منم پایه هستم همه با هم بریم برای جمع آوری
حتما به من خبر بدین
به قول خودتون مارو ......... فرض کرد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم پایه هستم همه با هم بریم برای جمع آوری
حتما به من خبر بدین
به قول خودتون مارو ......... فرض کرد
سلام
یه سوال خارج تاپیکی
شما که شبا دانلود میکنید چطور لینکهای رپیدشر و یا هات فایل رو مستقیم میکنید. من پدرم در اومد از بس دنبال سایتای لیچ گشتم.
سلام
گفته بودم که یه شب 70 مگ دانلود کردم ولی 500 مگ ریسیو داشتم.
این برای idm هست. چون وقتی ارتباطش با سرور قطع میشه ندام درخواست ارتباط میده برای همین سند ریسیو ایجاد میکنه
بچه ها منم سرعتم به .... رفت 120 دیروز امروز تبدیل شد به 24 اونم بدون هیچ نوسانی قشنگ با سرعت باورنکزدنی 24 باید فعلا این دو روز رو تا اخر این دورم سر کنم دیگه هم فعلا تمدید نمیکنم
جدی با هم هماهنگ کنیم بریم اندیشه چون یکی یکی فایده نداره باید با هم بریم.
ببخشید شما که سرعتتون کم شده
downstream تون هم کم شده یا ثابت مونده؟
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
برو اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از rapidbaz استفاده میکنم...مثلا یه 16 گیگی میگیری محدودیته ماهانه هم نداره ، پرداخته آنلاینه بانک ملی هم دارهشما که شبا دانلود میکنید چطور لینکهای رپیدشر و یا هات فایل رو مستقیم میکنید. من پدرم در اومد از بس دنبال سایتای لیچ گشتم.
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
YOOOHOOOO
بروبچه شاتل برن میزانه مصرفشون رو نگاه کنن ...3 گیگ اضافه شدش
دمشون گرم
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
نه هنوز downstream رو 1075 هست!
من که میگم 3 تومن بده 10 گیگ رپیدپارس بخر خیال خودتو راحت کن، محدودیت زمانی هم نداره!
ولی تا جایی که میتونی سعی کن دنبال لینک مدیافایر بگردی، چون دست کمی از لینک مستقیم نداره!
شما شبا تو ساعتای مجانی سرعتت چطوره؟
به نظر من رپیدپارس بگیر از همه بهتره، 10 گیگ 3 تومن! شارژ کردنشم تو 2ثانیه انجام میشه، محدودیت زمانی هم که نداره!
ولی تا جایی که میتونی بگرد دنبال لینکای مدیافایر، چون دست کمی از لینک مستقیم نداره و اکانت رپیدپارس هم بیخود مصرف نمیشه!
الان دیگه همه فیلما و آلبوما و کلیپها لینک مدیافایرشون راحت پیدا میشه!
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
نه downstream تغییری نکرده رو همون 1075 مونده!
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
الان که رفتی رو 512 شبا تو ساعتهای مجانی سرعت چطوره؟
حالا که رفتی رو 512 شبا تو ساعتهای مجانی سرعت چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)