تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 940 اولاول ... 82482532572578579580581582583584585586592632682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

کیت سروری که بشه باهاش استادیم نا محدود وارد کرد کسی داره؟
    نه عزیز. فعلاً تا اطلاع ثانوی، کار تکمیل کیت سرور از طرف Juce متوقف شده!

ولی این هوش مصنوعی بازیکنان چه قدر بد طراحی شده آدم وقتی دقت می کنه می بینه خیلی جاها اشکال هست مثلا موقعی که ما توی BAL میریم تا سانتر کنیم بقیه بازیکنان به جای رفتن و جا گیری کردن توی محوطه جریمه می رن وسط میدون عین مشنگا دور خودشون می چرخن و قتی هم هم سانتر میکنی وقتی هم تیمیت نمیتونه به توپ ضربه بزنه و ازش رد میشه یار بعدی با اینکه توپ به طرفش میره با این حال به توپ دست نمیزنه و توپ از مقابل پاهاش رد میشه میره اونطرف و تازه آقا یادش میوفته که باید بره دنبال توپ و البته کلی مسایلی از این قبیل وجود داره که نشون میده خیلی هم در زمینه هوش مصنوعی کونامی موفق عمل نکرده امیدوارم توجه بیشتری به این مسئله بشه و برنامه نویسهای کونامی کاری کنن که زحمات گرافیست های بازی به هدر نره چون به لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفته هست
    به گمونم این به خاطر این باشه که شما روی لول آماتور بازی می کنی. چون حداقل ماله من که اینجوری نیست!
    آخ بالاخره این wf رو هم یاد گرفتم حالا 2 تا انتخاب دارم من قبلا تو رم بازی کردم ولی الان هم شماه 10 رو می ده بهم هم بازوبند کاپیتانی خودشم توی رنکینگ اوله و رئال هم شماره 27 میده بازوبند کاپیتانی هم نمیده ولی توی رئال بازی نکردم توی یه لجند دیگه قبلا ها به رئال رفته بودم ولی اون موقع ها الکی اسکیپ می زدم ولذت بازی توی رئال رو نچشیدم رم واقعا وسوسه کننده هست دقیقا جای توتی رو گرفتم چون توتی بازنشست شده فقط یه چیزی برام خیلی تعجب آور هست با اینکه رئال شماره 7 نداره و رائول رفته از این تیم با این حال شماره 7 رو بهم ندادن همین مسئله کفریم کرده اگه رائول بود می رفتم رئال ولی حالا می بینیم داره خسیسیی می کنه یعنی چی خوب 7 رو کسی نمی پوشه بده به من دیگه

گوگل اون لینک اولی کار نمیکنه پکیج رو دانلود کنیم استادیوم های جدید رو به بازی اضافه می کنه؟

یه سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده غیر از اون ترینر +4 راهی هست برای هک کردن بودجه توی مستر لیگ؟
    خیلی جالبه که شماره 7 رو نمیده! ولی قاعدتاً باید بده. چون فکر نکنم این امکن رو توی بازی گذاشته

باشن، که شماره اسطوره ها بایگانی بشه. ولی خدائیش اگر باشه، باید یه ایول مشتی به کونامی گفت!

می خواستم لینک آرت مانی رو بزارم که گفتی نمی خوای.

با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز
    ممنون که منو راهنمایی کردین
    یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون Game Graphic Studio خودمونه
    با تشکر از شما دوست عزیز
    قربانتان
    بله، آقا مرتضی.

بابا تورو خدا اين goggle boy يا crespo عزيز جواب بديد.اين پچ gaming access رو نصب كردم بعضي از توپ ها سياه شدند چه كار كنم؟؟؟
    شما از اطلاعات کیت سرورت یه کپی بگیر. بعد کامل کیت سرور رو پاک کن و جدیدترین نسخشو نصب کنم و

اططلاعاتتو برگردون. (ای جامع ترین روشه، چون مشخص نیست، کارت از کجا می لنگه!!!!!!!)

کسی جواب این سوالو بلد نیست؟
    والا منم از گوگل جان پرسیدم چیزی نگفت
    اینا عکسای پیشنمایش استادیوم ها در بازی هستن. شما باید فایلی که مربوط به پیشنمایش استادیوم ها

هستش رو با GGS‌ باز کنید و این عکسها رو به جای عکسای فعلیتون بزارین، همین.

همه چی می تونم وارد کنم، نصبم شده فقط ورزشگاه، برای pes 2008 یه پوشه studium توی GDB درست می کردی بعد یه پوشه درست می کردی با نام ورزشگاه مورد نظر، bin. میریختی تو این پوشه بعدم یه map.txt درست می کردی شماره تیمو می نوشتی بعدم اسم پوشه بعد تو بازی وقتی با اون تیم میزبان بودی خودش این ورزشگاه می آورد.
    دوست عزیز، شما هر چی کار هم بکنی نمیشه. چون این کیت سرور فقط می تونی کیت ایمپورت کنی و مدول

afs2fs داره!!!!!!!

من توی مد مستر لیگ این بازیکنا رو دارم بهترین ترکیب و ارنج چی میتونه باشه ؟
    van der sar-----gk
    assmann-----gk
    maldini-----cwp--cb--sb
    jean-----cwp--cb
    f.cannavaro-----cb
    m.cacers-----cb
    rami-----cb
    aquilani-----dmf--cmf--amf
    giovinco-----smf--amf--ss
    nani-----smf--amf--wf
    walcott-----smf--wf--ss--cf
    suarez-----smf--wf--ss-cf
    aguiro-----ss--cf
    messi-----amf--ss
    bojan kirkic------ss--cf
    pato-----ss--cf
    چرا دفاع کنار کلاسیک نداری؟!!!!!!!!!

به نظر من این بهترینه:

--------------------------فان در سار-------------------------
    ---------------------------------------------------------------
    -------------------مالدینی--------کاناوارو-------------------
    دفاع چپ-----------------------------------------دفاع راست
    --------------------------آکوئیلانی--------------------------
    والکوت(نانی)------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------مسی
    ------------------------------پاتو------------------------------
    ----------------------------------------بویان------------------
    ------------------------آگوئرو--------------------------------

2. 3 کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خسته نمیشی یه روز در میون از بازی ایراد میگیری
    خوب خوشت نمیاد بازی نکن وقتی میگی رو اماتور بازی میکنی دیگه چه انتظاری از بازی داری واقعا حرفات باهاله
    هروزم که تو یه تیمی 100 تا سیو هم که داری تبریک کیگم

یه چیز رو یادت نره ایمن فقط یه بازیه واسه سرگرمی نه اینکه ایراد گرفتن
    به جای ایراد برو رو تاپ پلیر بازی کن

البته ببخشید اگه رک گفتم منظور بدی نداشتم
    خوش باشی
    نه اتفاقا خسته نمیشم هیچ خستگی حاصل از بازی هم از تنم در میاد

هر کار کردم نتونستم بنزمارو بگیرم. گزارشاتی که ازش میومد همه نشون میداد توی ترکیب اصلی تیمشه و اونجا داره خیلی عالی کار میکنه اصلا هر بارمرحله مقدماتی مذاکره باشگاش ردم میکرد.

الان توی کدوم باشگا داره توپ میزنه ؟

ارنج تیمو نگفتین . با این بازیکنا و یکی دو تا بازیکن پیشنهادی دیگه چه ترکیبی مناسب این تیمه ؟
    فکر کنم فنر باغچه حالا چه فرقی می کنه توی Advance Search اسمش رو جستجو کن دیگه

آقا شدیم یه پا آچار فرانسه کلیه پست های مربوط به خط هافبک و خط حمله رو یاد گرفتم ببینید:

Last edited by Spaniuly; 22-01-2009 at 23:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا شدیم یه پا آچار فرانسه کلیه پست های مربوط به خط هافبک و خط حمله رو یاد گرفتم ببینید:

میشه توضیح بدی، چجوری اینقدر سریع این پستا رو یاد میگیری؟ من از اون توضیح قبلیت هیچی نفهمیدم! واقعاً

یادگرفتن پست وایدبک خیلی خیلی سخته! چون الان کمتر تیمی توی دنیا هست که از واید بک توی تیمش

استفاده کنه!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه توضیح بدی، چجوری اینقدر سریع این پستا رو یاد میگیری؟ من از اون توضیح قبلیت هیچی نفهمیدم! واقعاً

یادگرفتن پست وایدبک خیلی خیلی سخته! چون الان کمتر تیمی توی دنیا هست که از واید بک توی تیمش

استفاده کنه!
    البته واید بک نیست کرسپو جونم وینگ بک هست (Wing Back)

چرا توی کل تیم های موجود در بازی PES 2009 (البته تیمهای Other League رو چک نکردم) ولی توی لیگهای 5 گانه فقط 4 تا تیم پستی به نام WB دارند:
    1- اوسر (فرانسه)
    2- جنوا (ایتالیا)
    3- سامپدوریا (ایتالیا)
    4- ناپولی (ایتالیا)

شما کافیه موفق بشی به یکی از این تیم ها راه پیدا کنی اونوقت یه شانس فوق العاده کم داری که توی این پست بازی بکنی در طول فصل. من پستی که اون اول انتخاب کرده بودم WF بود یعنی پست جناحی بود میومدم هر بازی قبلش سیو می کردم از بازی میومدم بیرون ترینر PES Legend رو یه بار اجرا میکردم و بدون تغییر سیو میکردم و این کار باعث میشد به مدت یک بازی کل پستهام پاک بشن بنابراین منتظر و امیدوار میشدم که وقتی به بازی بیام توی یکی از 2 پست LWB یا RWB وارد بشم اوایل شانسی میومدم یه چندتا بازی ولی کلا نظام کار رو نمیدونستم چون خیلی سخت توی این پست میومدم اکثرا حمله میاورد که تقریبا اواخر نیم فصل بود که تازه فهمیدم من کی می تونم توی این پست به بازی گرفته بشم اولا باید با ترینر قبل هر بازی پست هات رو پاک کنی در ثانی وقتی میخوای به بازی بیای باید شانس بیاره که از دقیقه 68 تا 79 بازی متوقف بشه و دقیقا توی این بازه زمانی تعویض صورت بگیره اگه قبل دقیقه 68 بازی متوقف بشه به عنوان مهاجم میای و اگه 68 - 79 متوقف بشه همون WB و اگه 79-89 متوقف بشه DMF میارتت به بازی که اینها همگی به شانس بستگی داره و ما اصلا نمیتونیم دخالتی در این امر بکنیم فقط تنها کاری که از دستت بر میاد اینه که دعا کنی قبل 68 بازی متوقف نشه و دقیقا در بازی زمانی 68-79 متوقف بشه تا WB بیای. البته مطمئنا WF بودن ذاتی من هم ممکنه تاثیر داشته باشه کلا باید بگم پستهایی که واقعا به سختی یاد گرفتم همین WB بود همینطور SMF و WF و البته SS به هر حال برای یاد گرفتن پست ها باید زجه زد که من زدم توی این چند روز ولی بالاخره موفق شدم که واقعا خوشحالم الانم بازیکنم 25 ساله هست و شماره 10 سامپدوریا هستم (و کاپیتان) توی نیم فصل رم و میلان هر دو میخواستنم (هر دو شماره 15 میدادن که حال نکردم) ولی چون کلا عادت ندارم توی نیم فصل ترانسفر بشم موندم تو سامپدوریا ایشالا امیدوارم پایان فصل رئال یا ارسنال یا منچستر یونایتد و یا بارسا بهم پیشنهاد بدن اگه یکی از اینها پیشنهاد بدن حتما میرم البته یه نیم نگاهی به شماره هم خواهم داشت چون روی شماره لباس خیلی حساسم ارزومه که 7 رئال بهم برسه 10 رم(لباس توتی)و 9 میلان(لباس پیپو اینزاگی) رو تجربه کردم حالا اگه بتونم 7 رئال رو همراه با بازوبندش به دست بیارم به قله موفقیت رسیدم(به قول سرخیو راموس رئال پله موقیت نیست قله موفقیته)
    Last edited by Spaniuly; 23-01-2009 at 00:41.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم یک مجموعه از توپهای بسیار زیبا ...

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................................................. ........
    اینم 5 مدل تور و تیرک دروازه !

دانلود:
    کد:
    .................................................. .................................
    منوی زیبای Bayern Munchen برای دوستداران این تیم

دانلود:

کد:
    .................................................. .......
    اینم لوگوی باشگاهای EREDIVISIE, LIGA BBVA, SERIE A, LA LIGUE

دانلود:
    کد:
    .................................................. ..........
    اینم یه پک از فیس 5 نفر

دانلود:
    کد:
    .................................................. .....
    اینم اسکوربورد TVP SPORT

دانلود:
    کد:
    ..............................................

7. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته واید بک نیست کرسپو جونم وینگ بک هست (wing back)
    میدونم کرایزر جان. اما من عادت دارم، و بر همون اساس میگم. مثلاً من طرفدار ریورپلاته هستم، اما میگم و می

نویسم: لیورپلاته. چون تلفظ "ر" و "ی" کنار هم، یه خورده سخته و منم هر چی رو که به زبون بیارم می نویسم!

ایشالا امیدوارم پایان فصل رئال یا ارسنال یا منچستر یونایتد و یا بارسا بهم پیشنهاد بدن اگه یکی از اینها پیشنهاد بدن حتما میرم البته یه نیم نگاهی به شماره هم خواهم داشت چون روی شماره لباس خیلی حساسم ارزومه که 7 رئال بهم برسه 10 رم(لباس توتی)و 9 میلان(لباس پیپو اینزاگی) رو تجربه کردم حالا اگه بتونم 7 رئال رو همراه با بازوبندش به دست بیارم به قله موفقیت رسیدم(به قول سرخیو راموس رئال پله موقیت نیست قله موفقیته)
    من اتفاقاً اولی باری که b a l رو بازی کردم، ااز ریورپلاته شروع کردم، آخر فصل هر چی تیم مشهر توی اروپا بود،

بهم پیشنها داد. کلی کف کردم تا تونستم به رئال برسم! تو هم رئال هستی، ناقولا؟!!!!

من آرزومه که بتونم شماره 9 آرژانتین (اول باتیستوتا و بعد هم کرسپو می پوشیدن!)، و شماره 7 رئال رو به عشق

کاپیتان باصلابت و اسطوره ایمون بپوشم.

فقط من نمی دونم، وقتی توی یه تیم هستی، امکانش هست که بتونی شمارتو عوض کنی یا نه؟ من در کل

عاشق شماره 9 هستم. ولی 7 رئال، یه چیز دیگست.

پ.ن: چجوری کاپیتان شدی؟ تا اونجای که من میدونم اساس انتخاب کاپیتان توی pes سن بازیکنه! یعنی یه بازیکن

جدید با مثلاً 35 سال میشه کاپیتان یه تیمی که یه قدیمی اما مثلاً با 28 سال سن داره بازی میکنه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

سلام

میشه در مورد اینا یه مقدار توضیح بدین

چه کارهایی تو بازی انجام میدن؟

باتشکر

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    من دیروز بازی pes 2009 لیگ برتر ایرانو که تازه اومده تو بازا ر گرفتم دوتا شرکت باهم ساختنش تکین لوه نقره ای با یکی دیگه ، بد نیست ولی یه جورایه یعنی ورزشگاهاش عوض شده زیاد کیفیت نداره تازه یک دی وی دیه

Last edited by Mehdi.ss; 23-01-2009 at 02:01.

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خداییش من با این لیگ برتر حال کردم

خیلی کیفیت دارن من از اینجا خریدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

خداییش من با این لیگ برتر حال کردم

خیلی کیفیت دارن من از اینجا خریدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایتی که نوشتی اشتباهه وا نمیکنه اگه میشه یه بار دیگه بزار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •