کلا فرقی نمیکنه اگر میخواهی دوئلر بشی این 3 تایی که گفتی از مهمترین بخش های دوئل هستند و باید روشون کار کنی .
یه بار گفتم بازم میگم... اسکیل Dodging بیشتر از Thoughness و Reflex باشه ( اول سعی کن ضربه نخوری و اگر ضربه خوردی کمتر Damage شی )
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
کلا فرقی نمیکنه اگر میخواهی دوئلر بشی این 3 تایی که گفتی از مهمترین بخش های دوئل هستند و باید روشون کار کنی .
یه بار گفتم بازم میگم... اسکیل Dodging بیشتر از Thoughness و Reflex باشه ( اول سعی کن ضربه نخوری و اگر ضربه خوردی کمتر Damage شی )
دقیقا ... من 2 ماه منتظر اومدن این ورد 6 بودمبین ورلد 5 تا 6 حدود 2 ماه فاصله بود.
توی کدوم وردی ؟! 6 هستی ؟!سلام .
منم ثبت نام کردم یوزر من chaghal هستش لطفا یکی من رو تو یه شهر اینوایت کنه . الان لول 6 هستم .
ممنون .
راستی در مورد دوئل ... من الان هدف گیریم لولش صفره ... ولی در عوض Animal instinct و Horsback Riding بترتیب 34 و 33 هست
الان شغلم 45 درصد تجربه میده ... ولی توی دوئل خیلی ضعیفم ...
لابد انتظار داری با این 2 تا اسکیل که زیاد کردی تو دوئل برنده بشی... شما اصلا به دوئل فکر نکن ...
راستی قرار بود ورلد 6 خنده بازار بشه ولی مثل اینکه بچه ها جدی گرفتن... احتمالا جو گیر شدن
... آقایان یه اسم خنده دار بگین بزاریم رو شهر با یه عکس کرکره خنده کلی بخندیما
![]()
دوستان یه چیز توپ ... با فعال کردن پرمیوم character bonus اگر کاراکتر سرباز و انتخاب کرده باشین میتونین اسلحه ی 6 لول بالاتر از لول خودتونو داشته باشین ... LOoOoOoOoOoOoOL ... با فعال کردن این بخش از پرمیوم برای همه کاراکترا خوبه به جز کاراکتر دوئلر که خصوصیاتش خیلی مزخرفه .
پریمیومش نامردیه !!!!!
کلا زندگی نامردیه چه برسه به این... با پرمیوم به سنگ دست بزنی طلا میشه
فکرشو بکن تو کار bulding config همون کار که شکل طابوت داره هر 2 ساعت 160 تا 200 تا پول میده ... حالا فکر کن رو چاه نفت کارکنی چقدر میده با پرمیوم تو 8 ساعت ... 4 ساعت Driling oil ... چهار ساعتم یه کاری با پول بالای 50% کار کنی یه 2000$ گیرت میاد![]()
مسخره بازی!!!!
دیگه بازی بدون پرمیوم که حال نمی ده
اینا هم احمقنا
باید پرمیوم هم می شد مثل تریبال. فقط امکانات راحتی زیاد می شد نه اینکه رو خود بازی تاثیر بذاره
کیا میان ورلد 7 من میخوای پریموم بخرم.
تو ورد 6 هستم . دیروز به یکی نامه دادم گفتم من رو تو شهر اینوایت کنه اسم شهر babylon بود . الان اونجا هستم .
حالا همونجا بمونم یا ... ؟
ممنون از جوابتون
یعنی چی یعنی فرق نمیکنه که شمشر به دست باشم یا سلاح بگیرم دستم ؟
و اگه شمشیر بگیرم باز هم باید این سه مورد رو اپگرید کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)