تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 582 از 1759 اولاول ... 8248253257257857958058158258358458558659263268210821582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام.
    عجب وایرلس بازاری شده اینجا!!!
    آقا من می‌خوام ADSL 128Kb Eco SHATEL بگیرم.
    ۱لپ‌تاپ دارم که بزودی 1 PC هم بهش اضافه می‌شه!
    حالا دوستان چه مدمی پیشنهاد می‌کنن؟؟(وایرلس نباشه ها) قیمتش هم زیاد نباشه لطفا
    فرق asus am602 و asus am604 چیه؟؟
    سلام
    1- من 5 ساله Art1 شاتل رو دارم. از همون اول هم Asus داشتم که نه شاتل و نه هیچ ISP دیگه ای باهاش مشکلی نداره.
    2- am602 : یه پورت LAN داره و یه USB که واسه وصل کردن دو سیستم بهش میشه استفاده کرد. ( پیشنهاد میکنم نگیری ، چون کار کردن با USB و LAN بصورت همزمان بسیاری از دوستان رو دچار مشکل کرده) ( حدود 45 تومن)
    am604 : دارای 4 خروجی LAN هستش و دیگه USB نداره. همزمان میتونه 4 سیستم رو شبکه کنه. (حدود 55 تومن)
    3- چون خییییلی اصرار می کنی am604g هم هست که علاوه بر 4 خروجی LAN ، وایرلس هم هست ( حدود 76 تومن )
    Last edited by a6l3i; 29-12-2009 at 00:57.

2. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام.
    عجب وایرلس بازاری شده اینجا!!!
    آقا من می‌خوام ADSL 128Kb Eco SHATEL بگیرم.
    ۱لپ‌تاپ دارم که بزودی 1 PC هم بهش اضافه می‌شه!
    حالا دوستان چه مدمی پیشنهاد می‌کنن؟؟(وایرلس نباشه ها) قیمتش هم زیاد نباشه لطفا
    فرق asus am602 و asus am604 چیه؟؟
    عرض شود که شما پس دوتا سیستم رو میخوای وصل کنی و میخوای بدونی چه مودمی میخوای
    اگه بخوای با کابل ( توصیه نمیشه ) لپتاپ رو وصل کنی و پی سی رو هم با کابل وصل کنی و شبکه ببندی با هر دوتا مودمی که معرفی کردی میشه asus am 602 یکیش با یو اس بی کانکت میشه یکیش هم با لن ویا کارت شبکه!

ولی درباره نوع دومam 604 g asus که خودمم یکیشو دارم و واقعا عالیه چندتا نکته هست
    مزیتهایی داره که نسبت به دومی ارجحیت داره
    وایرلس داره که میتوین لپتاپتو جابجا کنی و استفاده کنی در محیطی که امواج هست ( برای همین گفتم مودم اولیه توصیه نمیشه ) دومین مورد چهارتا شبکه داره که چهارتا سیستم همزمان میتون وصل بشن و تا 15 تا سیستم هم بصورت وایرلس ساپورت میکنه و میتونن با هم شبکه باشند. قیمتش هم گرون شده حدود 85 دیدم توی بازار
    ولی شما صبر کنین تا مدل جدید رو بخرید که 105 تومنه توی سایت دالای هست
    اون امکاناتش فکر کنم پیشرفته تره www. dalay. ir فاصله بین لینکها رو بردارید تاسایت رو ببینید.

دوستان میکروفیلترم سوخت زنگ زدم به دالای میگه شامل گارانتی نیست مودم من توی بازار 73 تومن بود از دالای خریدم 75 تومن که فاکتور خودشم داشته باشم و اگه کارم گیر افتاد بهشون نشونش بدم زنگ زدم زیر بار نرفت لطفا برای خرید مودم به گارانتیش توجهی نکنید چون فقط یک سوپاپ برای مکیدن بیشتر جیب مشتریست

4. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    مودم من مدلش w8901g هست.ویندوزم ویستا
    مشکلی که دارم با ppoe وصل نمیشه اما وقتی بریج میکنم وصل میشه مشکل بزرگم این هست که چند تا لپ تاپ میخوان با وایرلس وصل بشن مودم هم تازه گرفتم..ریست هم کردم اما نمیشه ....vpi همان طور که شرکت گفت ست کردم اما نشد..لطفا کمک کنید
    شما توی تنظیمات pppoe یه جایی را اشتباه می کنین. از اول بگین توی هر مرحله چه تنظیماتی انجام می دین؟ اگه می تونین عکس هم بزارین چون من این مودمو ندارم.
    اتصال به وایرلس وابسته به pppoe بودن کانکشن هست پس طبیعیه که نتونن کانکت بشن.

6. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام 2باره ،

-- کار خاصی نداره ، منظورم این بود که کابل LAN رو از پشت مودم یا لپ تاپ بکشی تا لپ تاپ همزمان سعی نکنه هم با LAN وصل شه و هم با Wireless

-- ضمناً نگفتی میتونی با wireless وارد تنظیمات 192.168.1.1 بشی یا نه؟

-- ضمناً فایل هاتو نتونستم dl کنم ، میتونی رو 4shared بذاری. خیلی راحت تره.

----------------------------
    بله با وایرلس میتونم وارد تنظیمات بشم .این وایرلس یه جوریه.وقتی روشن می کنم کانکت میشه و Internet access
    هم میده ولی بعد از چند ثانیه قطع میشه ومثله اینکه یه چیزی جلوش رو میگیره با موبایل هم هد ارور رو میده
    Web:No internet Gateway
    اینم 4shared
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما توی تنظیمات pppoe یه جایی را اشتباه می کنین. از اول بگین توی هر مرحله چه تنظیماتی انجام می دین؟ اگه می تونین عکس هم بزارین چون من این مودمو ندارم.
    اتصال به وایرلس وابسته به pppoe بودن کانکشن هست پس طبیعیه که نتونن کانکت بشن.
    ایشاا... عکس هم میذارم حالا که سر کارم ...اما کسی هست که با tp-link کار کرده باشه و برام تنطیمات بگه؟؟
    در صمن استفاده از وایرلس نیاز به تنظیم کردن ip روی کامپیوتر هست؟
    Last edited by balaban25; 29-12-2009 at 10:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

ع

دوستان میکروفیلترم سوخت زنگ زدم به دالای میگه شامل گارانتی نیست مودم من توی بازار 73 تومن بود از دالای خریدم 75 تومن که فاکتور خودشم داشته باشم و اگه کارم گیر افتاد بهشون نشونش بدم زنگ زدم زیر بار نرفت لطفا برای خرید مودم به گارانتیش توجهی نکنید چون فقط یک سوپاپ برای مکیدن بیشتر جیب مشتریست
    خدا رحمتش کنه ، ولی جانشین خوبی انتخاب کردی واسش. این یکی حالاحالاها واست میتازه .. .

--------

بله با وایرلس میتونم وارد تنظیمات بشم .این وایرلس یه جوریه.وقتی روشن می کنم کانکت میشه و Internet access
    هم میده ولی بعد از چند ثانیه قطع میشه ومثله اینکه یه چیزی جلوش رو میگیره با موبایل هم هد ارور رو میده
    Web:No internet Gateway
    اینم 4shared
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- خوبه ؛ مطمئن شدم مودم و لپ تاپ بهم وصلن .
    2- دمش گرم ، عجب راهنمای کاملی زده. 130 صفحه !! تمام اصطلاحات رو هم اولش گفته.
    3- تو منوی سمت چپ ، در زیر شاخه Device Info روی WAN کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار.
    4- تو منوی سمت چپ ، روی Advance Setup کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار.
    5- تو منوی سمت چپ ، در زیرشاخه Wireless ، روی Security کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار. ( اگه PAssword دادی ، با فوتوشاپ خذفش کن)
    6- تو منوی سمت چپ ، در زیر شاخه Advance Setup روی DNS کلیک کن و مطمئن شو که تیک Enable Auto Assigned DNS زده شده.
    Last edited by a6l3i; 29-12-2009 at 10:45.

11. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1- خوبه ؛ مطمئن شدم مودم و لپ تاپ بهم وصلن .
    2- دمش گرم ، عجب راهنمای کاملی زده. 130 صفحه !! تمام اصطلاحات رو هم اولش گفته.
    3- تو منوی سمت چپ ، در زیر شاخه Device Info روی WAN کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار.
    4- تو منوی سمت چپ ، روی Advance Setup کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار.
    5- تو منوی سمت چپ ، در زیرشاخه Wireless ، روی Security کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار. ( اگه PAssword دادی ، با فوتوشاپ خذفش کن)
    6- تو منوی سمت چپ ، در زیر شاخه Advance Setup روی DNS کلیک کن و مطمئن شو که تیک Enable Auto Assigned DNS زده شده.

DNS نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

تنظیمات وایرلس که جوره ، فقط نوع Connection شما با تنظیمات من فرق میکنه که من PPPoE زدم.
    میشه از Security هم عکس بذاری ، شاید مشکلی تو تنظیمات پسورد یا فعال کردن فایروال های مودم باشه. چون همونطور که گفتی یه چیزی این وسط Get-way ها رو بسته

14. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان قیمت asus wl600g چقدره؟ و تفاوتش با asus am604g و linksys wag54g2 چیه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دوستان قیمت asus wl600g چقدره؟ و تفاوتش با asus am604g و linksys wag54g2 چیه
    حدود 105.
    تفاوتش در داشتن دو پورت USB هستش که میتونن یه پرینتر یا یه هارد اکسترنال یا فلش مموری رو تو شبکه خودشون قرار بدن تا سیستم های متصل به اونها علاوه بر دسترسی به نت ، بتونن از اونها هم استفاده کنن.

البته از این پورت ها نمی تونی واسه اتصال مودم به سیستم استفاده کنی.

من شخصا خیلی ازشون استفاده دارم . چون تو خونه 2 تا PC داریم و 3 تا لپ تاپ. بردش هم فوق العادست. من خودم تا دو کوچه بالاتر ازش آنتن گرفتم.
    Last edited by a6l3i; 29-12-2009 at 12:24.

17. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •