میخام ترم تابستون ساختمان داده و دخیره وبازیابی اطلاعات بگیرم
این دوتا درس راحت پاس میشن؟
میخام ترم تابستون ساختمان داده و دخیره وبازیابی اطلاعات بگیرم
این دوتا درس راحت پاس میشن؟
ذخیره و بازیابی حجمش زیاده
شبکه و گرافیک کامپیوتری و شی گرا و کامپایلر آسونتره
شی گرا و کامپایلر تو لیستم نیست
منظورتون شبکه کامپیوتری 1 هست دیگه؟(پیشنیاز:معماری کامپیوتر -هنوز پاسش نکردم)
معماری کامپیوتر چطوره؟
گرافیک رو میتونم بگیرم
کسی درس فیزیک محیط زیست رو پاس کرده ؟ میشه یه ماهه خوند ؟ حجم کتاب چقدره ؟
بابا بیخیال ترم تابستون
الان که ماه رمضون رسیده چطوری میخواین درس بخونین ؟
تابستونو بزارید واسه عشق و حال
زمان دقيقشو نمي دونيم ولي گفته شده كه باز ميشه...کِی باز میشه ؟! حالا من استادو از کجا پیدا کنم ؟! شماره ـشو ندارم ! از خود سایت نمیشه اقدام کرد براش پیغام بذارم ؟! فکر کنم بشه ... چون قبلا یه چیزایی دیده بودم برای اعتراض و اینجور چیزا ...
در کل نمیدونم ! میشه ؟!
دوست خودم هم 1 نمره كم داره براي پاس شدن و امتحان هم تمام تستي بود...الان منتظر تا نمرات باز بشن.
توي همون نتايج جامع معمولا براي هر درس زمان اعتراض تعيين ميكنن شما اونجا اقدام كن اگه نه يا شماره ي استادتو و ايميلشو پيدا كن يا برو محل كارش ممكنه جواب بگيري.
معماري از گرافيك خيلي سخت تره...گرافيك اسونه ميتونيد خودخوان پاسش كنيد.شی گرا و کامپایلر تو لیستم نیست
منظورتون شبکه کامپیوتری 1 هست دیگه؟(پیشنیاز:معماری کامپیوتر -هنوز پاسش نکردم)
معماری کامپیوتر چطوره؟
گرافیک رو میتونم بگیرم
ما كه از الان درس نمي خونيم ايشالا مثله هميشه شب امتحان مي خونيم اونم ميوفته بعد از ماه رمضون :ديبابا بیخیال ترم تابستون
الان که ماه رمضون رسیده چطوری میخواین درس بخونین ؟
تابستونو بزارید واسه عشق و حال
وااااااااااایما كه از الان درس نمي خونيم ايشالا مثله هميشه شب امتحان مي خونيم اونم ميوفته بعد از ماه رمضون :دي
اصلا آدم بشو نیستیم![]()
مگه میشه اینا رو برداشت ؟ واسه ما میگن فقط عمومی ... خوش به حالت
مهلت اعتراض ها تموم شد ( البته واسه من ) ... جوابش نیومد![]()
کلا 3 تا درس عمومی برداشتم اختصاصی های ما یه مقداری ترسناکنهر درس 300 الی 400 صفحه نمیشه یه ماهه خوند .
راستی خواستم دفاع مقدس رو انتخاب کنم جلوش نوشت اختیاری ! مگه الزامی نشده ؟ ترسیدم برنداشتم گفتم من شانس ندارم 2 واحد اضافی پاس میکنم
آخه میدونی چیه من خودم بیشترین تلاشم رو میکنم که سریعتر تموم بشم از دست پیام نور یه نفس راحت بکشم واگرنه تابستون درس خوندن خیلی سخته
تموم بشی بعد بیکار میشی دیگهارام ارام پاس کن هم بهت فشار نمیاد هم معدلت بالاتر میره هم اینکه بیکاری حوصلت سر نمیره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)