512 با 5 گیگ ترافیک آسیاتک ساعت 8 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
512 با 5 گیگ ترافیک آسیاتک ساعت 8 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی مشکلی با چیز پی ان نداره؟
من امروز کلا نتونستم وصل بشم، فقط SOCKS وصل میشه، ضد حال زده بم. این مشکل منه فقط؟
وصل ميشه ، مشكلی نداره
من الان 15 روز از دوره ام گذشته و 15 روز دیگه باقی مونده
اگر بخوام سرویس رو تغییر بدم میتونم؟فقط میخوام سرویس با سرعت بالاتر بگیرم
چقدر ماب التفاوت باید پرداخت کنم؟ و چقدر اعتبار داره؟ (15 روز یا یک ماه؟)
مرسی.
google و yahoo mail و gsmarena و خيلي از سايت هاي ديگه كه با https هستن مشكل دارن و 90%اوقات باز نميشن !!
هرچند اين قضيه سرتاسري هست ولي اذيت كننده است !!
اتفاقا من انتظار داشتم این مشکل بوجود بیاد ولی عجیب من امروز اصلا مشکلی با هیچ سایتی نداشتم.
یاهو و گوگل مثل همیشه راحت بالا میان برام.
سرعتم هم اصلا کم نشده.
شما از سیستم شارژ سریع که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم همه جور سرویسی میتونی تمدید کنی، هر چقدر خواستی شارژ بخری.
قیمت های سرویس ها رو هم همونجا نوشته خودت باید چک کنی ببینی مابه التفاوت (اگه نمایندگی انجام بده) چقدر میشه. آنلاین فقط میشه شارژ یا تمدید کرد تا جایی که میدونم.
سلام دوستان الان اوضاع آسیاتک چطور؟؟؟
اینجا چون خلوته، فعلا خوبه - من راضیم - مخصوصا پینگ 190(گوگل) در تمام روز فقط بعضی اوقات قطع و وصل میشه.
امتیاز از 100 -> 70
سلام
مرسی
البته من فقط میخواستم سرعتم رو تغییر بدم تمدید نمیخواستم بکنم حجم هم نمیخواستم بگیرم
(کارم امروز انجام شد ، از طریق صفحه CRm.asiatech.ir میشه سرویس رو تغییر داد ، ماب التفاوت هزینه رو هم آنلاین محسابه می کنه و...)
چنتا سوال:
تو این تصویر:
نوشته اینترنت 2 مگ با ترافیک 1 گیگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان همچین سرویسی ارائه میده آسیا تک؟کمترین 2 مگی که شبانه اش رایگان باشه 5 گیگ ترافیک داره و قیمتش هم حدود 30 تومنه.
این تصویر زیر مال چه سایت یا برنامه ایه:
در این تصویر اون برنامه یا گجتی که بالاتر از بقیه است و سرعت دانلود رو 220 نوشته چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سرویسم 512 و روز ها روزی 4 مگه و شب ها هم که نگاه می کنم تو صفحه مودم هنوز روی 4 مگه ولی سرعت دانلود شبا روی 64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان بیشتر شدنش هم هست؟
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)