...........
...........
Last edited by Cna_1; 25-04-2012 at 17:59.
بچه ها من یه آیفون 4 گرفتم با یه دونه هدفون ep-630 که از قبل داشتم
قبلا این هدفون رو گوشی گالکسی s استفاده میکردم و اونجا کیفیت صداش خوب بود هم صداهای بیس و هم صدای های به اصطلاح تیز و شفاف خوب بود
ولی روی این آیفون کیفیت صداش خویه و بیس مثل همونه ولی تو صدای های تیز صدا مثل اون شفاف نیست ! از قسمت Eq هم treble booster گذاشتم ولی بازم صدا اون جوری که من میخوام شفاف نشده میخواستم ببینم راهی یا نرم افزار اکولایزر خاصی براش نیست که بتونم تریبل صدا رو بیشتر کنم ؟
ممنون
سلام.چندتا سؤال داشتم یکی این که ایپاد چی هست و چه امکاناتی داره .ایا اپاد برای خرید به صرفه تره یا ایفون
من nokia c6-01دارم می خواستم بپرسم که گوشیمو بفروشم یه htcبخرم بهتره یا نگهش دارم اپاد یا ایفون بخرم ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام دوستان یه سوال ایتیونز قابلیت اضافه کردن اهنگای flac رو به پلی لیستاش داره؟؟؟؟ من اومدم اضافه کنم نمیشه، اد نمیکنه:( کمک کنین لطفا...
من از نرم افزار flac player استفاده میکنم، که اکولایزر 10 باندی داره و خوبه؛ ولی آهنگ ها رو باید از خود آیتیونز اضافه کنین بهش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر فایل فلک گوش نمی دی ولی به اکولایزر احتیاج داری نرم افزاری با نام equlizer خیلی برنامۀ خوبیه؛ میتونین آهنگ ها رو از توی قسمت ipod گوشی بهش اضافه کنین
من اینرو استفاده می کنم
سلام به همه
آقا بین مدل های آیپاد کدوم از همه بیسش بالاتره تو صدا؟
حالا بین آیپاد و کوان 9 موندم
یه راهنمایی لطفا
حجم صدای بالا و بیس بالا مد نظرمه
من همۀ مدل ها رو نشنیدم
ولی براساس چیزی که میدونم، مدل های آیپاد از لحاظ صدا فرق چندانی ندارن (اکثراً معتقدن اصلاً فرقی ندارن ولی به نظر من خیلی کم متفاوتن مخصوصاً توی قسمت اکولایزر)
توی مدل های آیپاد، بیشترین بیس برای آیپاد کلاسیک نسل 4 و 5 و 5.5 هستش که از آخرین تولیدش بیشتر از 3 سال می گذره
اگر فقط قصد این باشه که هدفون رو به پلیر به طور مستقیم وصل کنین ، کوون بهتره (از لحاظ فقط صدا) و توی ایران قیمت خیلی منطقی تری نسبت به آیپاد داره.
منظورتون از اين كه هدفون رو مستقيم وصل كنم يعني چي؟ دقيق نگرفتم...
هیچی، یعنی اینکه هدفون خودت رو به خوجی سوکت هدفون دستگاه (نه آمپ) وصل کنی
آهان...
خيلي ميدونم اذيتت ميكنم ولي ميشه اين قضيه آمپ وصل كردن رو به صورت مختصر بگي؟
به چه هدفون هايي وصل ميكنن ؟ به چه دليلي؟ قيمتشون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)