تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 607 اولاول ... 82482532572578579580581582583584585586592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه rezahamid69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والا منم با محصولات pmgdمشگل دارم 737 توfs2004نصب کرده بودم توx ندارمش ولی بنظرم اگه بخوای 737pilot in command شرکتwilco هم بدک نیست
    آقا من pmdg رو میخوام بقیه هیچی نیستن در مقابلش خواهشا مشکلمو حل کنید دیگه ...

2. این کاربر از rezahamid69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من pmdg رو میخوام بقیه هیچی نیستن در مقابلش خواهشا مشکلمو حل کنید دیگه ...
    من دقیقا نمیدونم چی میگه.بنظرم باید directx رو آبدیت کنی شاید مشگلت حل بشه ویندوز7 بایدdirectx11 روش نصب باشه یه امتحانی بکن شاید جواب داد

4. این کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من لین بازی رو تازه گرفتم.واقعا عجب بازی ای هستش.

تا الان سه مرحله اولشو رد کردم.

با موس بازی میکنم.با کیبرد راحت تر نیس؟؟

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من لین بازی رو تازه گرفتم.واقعا عجب بازی ای هستش.

تا الان سه مرحله اولشو رد کردم.

با موس بازی میکنم.با کیبرد راحت تر نیس؟؟
    سلام خوش اومدی به جمع اینکاره ها(ماکه اینکاره نیستیم)
    باموس بنظرم راحت تر باشه ولی با جوی استیک یه حال دیگه ای داره

7. این کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا شما جواب پست قبلی ما رو که ندادین حداقل جواب این پست رو بدید

موقعی که pmdg737ngx رو نصب میکنم درست وقتی که کادر نصب کامل میشه و باید گذینه finish بیاد ، بجاش یه error میده اینم پیغامشه :

please note : we are aboute to determine if your system needs certain microsoft redistributables . they are required by the pmdg 737 ngx . if you do not install these modules , the ngx my not run . please run these modules IF prompted

بعدش من ok رو میزنم ازم dir x میخواد که نصب کنم اونم تموم میشه حالا بعد این همه تفاسیر باید گذینه finish بیاد دیگه ؟ ولی نمیاد .

خوب کارایی که من کردم رو بگم که شما بدونید و کار خودمو به خودم دوباره نگید

* ویندوز عوض کردم ( windows 7 ultimat sp 1 )
    * نرم افزار net frameworck ( ببخشید اگه اشتباه نوشتم ) رو نصب کردم حتی آپدیت هم کردم
    * نرم افزار runtime رو هم نصب کردم و هم آپدیت کردم
    * خود نرم افزار pmdg رو از سی دی کپی کردم توی هاردم و از طریق هار هم اینکار رو کردم باز هم نشد

حالا شما بگید باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی واقعا کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب در قسمت اول نحوه ثبت نام بود

اما الان میخوام نرم افزار های مورد نیاز برای ارتباط برقرار شدن ما با سرور این شبکه رو بگم ونحوه استفاده درست از آن

ابتدا باید سایت اصلی IVAO برید

سپس از گزنیه های کشویی سمت چپ کزینه Department رو انتخاب و گزینه Software Development رو انتخاب کنید

تا صفحه زیر باز شود

خوب حالا این نرم افزار های که در زیر نوشته شده لازم و کار هر نرم افزار هم توضیح داده شده

1

اسم این برنامه ایوپ هست (IvAp) که مخفف IVAO virtual Pilot client میباشد

این نرم افزار برای اتصال سیمولیتور با برج کنترل هست در قسمت دانلود ورژن های FSX و FS9 از هم دیگر جدا شدن

2

اسم این برنامه ایوک هست (IvAc) که مخفف IVAO virtual ATC client میباشد

کار این برنامه شبیه سازی کردن برج کنترل هست و اگر شما میخواهید که کنترلل باشید باید این نرم افزار رو داشته

باشید

3

اسم این برنامه هم The Eye هست

وجود این نرم افزار خیلی مهم هست البته هیچ نقشی در برقرار کردن ارتباط شما با برج وبر عکس ندارد

( بهتر بگم کلا این برنامه هیچ نقشی در پرواز آنلاین نداره ولی برنامه مفید و کاربردی هست )

کار این نرم افزار به تور دقیق این است که تمامی پرواز های آنلاین و تمامی چیزهایی که مربوط به شبکه میشود رو

میشه بررسی کرد ودید

توضیح کامل تر در قسمت پایین آموزش

4

خوب این برنامه هم که از اسمش معلم هست برای اتصال سیمولیتور با برج کنترل هست اما برای کسانی که از

Mac استفاده میکنند

5

اسم این برنامه هم IVAO Interface هست و برای ارتباط تصویری برج با سیمولیتور هست که شما به این نیازی

ندارید

خوب حالا میرم سر اصل داستان یعنی آموزش هر کدوم از این برنامه ها

اول شما باید این برنامه ها رو دانلود کنید

البته که کار سختی نیست وفقط نیاز هست در همون صفحه ای که هستین روی دانلود کلیک کنید و وارد صفحه

جدیدی میشوید که سرور رو انتخاب وسپس شروع به دانلود شدن میکنه

(فکر نمیکنم کسی باشه در دانلود کردن برنامه ها مشکل داشته باشه )

ما ایرانی ها هیچی بلد نباشیم دانلود خوب بلدیم

خوب یعد از دانلود این برنامه ها ما باید اون ها رو نصب کنیم

فقط در نصب برنامه IVAP دقت کنید که ورژن هر کدوم رو که دانلود کردین در قسمت خودش وارد کنید و در قسمتی که

باید مسیر نصب رو بدین مسیر زیر رو بدین

X:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\IvAp

توجه کنید که وقتی شما آدرس فایلی که سیمولیتور شما نصب شده رو بدین خودش IVAP رو جلوش اضافه میکنه

و بعد از اتمام نصب یه برنامه دیگه ای هم نصب میکنه به نام Team Speak که کار این نرم افزار برقرار کردن ارتباط

صوتی بین کاربران هست

که خود همین نرم افزار یکسری قوانین داره که در جای خودش میگم

خوب برنامه ivac هم نیازی به آموزش ( برای نصب ) نداره وهرجایی میتونید نصب کنید

وبرنامه The Eye هم همینطور

اما بریم سراغ آموزش خود این برنامه ها

از همین IVAO The Eye شروع میکنم

فقط توجه کنید که زمانی که اتین برنامه رو میخواید اجرا کنید یک تیک هست که به صورت اتوماتیک خاموش هست

برای بهش دست نزنید و بزارید خاموش باشه

بعد از این که برنامه رو اجرا کردید از منو بالا روی Setting وسپس روی General کلیک کنید و با توجه به اون ایمیل

آخری که براتون از طرف IVAO اومده فیلد های مورد نیاز رو پر کنید

شما باید 5 فیلد رو پر کنید یک Callsign نامی که شما وارد برنامه Team Speak میشید نشان داده میشود

VID and Password و Login and Password

توجه کنید که در ایمیل که برای شما ارسال شده یک پسورد برای زمانی هست که شما میخواهید از سرور استفاده

کنید مثل زمان پرواز و زمانی که کنترلل هستین و یک پسورد برای زمانی که شما میخواید یه چیزیز از سایت دانلود

کنید ویا در سایت فعالیتی رو میخواید انجام بدین

بعد از وارد کردن فیلد های مورد نیاز کلیک F9 ویا در قسمت پایین این برنامه روی

Click here to Download IVAO Network Data

کلیک کنید تا آخرین فایل ها برای شما به روز شود

خوب حالا این برنامه اصلا به چه دردی میخوره

این برنامه همین طور که میبیننید چنیدن قسمت مختلف داره و هرکدوم یه کاری رو انجام میده

من از سمت چپ یکی یکی این قسمت ها رو توضیح میدم

خوب اول از همه همین صفحه اصلی که شامل 5 قسمت میباشد

اولین قسمت سمت چپ بالا
    IVAO Status که وضعیت شبکه IVAO هست که تعداد خلبان ها کنترل ها تاریخ به روز رستانی و....

قسمت بعدی روبروی همین قسمت Upcoming Events هست

که زمان بر گزاری Event ها ویا همون قرار پروازی ها رو مشخص کرده

لازم به ذکر است که همین الان یه چیزی رو براتون مشخص کنم اونم اینه که تمامی ساعت هایی که شما در این

شبکه باهاش کار دارین به UTC ویا Zolo هست که ساعت جهانی هست

که همیشه برای حساب کردن این ساعت به ساعت ایران باید 3 ساعت 30 دقیقه به جلو بکشید تا زمان اون ساعت

رو در ایران متوجه بشین

یعنی به عنوان مثال اگر یک پروازی ساعت 12:00 zolo بود به ساعت ایران میشه 3:30

خوب قسمت پایین همین قسمت میشه قسمت Search Clints که شامل بخش های مختلفی هست به عنوان

مثال شما میخواید بدونید که با Callsign کیش ایر چند نفر دارن پرواز میکنند و فقط کافی که نام ICAO اون ایرلاین که

برای کیش ایر IRK هست رو وارد کنید و در قسمت روبرو هم روی Callsign بزارید تمامی پرواز های با اون Callsign رو

براتون به نمایش در میاره و موارد دیگه ای که نیاز زیادی به آموزش نداره

قسمت سمت چپ هم Freinds هست که هر کسی که شما در این برنامه به عنوان دوست خودتونمعرفی کنید در

این جا به نمایش در میاد

برای این کار هم لازم هست روی هر فردی که مایل هستین کلیک کنید سپس دکمه Add to Freinds رو بزنید

خوب قسمت بعدی این برنامه یعنی map نقشه کلی هست با توجه به اون مشخصاتی که در تنظیمات این برنامه

هست که میشه تغییرش داد رنگ ها به نمایش در اومدن به عنوان مثال تمام کسانی که خلبان هستنند با رنگ زرد و

اونجا هایی که کنترل Tower هست با رنگ نارنجی APP با قرمز و CTR ویا کل کشو با رنگ آبی هست و قسمت

بعدی قسمتی هست که شما با انتخاب دکمه که هیچ نوشته ای نداره ودر سمت راست 6 پرچم هست میتونید 6

کشور مورد دلخواه خودتون رو انتخاب کنید وپرواز های این کشور ها رو زیر نظر داشته باشید

در این قسمت که Countries نام داره شما میتوانید مشاهده روت هر پرواز و مشخصات دیگه از قبیل دیدن

Flight Plane دیدن سرعت وسایر مشخصات یک خلبان رو ببینید

در قسمت بعدی تمام کسانی که به عنوان کنترل هستن رو میبینید که البته میتونید با کلیک بر روی قسمت های بالا

دسته بندی کنید به عنوان مثال اگر روی Ratting کلیک کنید به ترتیب ratting ها دسته بندی میکنه

قسمت یعدی هم برای خبلانان هست و قسمت بعدی هم برای کسانی که Obsevers هستنند وقسمت های

بعدی هم خیلی مشخص هستنند ونیازی به آموزش نداره

فقط 2 قسمت آخر رو من یه توضیحی میدم قسمت یکی مونده به آخر که Database نام داره مشخصات کامل در مورد

کشور ها فرودگاه ها و حتی ایرلاین ها هست به عنوان مثال از منو Select data to view گزینه Airlines رو انتخاب

کنید ومیبینید که تمامی ایران لاین ها رو با نام اصلی ونامی که صدا میشن و این که در واقعیت این ایرلاین ها

فعالیت میکنن ویا این که مجازی هستنند رو نوشته در قسمت راست تصویر تمامی اون قسمت هایی که نوشته

Real-world یعنی در واقعیت یه همیچین ایرلاینی هست و فعالیت میکنه

خوب قسمت آخر هم که اگر شما آنلاین باشید ( در شبکه ) وضعیت شما رو مشخص میکنه

خوب فکر نمیکنم دیگه از این برنامه چیزی مونده باشه میریم سر برنامه بعدی

برنامه Ivac نیاز به آموزش زیادی داره که من بخوام بنویسم خیلی زیاد میشه و فکر کنم باید برای خودش یه مقاله

جداگانه آموزش درست کنم اما اول به همه دوستان توصیه من اینه که راهنمای خود برنامه که به زبان انگلیسی

هست رو بخونن که خیلی چیز ها ازش یاد میگیرین و من تصمیم دارم که به ترتیب جلو بیام و در آینده نزدیگ یه مقاله

خیلی کاملی هست

اما برین سراغ برنامه Ivap که خیلی ها با هاش مشکل دارن

این برنامه یه برنامه جانبی دیگه ای هم به نام MTL نصبکرده که کار این برنامه این هست که زمانی که شما به صورت

آنلاین در میاید دیگه خبری از پرواز های مجازی خود شبیه ساز نیست یعنی هیچ ترافیک هوایی مجازی ندارین و تمام

ترافیک های شما حقیقی هستنن

این یعنی این که هر هواپیمایی که در هر جایی ( چه در فرودگاه و یا چه در هوا ) میبینید یه شخصی اون رو هدایت

میکنه واین MTL برای این هست که هر هواپیمایی که شما انتخاب میکنید شخص مقابل شما که در همون محل

هست شما رو با ظاهر اصلی ببینه

به عنوان مثال اگر شما از برنامه MTL استفاده کنید که باید هم این کار و بکنید ( اجباری هست ) وقتی یک هواپیما

A310 انتخاب کردین من هم شما رو A310 میبینم

این به 2 شرط بستگی داره یک شما تمام مواردی که MTL نیاز داره رو دانلود کرده باشید و 2 اون فرد مقابل شما هم

تمام فایل های مربوطه رو داشته باشه

حالا شاید بپرسید که اگر من داشتم اما اون شخصی که در مقابل من هست نداشت چی میشه باید بگم که در این

جا 2 حالت داره

یا اون فردی که اون تایپی که شما دارید رو دانلود نکرده باشه

(توجه کنید منظورم تایپی که مال خود این برنامه هست نه هواپیما های دیگه )

اون وقت نمیتونه به شبکه وارد بشه و از شبکه به بیرون میره ( دیسی میشه )

ویا یه احتمال دیگه هست که شما رو با یک شکل دیگه میبینه مثلا اگر هواپیما شما A310 شما رو C172 میبینه

فقط داد نزنید گفتم مثلا

خوب حالا بعد از این که این نرم افزارها رو که در بالا گفته شد دانلود کردین از استارت وارد ivao و بعد به ivap وبعد

هم به MTL Installer وارد بشین

ببنید دوستان یه توضیح خیلی کوچیکی اول بدم شما باید تمام هواپیما هایی که در محیط ایوا هست رو دانلود کنید

که پرواز واقعی داشته باشید و همه رو درست ببنید و از شبکه هم به بیرون پرتاب نشید اما کل این فایل ها رو بخواین

دانلود کنین شاید چیزی نزدیک به 3.5 ویا 4 گیگ بشه اونم با این اینترنت ایران کسانی که ADSL دارن از جمله

من شاکی هستن چه برسه به بقیه

برای همین هم شما باید تیک Only Defaults رو بزنید تا از همه تایپ های موجود فقط یک لیوری وفقط یک شکل شو

دانلود کنه

فرق این با اون حالت قبلب اینه ککه خیلی حجم پایین میاد و راحت میتونید دانلود کنید چیز زیادی هم نمیشه

و در اصل چه فرقی میکنه :

اگر به عنوان مثال شما عزیزان با این راهی که گفتم وارد شبکه بشین و منم هم وارد بشم و من پرنده MD-83

با شکل کیش ایر رو انتخاب کنم شما من رو MD-83 میبینید اما نه به صورت کیش ایر به صورت اورجینال

امید وارم که منظورم رو متوجه شده باشید

خوب بعد از انتخاب و دانلود یه صفحه سیاهی میاد که اگر دقت کنید تمامی تایپ هایی که دانلود کردین رو داره به

سیمولیتور اضافه میکنه

شاید برای بعضی ها یه کم طولانی بشه

هر چی تعداد فایل های دریافتی بیشتر بشه زمان بیشتری طول میکشه

خوب حالا شما میتونید وارد سیمولیتور بشین

بعد از این که وارد سیمولیتور شدین و هواپیما روانتخاب کردین برای پرواز و لود شده از منو بالا که با کلید Alt ظاهر

میشه در FSX نوشته Start IVAP و در FS9 نوشته IVAO یا IVAP الان درست یادم نیست

بعد که میزنید که برنامهای باز میشه که شما رو به شبکه وصل میکنه

که بعد از ظاهر شدن این برنامه روی کانکت کلیک کنید وسپس مواردی که خواسته شده رو وارد کنید

توجه کنید درقسمت Real name بایذ نام و نام خانوادگی خودتونو رو بنویسید و لطفا همون نامی رو بنویسید که موقع

ثبت نام نوشتین و بعد VID وپسورد ( همونی که برای استفاده در سایت نیست ) و Base Airport هم هیچ ربطی به

جایی که میخواید برید نداره

این نشانگر این هست که شما در چه شهری زندگی میکنید به عنوان مثال اگر درشهر تهران هستید باید کد فرودگاه

مهرآباد رو بزنید OIII باید کد ایکائو هر شهری که در اون زندگی میکنید رو بزنید البته فرودگاه اینترنشنال

به عنوان مثال اگر در شیراز زندگی میکنید باید کد OISS رو بزنید که کد فرودگاه دستغیب شیراز هست

و در قسمت پایین هم یک سرور به شما پیشنهاد شده بهتر هست که همون سروری که به شما پیشنهاد شده

رو انتخاب کنید

فقط اگر میخواهید تمرین کنید چه تنها و یا با دوستانتان بهتر هست که از سرور آخری استفاده کنید

و بعد ار کانکت شدن باید Flight plane پر کنید

توجه کنید که این امر هیچ ربطی به پلن خود شبیه ساز نداره وباید حتما پر بشه یه امر خیلی مهم هست که روی

ACARS و Send Flight Plane رو میزنید تا وارد صفحه مربوز به Flight Plane بشه

توجه کنید که باید پلن رو درست پر کنید

در این مورد و نحوه استفاده کردن از برنامه TeamSpeak در قسمت سوم ( قسمت بعدی ) توضیح میدم

خوب من این قسمت رو در همین جا به پایان میرسونم هر کس اگر تا اینجا هر سئوالی داره بگه

به امید خدا قسمت بعدی رو روز شنبه روی سایت قرار میدم

تا اون موقع هر سئوالی بود درخدمتم

البته کم در سایت میام اما پاسخگو هستم

موفق باشید
    آقا سلام من تازه وارد دنیای ivao شدم همه نرم افزاراشو دانلود کردم و نصب کردم داخل ثایتش هم ثبت نام کردم 3 تا ایمیل متفاوت هم برام اومده . ولی وقتی که وارد سیمولاتور میشم و داخل گیت هستم اولا از چهار گذینه ای که باید همش سبز باشه یکیش قرمز هست سه تای دیگه ش سبزن بعد موقعی که در قسمت vid , vid خودمو و در قسمت password , password خودمو وارد میکنم در یک لحظه آنلاین میشه ولی درجا آفلاین میشه و این اررو رو میده no such vid / pass لطفا توضیح بدید این یعنی چی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان سلام

بازم بعد یه مدت اومدمو میبینم خدا رو شکر تاپیک هنوز فعاله. خب خدا رو شکر.

اما امروز یه سورپرایز خفن دارم. امروز که با فوکر 50 از اهواز اومدم برای خارگ از فرود فیلم گرفتم. هرچند به پای ایرباس یا بوئینگ نمیرسه اما خب گفتم شاید دلتون بخواد بیبنیدش.البته موقع approach یه خورده تکون داشتیم که تو فیلم مشخصه. اما امیدوارم خوشتون بیاد.

یا علی

حجم : 18 MB
    فرمت : MP4
    لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

salam dustan khaste nabashid,rastesh man avalin bari ke tu in site miam va vaqean site khubi ham hastesh
    nemidunam ki inja mitune moshkele mano hal kone!!!rastesh mikhastam bedunam kasi nasb CLS MD81/82 ro kamel balade chon man nasb kardam gauge va charkhaye havapeypa nabud!!!mamnun misham komak konin!! tnx
    Last edited by homer22; 28-04-2012 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

salam dustan khaste nabashid,rastesh man avalin bari ke tu in site miam va vaqean site khubi ham hastesh
    nemidunam ki inja mitune moshkele mano hal kone!!!rastesh mikhastam bedunam kasi nasb CLS MD81/82 ro kamel balade chon man nasb kardam gauge va charkhaye havapeypa nabud!!!mamnun misham komak konin!! tnx
    سلام دوست من
    اول یه نکته رو بگم که شما باید فارسی بنویسید

بخاطر این مشکلی که دارید هم فکر کنم داخل فایل اصلی پوشه ای یا فایل کرکی باشه که باید کپی کنید محل نصب ، اگر میتونید دقیقتر توضیح بدید

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    من کامل ترین نسخه این بازیو میخوام
    کسی میتونه برسونه یا حداقل یه جارو تو تهران معرفی کنه برم بخرم؟؟؟؟!!!!!(کاملترین نسخه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •