چند روزی هست که سرعت اینترنت شبانه رایگان و حتی روزانه ی غیر رایگان پایین اومده.
قطعی های پشت سر هم و اتصال بسیار کند! هم به مشکلات شاتل افزوده شده!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چند روزی هست که سرعت اینترنت شبانه رایگان و حتی روزانه ی غیر رایگان پایین اومده.
قطعی های پشت سر هم و اتصال بسیار کند! هم به مشکلات شاتل افزوده شده!
من تو این 25 روز که مشترک شاتل شدم نه سرعت آمده پایین نه قطع شده.
کدوم منطقه و کدوم شهر هستید؟
درسته شاتل زیاد نه قطعی داره و نه افت سرعت و فقط گه گاهی که مشکلات بوجود میاد اونم لحظه ای هست و سریع رفع میشه
خاب مشکل پینگ همچنان هست :(( پینگ بنده الان با یاهوو 165 هست ولی توی سرورهای بازی بالای 600 هست
مشکل کم شدن سرعت هم فک کنم 4 5 کیلوبایت انقدر تاثیر نداره (البته شاید برای ما 512 هایی ها زیاد نباشه)
در کل خوشبحاله شما ! تو سمنان تقریبآ شاتل بهترینهو نه صبایی هست و نه لایزری و ... ! فقط شاتل و پارس آنلاین
البته این از معروفاش بودنشنیدم یکی از شرکتهای که برای خود سمنان هست از داتک میده ولی قیمتهاش ........
حالا فعلآ که تا 10 ام ماه بعد دارم ! بعدشم که بمدت 1 ماه برای امتحانا میقطعمش! بعدش یه فکری میکنم
كل ساعات روز سرعت من خوبه . بالاي 60 كيلو دانلود ميكنم . البته 12:57 دقيقه ي بامداد ديگه سرعت ميره رو 16 كيلو بايت :d
الان باهاشون چتیدم
گفت مشکل پینگ خیلی به درازا کشیده و تمام سعیمون بر این هست که درست بشه ! مطمئن باشید درست میشه
در مورد سرعت هم گفت بنا به سیاست شاتل بوده ! اونا 512 بستن و بازم با صلاح دیدشون به مشتریها تخفیف میدن (منظورش همون چند کیلوبیت اضافه بود)
ولی باور کنین آخر سر اینا میگن این یوزرمون چقدر بیکار بوده ! هر شب چت کرده باهامون =))
شیراز - حافظ
من اين قضيه كه Downstream شاتل كم كرده تو 20 تا پست قبل گفتم و اينكه شماهم برين چك كنين ولي هيچكس اصلاً به پست من توجه نكرد.
الان سرعت دانلود منم كم شده. شركت هايي كه محدوديت دانلود دارن بايد Downstrem بيشتر ست كنن، ولي مثلاً سپنتا همون سرعت بهتون ميده چون محدوديت دانلود نداره.
آقا ببخشيد نميدونم قبلاً درباره اش بحث شده يا نه... من هر وقت پست هاي مربوط به ف._يل_تر رو ميبينم نميخونم...
چرا هر سايت بيل شيكون هم كه بيل نشده رو باز ميكنيم يه نوع جديد بيل شده؟!!!!!!!! فقط شاتل اين ابتكا مسخره رو زده يا همه isp ها؟
چه سال گندي بود امسال از نظر اينترنت...
یعنی چی سیاست شاتل بوده؟ یعنی واقعا دارن برای هر کی سرعت واقعیشو میبندن؟
پس اینجوری باید قیمت هم بکنن مثل بقیه شرکتها.
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)