اصلا کلا هارد نیست اگه اتصالات هارد و پاور سالمه مشکل یا از سوکت دیتا و برق هارد است یا برد هارد یا موتور یا فریم ویر درست کردنش کار شما نیست باید ببرید بیرون
اصلا کلا هارد نیست اگه اتصالات هارد و پاور سالمه مشکل یا از سوکت دیتا و برق هارد است یا برد هارد یا موتور یا فریم ویر درست کردنش کار شما نیست باید ببرید بیرون
پس مشکلی که گفتم برای چیه ؟
من یه سوالی واسم پیش اومده , نمیدونم این Wip که ما انجام دادیم همون کار low level format رو انجام میده! یا نه؟
به نظرتون با نرم افزار Hdd low level format هم یکبار تست کنم و بعد برم سراغ فریم ویر؟؟؟
به نظر من اون طبیعیه و مشکلی نداره مشکلی در سرعت سیستم و کار با سیستم هم دارین ؟
آره ضرر نداره یک تست بکنید ببینید چی میشه هرکاری که میتونید بکنید نشد ببرید تعمیرگاه
اینم لینک برای فریم ویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ایتبار با HDD Regenerator بوتیبل اسکن کردم , حدود 144 تا deleys detected پیدا کرد ولی بدسکتور 0
این deleys detected چی هست؟
بعد از بالا اومدن سیستم دوباره همون ارور ویندوزی که پیغامی از خرابی هارد دیسک و گرفتن بک آپ داشت ظاهر شد ولی وقتی با HD Tune نگاه کردم قسمت سلامت سیستم تغییراتی توش داشت
عکس زیر:
![]()
این عکس که مال یک هارد دیگست اون سیگیت بود که
اون یکی هاردم انتخاب شده بود
سیگیت رو انتخاب کردم همون ارور قبلی هستش
این delays detect ها چی بود اونجا پیدا کرده بود؟؟ باید برطرف بشه؟ اگه آره , چه جوری؟
یعنی مدت زمان دسترسی به سکتور مورد نظر بیشتر از مدت زمان استاندارد است
اگه با hdd regenerator و low level format درست نشه باید هارد رو بدید بیرون برای تعمیر این نوع مشکلات میتونه اثراث ویروس نوسان برق یا ضربه باشه
اگر هاردت تو بایوس شناخته شده و روی یه سیستم دیگه هم شناخته شده و نمیتونی ویندوز بریزی احتمال زیاد همون طوری هم که آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتند میتونه مشکل از کابل برق یا دیتای هارد باشه حتما یه بار با یه سوکت دیگه برای دیتا و برق هارد امتحان کن و قبلش هم با همون آکرونیس به صورت بوتیبل کل پارتیشن هات رو delete کن و فقط حجم مورد نظرت رو به c بده و c رو بساز و بقیه حجم رو بزار اومدی تو ویندوز پارتیشن ببند ببین بازم میتونی ویندوز نصب کنی یا نه اگرم بازم نشد حتما مشکلات سخت افزاری دیگه هارد رو داری
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)