اره همین حدودا می خوام بذارم !![]()
اره همین حدودا می خوام بذارم !![]()
ممنونم ازت مهران جان![]()
دوستم تازگی ها 1.5ملیون داده سیستم پاینو براش نصب کرده اند فقط آمپلی هاش سونی هستتند وبعد از 30الی 40 دقیقه داغ می کنند واوتوماتیک قطع می شوند آیا راه چاره ای سراغ دارید؟
سلام
باید امپاشو عوض کنه
مشخصات سیستمشو بگو تا بگم چه امپی بخر
اخه سونی هم شد امپ جی وی سی از سونی خیلی بهتر پوروتکت نمیکنه
حالا شاید آمپ هاش و متناسب با باند انتخاب نکرده باشه . اتفاقا به نظر من سونی فقط آمپ هاش به درد میخوره !!
شاید مشکل برق داره و و و و .
شما مشخصات سیستم و برق خودرو رو بدین
سلام
سونی نسبت یه سیستم خودش خوبه و با سیستم خودش خوب مچ میشه
و با چند مدل جی وی سی
بله منم گفتم مشخصات سیستمشو بگه تا ببینیم چی داره و چی هست مشکلش
سلام دوستان من 1 باند jbl p963 گرفتم میخام روی ضبط یو اس بی دار 206 ببندم . 1 آمپ خوب بهم معرفی کنین ؟ البته گرون نباشه !!
من 2 مدل jbl دیدم یکی gt5-a402e و یکی gt5-a604e البته کنوود هم پیشنهاد کردن بهم مثلاً m645 , m646 ؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستان گفت که این ضبط rca داره !؟ میشه اگه نداشته باشه از روی مدار خروجی گرفت ؟
Last edited by aj22955; 13-09-2011 at 17:14.
سلام
مرحله ی اول برای داشتن آمپ تعویض ضبططه که آر سی آِ خور باشه
این ضبط فابریک آر سی ای خور نیست!
ماشین من پرایده.هدیونیت من پایونیر 6350و باند هم پایونیر 6964 اصل ویتنام هستش. امپلی هم ندارم.تاولوم 35 دسی بل واقعا صدای صاف با باس بالا و خوبی داره. هر کی میشینه میگه امپلی بستی ؟بعد از ولوم 35 یه جورایی جواب نمیده.ایا با توجه به مدل باند میتونم بهش امپلی ببندم؟ ایا صدای بعد از ولوم 35 بهتر میشه؟در صورت نیاز به امپلی یه مدل خوب و ست با این مجموعه رو بهم معرفی کنید.
فعلاً نمیتونم عوض کنم . یه نصاب بهم گفت برات از روی برد ضبطت خروجی میگیرم ! اگه بتونه اینکارو بکنه من چه آمپی بردارم >؟
من 2 مدل jbl دیدم یکی gt5-a402e و یکی gt5-a604e البته کنوود هم پیشنهاد کردن بهم مثلاً m645 , m646 ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)