تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 2376 اولاول ... 8248253257257857958058158258358458558659263268210821582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرزبان: قلعه نویی مرد روزهای سخت است
    استقلال به خاطر مشورت های من 6 گل زد
    با اینكه هنوز حضور علیرضا مرزبان در استقلال قطعی نشده، مربی فصل پیش پرسپولیس از نقش موثرش در پیروزی آبی پوشان خبر می دهد.صحبت های مرزبان كه در آلمان به سر می برد را با «جهان ورزش»می خوانید.

*آقای مرزبان!كی به جمع استقلالی ها می پیوندید؟
    -ما هنوز صحبت های نهایی را نكرده ایم.حتی پست من در كادر فنی این باشگاه مشخص نیست.در این هفته وضعیت مشخص می شود.

*با قلعه نویی صحبتی داشته اید؟
    -ما با هم جلساتی داشته ایم.من با علم روز دنیا درباره مشكلات استقلال با او صحبت كردم.همین مشورت ها باعث شد استقلال در این بازی مشكلاتش حل شود و 6 گل هم به ثمر برساند.

*نظرتان درباره قلعه نویی چیست؟
    -ما با هم بسیار دوستیم.به نظر من قلعه نویی مرد روزهای سخت است و استقلال را موفق می كند.

*بازی های این فصل پرسپولیس را چطور دیدید؟
    -افشین قطبی سواد مربیگری ندارد.تیم ما پارسال از اول فصل صدر نشین بود كه حاصل زحمات من و حمید بود و قطبی بود كه در نیم فصل دوم آن افتضاح را بار آورد.كار و نتایجش در این فصل هم مشخص است.

*پیوستن شما به استقلال،در حالیكه مربی پرسپولیس بودید برایتان مشكلی ایجاد نمی كند؟
    -پرسپولیس مثل بچه من است.من همیشه پرسپولیسی ها را دوست دارم.اما این حق من است وقتی از تیمی پیشنهاد دارم بیكار نمانم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میگم این مرزبان هم پاچه خواریه براخودش

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انصاریان به استقلال اهواز پیوست

30 شهریور 1387 17:28
    علی انصاریان بازیكن فصل گذشته تیم فوتبال استیل آذین به تیم فوتبال استقلال اهواز پیوست .
    سرپرست تیم فوتبال استقلال اهواز به پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : امروز با علی انصاریان به توافق رسیدیم و پس از عقد قرارداد ، این بازیكن به تیم فهرست باشگاه اضافه می شود .

روشنایی درباره شكست 6 بر صفر مقابل استقلال تهران هم گفت : این شكست كاملاً به صورت اتفاقی بود در هر چند سال این اتفاق برای تیمی خواهد افتاد .

وی گفت : خود استقلال تهران هم یك باخت شش بر صفر در كارنامه خود دارد و این اتفاق پنجشنبه برای استقلال اهواز پیش آمد .

سرپرست تیم فوتبال استقلال اهواز درباره تبانی در این بازی هم گفت : هیچ بازیكن و هیچ باشگاهی شخصیت خود را خراب نمی كند.

روشنایی گفت : هیچ وقت دو تیم با 6 گل تبانی نمی کنند.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

عماد برو به كارت برس من اينجا هستم كم و بيش با دست شكسته پرچمو نگه ميدارم
    باشه. اول این قضیه ی بازرسی کل کشور رو بخونم بعد میرم..
    بچه ها ی تاپیک، خواب ندارن.. صبح که بچه ها بیان جا میخورن..
    اونی، بابت خبر هایی که میذاری واقعاً ممنون..
    سرعتت خیلی بالاست، نمیرسیم همه ی خبرهات رو بخونیم، ولی بازم ممنون..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

انصاریان به استقلال اهواز پیوست
    خوب شد با ما بازی کردن بعد انصاریان اومد. آخه دیگه اون موقع نمیتونستیم 6 تا بهشون بزنیم..
    آخه معمولاً استقلالی های تیم های دیگه، جلوی ما خوب بازی میکنن..

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هادی جان خواهش میکنم
    -------------------------------------------------

تاج آسیا! تولدت مبارک
    4 مهر 86 - 01:36

در چهارم مهر ماه 1324 چند جوان نظامی علاقمند به ورزش دوچرخه سواری ، بنامهای « میرزائی، نواب و جانان پور » در خیابان فردوسی تهران اقدام به تأسیس یك باشگاه ورزشی نمودند و به دلیل اینكه اعضای این باشگاه همگی دوچرخه سوار بودند، نام آن را باشگاه «دوچرخه سواران» نهادند. اولین اعضای این باشگاه در بدو تأسیس عبارت بودند از: جانان پور، خاكزاد، گیتی، گریش، كلانی، مهدیون، حسینی،میرزائی و خشایار.

این باشگاه در سال 1328 نام خود را تغییر داده و عنوان « تاج » را برگزید و در همین سال مقام قهرمانی باشگاه های تهران را نیز كسب كرد.

باشگاه تاج به عنوان میزبان نهایی سومین دوره جام باشگاه های آسیا در سال 1349 ، رقیبان حرفه ای خود را به تهران دعوت كرد و در پایان با غلبه بر نماینده اسرائیل، قهرمانی این دوره از جام را در خانه جشن گرفت كه برخی از بازیكنان این دوره عبارت بودند از: « طالبی، كاروحق وردیان، ناصر حجازی، اكبر كارگر جم، غلامحسین مظلومی، مهدی حاج محمد، علیرضا حاج قاسم، منصور پورحیدری، نصرالله عبداللهی و .... ».

با پیروزی انقلاب، تیم تاج به « استقلال » تغییر نام داد و همچنان پر قدرت و درخشان در میدان های سبز مسابقات ظاهر گردید و در سال 1370 بار دیگر عنوان قهرمانی خود را در جام باشگاه های آسیا تكرار نمود. افتخار آفرینان این دوره نیز افرادی چون : « شاهرخ بیانی، شاهین بیانی، مجید نامجومطلق، عبدالعلی چنگیز، مهدی فنونی زاده، امیر قلعه نوعی، عباس سرخاب، حمید بابازاده و .... » بودند.

و حال 63 سال از ان روز میگذرد

و پر افتخارترین تیم بازیهای جاک قهرمانی باشگاههای آسیا 64 ساله شد

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

زریبافان خطاب به فتح الله زاده می گوید:"چرا اینطوری صحبت می کنی؟" فتح الله زاده پاسخ می دهد:"چون شما مسئولیت دارید و باید پول بیاورید." زریبافان می گوید:"رئیس منم، ... می کنم؟" فتح الله زاده پاسخ می دهد:"تو ...!"

منصور پورحیدری نیز معتقد است که هیئت مدیره باشگاه از این تصمیم اطلاع نداشته اند.
    قضیه خیلی بو داره !
    البته خسرو دانشجو بی خبری علی آبادی را رد می کند و می گوید: "آقای علی آبادی قطعاً در جریان اتفاقات بوده است."
    !!!
    آنچه که مسلم است تغییرات اخیر در هیئت مدیره باشگاه استقلال و جدایی علی فتح الله زاده خویی از این مجموعه ریشه در اختلافات عمیق زریبافان با وی دارد، هر چند گروهی بر این عقیده اند که جلسه چند روز پیش مدیرعامل استقلال با محمد باقر قالیباف شهردار تهران و کش مکش های پیرامون این جلسه در ایجاد زلزله اخیر باشگاه استقلال بی تاثیر نبوده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چهارم مهر ماه 1324
    هنوز چند روز دیگه مونده. ولی خوب شد که مطلع شدیم..
    بیاین تدارک یه جشن تولد کوچولو تو تاپیک رو بدیم..
    اونی متخصص انواع و اقسام شیرینیجات هست. پس وظیفه ی کیک تولد با اونی
    اونی، 64 تا شمع رو چطوری میخوای رو کیک جا بدی ؟!

دیگه چی میخوایم ؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرزبان: قلعه نویی مرد روزهای سخت است
    مصاحبه مرزبان را كه خوندم كلي خنديدم.ولي معلوم نيست از قصد يا غير ارادي بوده.

ولي اگه از قصد باشه اصلا به استيلش نميخوره ادم طنازي باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم استقلال به عنوان اسپانسر میخواست اعتباری شهر را بگیره اما چون زیرمجموعه قالیبافه اینها مخالف بودند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •