سلام میگم بچه ها من شیرازم و اکو 128 شاتل دارم روز ها دانلودم 60 حتی 90 هم میره ولی شب روی 17 مونده چرا
سلام میگم بچه ها من شیرازم و اکو 128 شاتل دارم روز ها دانلودم 60 حتی 90 هم میره ولی شب روی 17 مونده چرا
دقیقا برای منم همینطوره....
من اکو 512 دارم .... و دانلود شبانه هم کلا 250 مگ میگیره!!!
یعنی 0.07 کیلوبایت.!!!!!!
به نظر شما به این چی میگن!!!؟؟؟؟
خوب چون مدت زمان زیادی تو اینترنت هستی و فیلم و برنامه فایل های حجیم هستن شما باید از سرویس ها ی نامحدود استفاده کنی و از طرفی سرعت هم برای شما مهم هست باید یه خورده سر کیسه رو شل کنی و خرج کنی. اگر هزینه ش برات مهم نبود EDSL رو پیشنهاد می کردم من خودم از اون استفاده می کنم. ولی چون هزینه مهم هست برو سراغ ADSL نامحدود 128. نامحدود بگیر فکر کنم به بودجه ای که می خوای بزاری بیشتر نزدیکه. توصیه من اینه.
دوستانی که از مخابرات دارن ؛واقعا اینجوریه که روزی 3-4 ساعت قطعی داشه باشه؟
می خواستیم بریم سراغ مخابرات که اگه اینجوریه ؛یه فکر دیگه ای بکنیم !![]()
خیلی ممنون..
بعدش قیمت اینی که استفاده میکنی شما چنده ...
از کدوش شرکت بگیرم ..ببینید من حوصله قطعی و دودره بازی شرکت هم ندارم .. یه چیز تقریبا بی مشکل و با انصاف توی جنوب تهران.![]()
بله متاسفانهدوستانی که از مخابرات دارن ؛واقعا اینجوریه که روزی 3-4 ساعت قطعی داشه باشه؟
می خواستیم بریم سراغ مخابرات که اگه اینجوریه ؛یه فکر دیگه ای بکنیم !
حتی داشنگاه ما هم از مخابرات که دشات در روز کلی قعطی داشت بدبختتان
-------------------
دوستان ما هعنوز منتظر جوابیمدوستان یک سئوال
الان بعد از 1-2 ماه بعد قولی که قرار بود پارس انلاین برای ما سرویس adsl بیاره امروز که زنگ زدم اینجوری گفتن
گفتن :امروز خود شرکت پارس انلاین اومده اینجا و رفت با مخابرات حرف زد که پهنای بتند رو از تهران بیارن ولی مثله اینکه مخابرات قبول نمیکنه و میگهخ حتما از ما بخرین و پارس آنلاین هم همین کار رو کرد و از اونها خرید و البته با قیمتی گران تر
یه سئوال برای من پیش اومده و اینکه الان سرویس های مخابرات حداقل روزی 3-4 ساعت قعطی دارند به نظر شما برای ما هم همینجوری میشه؟ و در آخر اینکه چون اونها گران خریند امکان داره برای ما هم گران حساب کنند چون منطقه ی دیگه ی که پارس انلاید سرویس میده مثه جاهای دیگه و مثل تهران هست ! و اینکه الان سرویس های 128 پارس انلاین روی 1 مگ ست شده است و اینکه وقتی از نخابرات بگیره همچین کاری رو برای ما هم میکنن؟
پاینده باشی.
صبا نت هم ای بدکیست
من ماهیانه 25 تومن پول اشتراک 512 نامحدود میدم. سرویس Planetsky بدک نیست. یه کارت --- می خواد که من 52 تومن خریدم. ودیش و ال ان بی. از ADSL بهتره.
EDSL خیلی خوبه به شرطی که اکانتاختصاصی داشته باشی و بتونی سرویس های خوبش رو انتحاب کن که یکم قیمت میزنه بالا ولی کسی بتونه از پس هزینش بر بیاد واقعا عالیه
خب ای دی اس ال به نظرتون کدوم سرویس و کدوم شرکت مناسبتره .... تقریبا بی مشکل و با انصاف توی جنوب تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)