محتویات جعبه چی بود؟
کابل hdmi داشت؟
محتویات جعبه چی بود؟
کابل hdmi داشت؟
باسلام
قیمت گرافیک های GeForce GT 440 3GBو GeForce GT 440 1.5GB
وایا بدردبازی های امروزی می خورند می ارزه خریدنشون![]()
گرافیک 690 شده 380 دلار به چه قیمتی دارن میفروشن سایتا :||||
خدایا
سلام یه کارت گرافیک میخوام که به مادربرد GIGABYTE P31 ES 3G بخوره PCI EXPRESS 2.0 16X هست و از نوع DDR2 یه کارت گرافیک مثلا خوب باشه تا قیمت 150 تومن نهایتش 200 تومن و مارک هم فقط NVIDIA سایت هم هست معرفی کنید که برم مشخصات رو ببینم مرسی.![]()
سلام همشهری
تا 200 تومن میشه به 610 انویدیا اشاره کرد که گرافیک زیاد جالبی هم نیست
با کمی افزایش بودجه میتونید GT630 بگیرید! حدود 220 230 فکر کنم بتونید پیدا کنید.
وگرنه تنها گزینه 610 و 210 هست که فقط بدبد کارهای اداری میخوره.
سلام خوبی چاکرم والا فقط DireXt.11 پشتیبانی کنه بسمه 128 بیت باشه+1 گیگ مموری باشه میشه لینک بدی ببینمش؟مشکل مالی ندارم ولی زیاد هزینه نمیکنم نزدیک 3 تومنی دادم ایفون 5S و یه دوربین دیجیتال دیگه نمیخوام زیاد وبیشتر از این هزینه کنم فقط از 9500GT خودم قویتر هست درسته؟؟؟مارک چه شرکتی خوبه؟![]()
سلام امیر جان مرسی ممکنه لینک این مدلهایی که گفتی بدید من مطالعشون کنم راستش من تو کار گوشی موبایل و دوربین دیجیتالم زیاد تو کار پی سی نیستم گرچه خودم 5 سال پیش PC فروشی داشتم ولی الان یه مدته اطلاعات راجب قطعات ندارم.یا علی.![]()
PM دادم بهت!
ولی به این دقت کن که از برند های معتبر خرید کنی!
یعنی از برند هایی مثل کلوب و inno3d و گالاکسی و ... نخر! چون هسته اینا در بعضی موارد اونی نیست که باید باشه!
*نپرس چطوری ممکنه، چون نمیدونم! ولی من یک GT630 از برند INNO3D رو چک کردم(مال یکی از دوستان بود و کارایی این کارت در مقابل GT630 های دیگه، خیلی پایین بود!) وقتی چک کردم دیدم تعداد CUDA Cores بجای 96 تا 48 تا هست!
*ظاهرا سازنده ها میتونن تعداد CUDA Cores رو کم و زیاد کنن!
حالا یک مدل از ایسوس دیدم 96 تا بود و یکی دیگه دیدم که 384 تا! هر دو GT630 بودن...
Last edited by amir200812; 19-11-2013 at 11:43.
اگه تونستی 630 رو با قیمت زیر 280 با هر مارکی پیدا کنی بخر!(100% بهتر از 610 جواب خواهد داد!)
دست دوم که نمیخوای؟!
دوست من میتونی 760 2 گیگ بخرید (مارک گیگابایت با قیمت 1196 تومن !)
یا میتونی کمرتو() بشکنیو 560ti بخری!(البته گیگا که حدود 1284 تومنه!)
دوست من نخری بهتره!(چون کارت ضعیفی هست ،شما بودجتونو بگو بهترین انتخابو بهت میگیم!)
قیمتشم حدود 250 تا 280 خواهد بود که به احتمال زیاد نمیتونی پیدا کنی!
دوست من یه کلاغ چهل کلاغ از نوع کاسبیش شده دیگه !
(یک مالیاتی میگیرن جدیدا" که نگو!طرح شبنمم دست و پامونو بسته!)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)