تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 905 اولاول ... 82482532572578579580581582583584585586592632682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

:-( نتونستم حذف کنم
    Last edited by alze2010; 25-12-2014 at 18:56. دليل: پست تکراری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام. من اولین باریه که یه اتومبیل گرفتم که رادیاتورش دارای منبع انبساطه. حالا نمیدونم خودم دست گل به آب دادم یا نه. خودرو حالی به حالی شده. یوقت میبینی بیست کیلومتر مسافت رو با سرعت صدتا میری جورش نمیاره، یبار هم میبینی جوش آورد. منبع انبساطش هم در حالت خنک از خط ماکزیمم زده بالاتر. چجوری باید این آبو برگردونم به رادیاتور؟ به نظر خودم هوا گرفته حالا در اثر چیش رو نمیدونم. درب رادیاتور یا سوپاپ ترموستات یا کم تجربگی خودم یا غیره رو نمیدونم.
    خودرو هم چینیه و گریت‌وال ولیکسC30هست.
    شاید درب رادیاتور یا منبع انبساط رو بدموقعی باز کردم که اینجور شده.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    من کاری با تقلبی یا اصلی بودنش ندارم یه تجربه با شمع دو پلاتینه بوش دارم
    چند سال مرتب شمع دوپلاتینه بوش اصلی رو سمند مینداختم همیشه یه دست نو تو داشبورد داشتم تا اینکه یه روز داشتم با سرعت 70تا میرفتم یهو موتور3کارکرد وصدای مثل تراکتور از موتور بیرون اومد خاموش کردم با بکسل بردم تعمیرگاه الکترود وسط شمع جدا شده بود و افتاده بود داخل سیلندر وبقیه قضایا رو خودتون تصور کنید یه خرج سنگینی رو دستم گذاشت
    شمع دو پلاتینه جلو الکترود بازه اگه الکترود جدابشه میفته تو سیلندر اگه از من یه پلاتینه بود الکترود میچسبید به پلاتینش و نهایتا 3 کارمیکرد
    شرمنده طولانی شد
    به نکته ظریف و جالبی اشاره کردید ممنون از اطلاع رسانی شما

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. من اولین باریه که یه اتومبیل گرفتم که رادیاتورش دارای منبع انبساطه. حالا نمیدونم خودم دست گل به آب دادم یا نه. خودرو حالی به حالی شده. یوقت میبینی بیست کیلومتر مسافت رو با سرعت صدتا میری جورش نمیاره، یبار هم میبینی جوش آورد. منبع انبساطش هم در حالت خنک از خط ماکزیمم زده بالاتر. چجوری باید این آبو برگردونم به رادیاتور؟ به نظر خودم هوا گرفته حالا در اثر چیش رو نمیدونم. درب رادیاتور یا سوپاپ ترموستات یا کم تجربگی خودم یا غیره رو نمیدونم.
    خودرو هم چینیه و گریت‌وال ولیکسC30هست.
    شاید درب رادیاتور یا منبع انبساط رو بدموقعی باز کردم که اینجور شده.
    بلی معمولن اگه در موقع گرم بودن درب رادیاتور باز شه احتمال هوا گرفتن وجود داره البته در سیستم های اروپایی شدید تره درب رادیاتور رو چک کنید اگر سالم بود پر از مایع کنید و ببندید لوله رابط رو هم چک کنید که درست وصل باشه
    آب و ضد یخ مناسب یادتون نره

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام، ماشین رو بردم مکانیکی برام فیلرگیری کنه، موقع سفت کردن یکی از پیچای پوسته (راست بالا) شکست! فقط سرش کنده شد و بقیه تو موند، خودش گفت اشکالی نداره، حالا بنظر شما واقعا مشکلی پیش نمیاد؟ چظور میشه اون قسمتی که تو مونده رو درآورد و یه پیچ دیگه انداخت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بلی معمولن اگه در موقع گرم بودن درب رادیاتور باز شه احتمال هوا گرفتن وجود داره البته در سیستم های اروپایی شدید تره درب رادیاتور رو چک کنید اگر سالم بود پر از مایع کنید و ببندید لوله رابط رو هم چک کنید که درست وصل باشه
    آب و ضد یخ مناسب یادتون نره
    مرسی.به تعمیرکار نشون داده فیش فن قطعی داشته و قطع و وصل میشده. فقط اون اب اضافی که توی منبع انبساطه رو چجوری باید بکنم تو رادیاتور؟ وقتی موتور سرده حدود ده سانت بالاتر از خط بالایی قرار داره و درب رادیاتور رو که باز کردم با یه استکان پر شد.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، ماشین رو بردم مکانیکی برام فیلرگیری کنه، موقع سفت کردن یکی از پیچای پوسته (راست بالا) شکست! فقط سرش کنده شد و بقیه تو موند، خودش گفت اشکالی نداره، حالا بنظر شما واقعا مشکلی پیش نمیاد؟ چظور میشه اون قسمتی که تو مونده رو درآورد و یه پیچ دیگه انداخت؟
    اگه نگه اشکالی نداره خوب چی بگه بنده خدا؟!
    اگه کامل بسته نشده به نظرم ایجاد ارتعاش میکنه
    اگه بخواین اون پیچ رو عوض کنید فکر کنم مجبور بشین دوباره همه پیچ ها رو باز کنید
    +
    همون جا جا داشت میگفتین پیچ رو عوض کنه

8. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سالم بودنش بهتر از نبودن هست ممکنه مجبور بشه همه رو باز کنه و با قلاویز ( البته به شرظی که خراب کاری نکنه ) باقیمانده پیچ رو در بیاره و پیچ نو بزاره با توجه به خشک بودن سر سیلندر ها باید خیلی دقت کرد که اون رو خراب نکنه

10. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی.به تعمیرکار نشون داده فیش فن قطعی داشته و قطع و وصل میشده. فقط اون اب اضافی که توی منبع انبساطه رو چجوری باید بکنم تو رادیاتور؟ وقتی موتور سرده حدود ده سانت بالاتر از خط بالایی قرار داره و درب رادیاتور رو که باز کردم با یه استکان پر شد.
    اگه سر ریز نداره خیلی مهم نیست تا به مرور مصرف بشه ولی اگر حساسید که کم بشه تنها راهش با یک شلنگ نازک آب رو برزید در یک ظرف دیگه و نیازی هم به نگهداری نداره آب آنچنان ارزشی نداره و نو بشه بهتره

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    منظورتون پیچ درب قالپاق سوپاپهاست ؟
    اگه بله , باید قالپاق باز بشه
    اگر قسمتی از پیچ بیرونه میشه با انبرقفلی بازش کرد
    اگر نه , باید با درل وسط پیچ سوراخ بشه و بعدش یا پیچ ببندین بهش و بازش کنین یا یه میله جوش بدین بهش و بازش کنین
    راه آخر , با مته سوراخ کردن کل پیچ هست و قلاویز زدن با یک شماره بزرگتر و پیچ نو

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •