمایی
آدرس- فلکه دوم صادقیه - خ.آیت الله کاشانی. پاساژ مینا طبقه همکف
چند تا فروشگاه دیگه از جمله تک گیمم هست ولی من صبح که رفتم اونا بسته بودن بویز تیمم جلو خودم کارتونشو باز کرد
آخه من چندتا ویدیو هم دیدم این مورد خیلی روی اعصاب منه اونقدر دوستان مخصوصا آرمین گفت فرت و فرت در مورد زمان پاسخگویی صحبت کرد حالا از قضا درستش کردن حالا هم هی میگن با رونالدو مسی میشه تمام بازیکنا را جا گذاشت!
حالا برین خوشحال باشین زمان پاسخگویی بر طرف شد بازم فکر کنم گیم پلی بیشتر به فاک فنا رفت!(حداقل چندتا ویدیو دیدم اینطور بود)
حالا باید ببینم بازی کنم!
ولی خداییش به حرف من میرسن زمان پاسخگویی یک هدیه بود برای سخت تر شدن اونقدر گفتن حالا بفرمایید!
شما کجا بودی تا حالا بازی که اومد هیچی برو بکس بازیکردن حالشم بردن این بهادر جونم که اولین نفر تو ایرانه که ساکر 10 رو بازی کرده و کاپم برده.
====================
حسین جون یه دو دست خفن بزن بعد بیا یه آنالیز ترو تمیز بده که از درسمون شدیم لااقل یه فایده ای داشته باشه،منتظرما.....Waiting ....... Waiting ........
ای لعنت به کنکور.....
Last edited by ArminxXx; 21-10-2009 at 16:43.
حسین جان اول اینکه بازی چه تغییرات عمده ایی نسبت به دمو داشته؟ مثلا وزن توپ و بازیکنا
آیا همانطور که بچه ها گفتن آهنگ سرعت بازی کمتر شده؟
آدام وبی گفته بود که بازی حتی از دمو کمی سخت تر شده.شما اینو چطور ارزیابی میکنی؟
اگه میشه شما یه تیم قوی بردار و به cpu تیم ضعیفی رو انتخاب کن.هوش cpu رو در این مورد ارزیابی کن و ببین از چه تاکتیکهایی برای رسیدن به گل استفاده میکنه.
اگه یادت باشه تو دمو نمیشد زیاد با بازیکنت مانور بدی و همه رو دریبل کنی.آیا نسخه کامل هم همین ویزگی رو داره؟
ممنون
ببین مهران من تا الان دو تا بازی با بارسلون در مقابل آلمان ( با تنظیم فلش های روی حالت سبز و تمام تنظیماتی که توی دمو وجود داشت ) انجام دادم . بازی اولو 1-1 و بازی دومو 2-2 کردم . توی دمو با همین شرایط بازیو مساوی میکردم اما با نتیجه 0-0 و یا بعضی وقتا 1-0 میباختم . الان که یک کم پاسخ دهی بهتر شده من میتونم گل بزنم اما cpu هم قوی تر شده و اونم گل میزنه . حالا به تعداد گل نگاه نکن تعداد موقیعتهای گلزنی مهمه که باید بگم تعداد موقعیت گلزنی من و cpu به همون نسبت بیشتر شده مثلا اگه توی زمان 10 دقیقه ای من توی دمو 5 تا موقعیت گیرم میومد و cpu هم 3تا الان شده 8 به 4.
تازه من فکر میکنم توی تورنمنتها بازی سخت هم میشه امتحانش میکنم میگم. اما دروازه بانها هم عملکردشون بهتر شده تازه روی سوپر استار مطمئنا خیلی کمتر میشه گل زد .
آره بازیو گرفتم لینک اون برنامه توی یکی از پست های آبتین عزیز ( a.asgharpoo) وجود داره . تعداد پستهای ایشون خیلی کمه سریع میتونی از توی پروفایلش پیدا کنی .
منم الان از بویز تیم گرفتم دارم نصب میکنم !
راستی حسین جان من که چندین دست بازی کردم حس میکنم وزن توپ کمتر شده ولی بازیکنا سنگین حرکت می کنند قبول داری؟
امین جان برای اینکه بتونم کاملا دقیق تغییرات گیم پلی بازیو با دمو بررسی کنم و اطلاع دقیقی به شما و بقیه بچه بدم باید حداقل 4 -5 تا بازی دیگه انجام بدم .
اما مطمئن باشین من راه آنلاک کردن دائمی سوپر استار رو پیدا خواهم کرد و توی همین تاپیک میذارم . اگه دروازه بانها قویتر بشن مطمئن باشین به ندرت میشه گل زد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)