امشب افتضاح بود.با اینترنت دو مگ مخابرات سرعت دانلودم بیست کیلوبایته.متاسفم براشون.
امشب افتضاح بود.با اینترنت دو مگ مخابرات سرعت دانلودم بیست کیلوبایته.متاسفم براشون.
دوستان عزیز از شما خواهش می کنم شکایت خودتون رو تو سازمان تنظیم مقررات رادیوی ثبت کنید ، مطمئن باشید به شدت پیگیری می کنن .
من همین الان دارم ثبت می کنم ، اگر تعداد شکایت از مخابرات ارومیه افزایش داشته باشه شک نکنید مشکل رو بررسی می کنن . یکی از بزرگترین مشکلات کم فروشی هست . چرا من باید روزی 20 بار مودم رو برای پیدا کردن آیپی ریستارت کنم . برای چی پول دادم من ؟ چرا باید روزی 100 بار اینترنت قطع و وصل بشه ؟ چرا شرکت های خصوصی این مشکلات رو ندارن ؟ قانون مگه یکی نیست ؟
لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناصر با سرور VPS ات پینگم اومده زیر 200
برو حالشو ببر![]()
سال پیش که مخابرات اینترنت منو به دلیل فیبر نوری کردن خط قطع کرده بود چند بار شکایت کردم و زنگ زدم ( شمال غرب تو قزوینه ) یارو با وقاهت بهم میگفت باید حضوری بیایی قزوین و شکایت کنی !![]()
خوب چیکار کنیم بشینیم دعا کنیم شاید درست شد ؟!!![]()
همين الان هم سرعت به شدت پايينه !!!![]()
باید خودمون دست به کار بشیم هر روز بریم به مرکز امور مشترکین فلکه مخابرات و داد و هوار راه بندازیمالبته دعا هم فکر خوبیه
البته شب هم میتونیم بریم رو ساختمونش با رنگ فحش بنویسیم
به نظرم به برنامه های انتقادی شبکه ها مختلف شکایت کنیم و اونا شکایت رو پخش کنن
شبکه یک فکر کنم شبا یه برنامه داره به اسم پایش اگه اشتباه نکنم کسانی که اس ام اس و ایمیل میفرستن شکایتشون رو پخش میکنه نمیدونم هر شب پخش میکنه یا چند شب یه بار یه برنامه رو در نظر بگیریم همگی شکایتمون رو مطرح کنیم تا پخش بشه
بابا این مخابراتیا عجب نفهمن. دیتا ریت خط رو روی 15 مگ بستن اس ان ار شده 6. هرچی میگم کم کن دیتا ریتو تو این مغز پوکش فرو نمیره. خداوکیلی دیگه به اینجامون رسیده.
یه شکایت ثبت کردم ولی چشمم آب نمیخوره !
Last edited by x8800; 21-10-2013 at 14:51.
ببینم اصول این دیتا ریت چیه ؟ مثلا از کجا میگی که مشکل از اونه ؟ مال من که 256 ــه باید روی چند بسته بشه ؟
مشابه این صفحه رو تو مودمت پیدا کن ، عکس بگیر بذار اینجا تا بهت بگیم چی به چیه !
در بخش statistics دنبالش بگرد
هرچقدر داون استریم و آپ استریم بالا بسته بشن میزان snr میاد پایین
واسه شما ایده آل اینه که رو 300 کیلوبیت بسته بشه که البته هیچوقت اینکارو نمی کنن !!!
![]()
Last edited by urumchi; 21-10-2013 at 16:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)