ممکنه بگیدoption کدام برنامه
ممکنه بگیدoption کدام برنامه
ممنون مشکل حل شد
سلام. من قبلا روی سیستمم آفیس 2010 نصب بود. الان که حذفش کردم و آفیس 2007 نصب کردم (به خاطر بعضی مشکلات) وقتی فایل هایی که با word 2010 تایپ کردم را باز می کنم به صورت read only باز میشن و باید اول از اونها یک save as بگیرم بعد روشون کار کنم.
به نظر شما چرا؟ راه حل چیه؟
سلام دوستان
من میخوام تو word-2010 ، (مثل همین متنی که اینجا نوشتم) دوتا پاراگراف به اندازه ی یک سطر خالی از هم فاصله داشته باشن. واس همین با Enter این فاصله رو ایجاد کردم. ولی طبیعیه که در صفحات قبلی که تغییراتی میدم ، خیلی وقت ها پاراگراف دومی و سطر خالی قبلش میافتن صفحه ی بعد.. درنتیجه عملا اولین سطر صفحه ی جدید خالی میمونه!
چطور میشه تعیین کردن که وقتی دو پاراگراف متوالی تو یه صفحه هستن یه سطر خالی بینشون فاصله باشه و اگه پاراگراف دوم رفت صفحع بعد ، دیگه فاصله ای نیافته و از اولین سطر شروع کنه؟
ممنون
---------------
ادیت: حل شد. از منوی Paragraph مقدار Spacing After - Spacing Before رو تنظیم کردم.
Last edited by a6l3i; 21-02-2011 at 20:11.
سلام
فایل های با ورژن بالاتر در ورژن پایین تر یا کلا باز نمی شوند و یا با مشکلاتی همراه هستند .
پیشنهاد این است که از ورژن 2010 استفاده کنید .
موفق باشید
های.
آقا سوال فوری فوتیه:
ما یه صفحه ای طراحی کردیم، میخوایم برای یه تعدادی از دوستان چاپ و ارسال کنیم.
طرحم رو توی صفحه A5 پیاده کردم. جهت کاغذ هم Landscape هستش.
حالا میخوام یه جوری چاپ کنم که توی یک صفحه A4 دو تا از این برگه ها چاپ بشه.
جوری که طول کاغذ طرحم بیافته توی عرض صفحه A4 ام.
دقت کنین:
میدونم اگر کاغذم Portrait باشه، میشه توی تنظیمات چاپ Page Per Sheet رو روی 2 بذارم و اون جوری که میخوام بشه.
اما الان که کاغذم Landscape هست چکار کنم؟
ممنون.
سلام، تو Word 2010 چطور میشه حالت اصلاح کلمات ( از نظر املایی ) رو برداشت؟ در واقع، میخوام فقط زیر کلمه ی غلط خط بکشه.
اما گاهی اوقات که اشتباه کاملا واضح هست، دیگه به شما حق انتخاب نمیده و بعد از زدن کلید Space خودش سریع اصلاح میکنه، اما من میخوام این حالت اصلاح اتوماتیک رو بردارم.
در واقع میخوام املای اینگلیسیم خوب بشه...
سلام
از منوی File برید به Option بعد از ستون سمت چپ Proofing رو باز کنید
رو AutoCorrect Option کلیک کنید,تو صفحه ای که براتون باز میشه تیک گزینه
Replace text as you type رو بردارید و ok کنید.
خیلی ممنون ، راحت تونستم Shape ها رو بهم لینک کنم.
فقط 2تا مورد؟!
1- منظورتون از این چی بود؟
2- چرا تو این Drawing Canvas ، نمیشه آبجکت ها رو Align کرد؟ وقتی اونها رو انتخاب میکنم ، موارد Align خاموشه ؟!؟!
![]()
Last edited by a6l3i; 21-02-2011 at 20:13.
با عرض سلام
دو تا سوال دارم:
1-چگونه می شه اندازه قلم رو در equation editor کم یا زیاد کرد؟ تا مجبور نباشیم از متن دیگری استفاده کنیم که معادلات ریاضی نوشته شده با equation editor، اندازه کمتری دارند. مثلاً در مقالات، باید اندازه قلم انگلیسی، 10 باشه ولی اندازه معمول در equation editor، بیشتر از 10 هست و مجبور می شم که از فرمت یک مقاله استفاده کنم.
2-در بعضی از مقالات یا برای نوشتن پایان نامه، از قلم های یاقوت یا لوتوس استفاده می شه ولی قلم هایی که گذاشته می شه، حرف ی رو هیچ گاه به صورت ی وسط درج نمی کنه. این مشکل رو چگونه می شه رفع کرد؟
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)