من 128 نمیخوام بگیرما اگه شما هم منظورتون بالاتر از 128 ه ک هیچی حله
مننون![]()
من 128 نمیخوام بگیرما اگه شما هم منظورتون بالاتر از 128 ه ک هیچی حله
مننون![]()
نه منظورم ۱ مگ ۳ گیگ بود الان ادیت کردم
خیالت راحت برای ۲ مگ هم هیچی نمیخوان ازت و بدون مشکل وصل میکنن چون فقط پول مهمه براشون که واریز کنی همین !
Sent from my iPhone using Tapatalk
باش هرچی بگیرم از این اینترنت اشغالی ک دارم بهتره![]()
16 ، برای سرویس 128![]()
WTF?
با این دانلودم میکنید؟؟؟
من نکردم ولی سرعت دانلودش اینه
سلام دوستان
من 2 مگ نامحدود دارم وقتی توی سایت speed test تست میگیرم isp رو میزنه fanava group و شهر هم تهران
دوستم 2 مگ محدود داره و لی وقتی تست میگیره isp رو میزنه transmog inc sal و شهر هم میزنه beirut!!!!!!!(همجین چیزی امکان داره؟؟)(به vpn هم وصل نیست)
چرا؟
یه سوال دیگه 2 مگ محدود با چه سرعتی دانلود میکنه؟
دوستان فن اوای خوزستانی یا ... من تو شهرستان واسه برادرام از یه شرکت که گفت نماینده فن اوا هستن براشون سرویس 512 گرفتم . چند تا چیز منو تو شک برده منو ساده فرض کرده . اینکه واسه تمدید سرویس گفتن آدرس ای پی 10.232.82.5 برو و میرم براشون ترافیک میخرم . در ضمن تعرفه اینا کلا از نظر قیمت و ترافیک فرق داره با چیزای که تو فن اوا دیدم . اصلا این سرویس فن اوا هست یا نه؟!
شاید سروری که داره ازش تست میگیره تو بیروته ! یه عکس بگیر بزار تا بشه توضیح داد
سرعت ۲ مگ نامحدود برنزی یا همون bu حدودا ۲۵۰
سرعت روزانه تا قبل ساعات رایگان ۲ مگ محدود بستگی داره خطت رو روی چند ببندن که اگه خطت تا ۱۰ مگ بکشه تا ۱۰ مگ هم میبندن و سرعتت هم میشه ۹۵۰ تا ۱ مگ در ثانیه ------- این روزانه بود که حجمت میره اگه استفاده کنی، حالا شبانه رایگان اگه داشته باشه طرحتون ساعت ۲ تا ۷ که رایگان میشه سرعتتون روی ۱۹۰ قفل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)