سلام گلم
منظورم اینه که سعی کنید کامل پست بدید . یعنی مثلا رمز ها رو که دوست خوبمون زحمت کشیدن گذاشتن چقدر خوب می شد که کار رمزها رو هم ذکر میکردند.
موفق باشید.
سلام گلم
منظورم اینه که سعی کنید کامل پست بدید . یعنی مثلا رمز ها رو که دوست خوبمون زحمت کشیدن گذاشتن چقدر خوب می شد که کار رمزها رو هم ذکر میکردند.
موفق باشید.
من همون انگلیسی رو خودم به زور پیدا کردم و سریع گذاشتم تا دوست خوبمون از اون استفاده کنه بعدا فارسیش هم میگذارم . موفق باشین
ببخشيد من نمي دونم بايد آپديت ها رو نسخه به نسخه دانلود كنم يا ميتونم از نسخه ي 1.3 به نسخه ي 12 برسونمش؟
با تشكر
ببخشيد اگه آپديت بازي Mount&Blade2008 بايد نسخه به نسخه باشه ممكنه فايل هاي آپديتشو تا نسخه ي 12 قرار بدين
اگه آپديت را يكسره ميشه كرد ممكنه فايل آپديت نسخه ي 12 را قرار بدين؟
با تشكر
سلام اگه می شه سیوهایnfs ug 2 بدید هر کاری کردم پیداش نکردم ممنون میشم اگه پیداش کنین![]()
سیو بازی most wanted و undercover لطفاً.....
most wanted رو دارم.اما دیگه پیر شدم و نتونستم udercover بازی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام ، من 3 تا سیو برای بازی Most Wanted پیدا کردم اینم لینک هاش :
سیو 1 :
سیو 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیو 3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ومن 2 تا سیو برای بازی UnderCover پیدا کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو 1 :سیو 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشین ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام اینم لینک دانلود سیو بازی NFS UG 2 :
سیو 1 :
موفق باشین ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اين 100%سيو داخل آرشيو خودم بود!!
سلام
اين ترينر سوپر ماريو براي شما
سلام
اين سيو100% بازي ها براي شما
UNDERCOVER
MOSTWANTED
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)