ban شدن شروع شد
به هیچ وجه با سیستم jailbreak شده کانکت نشید
ban شدن شروع شد
به هیچ وجه با سیستم jailbreak شده کانکت نشید
سلام دوستان
ایا قابلیت اجرای مستقیم از دیسک بالاخره عملی نشد؟
هکرها هم گفتن میتونیم سیستم هارو از بن دربیاریم!(به قولی Unban بکنیم!)
اتفاقا من هم اين سوالو داشتم---
ولي فكر نكنم شده باشه!!!و الا خيلي زود خبرش درج ميشد---
اونا کنسول رو نمیتونن از Ban در بیارن. فقط با تغییر packet header ها میان سریال جعلی میدن به کنسول که قبلاً بن نشده
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dیک مشکل : تو motor storm هر کار میکنم دسترو هرچی تکون میدم ماشین هیچ عکس و العملی نشون نمیده.باید دکمه خاصی رو نگه داشت؟ یا مواقع خاصی اینکارو کرد؟
تو metal gear با اون عرو سک میتونم از حس گر استفاده کنم اما اینجا نمیشه
ممکن کسی کمک کنه؟؟؟؟؟![]()
Last edited by sony_W810i; 20-02-2011 at 23:10.
اگه کابل ناقص تو بره ممکن هارد آسیب ببینه ... بخاطر نرسیدن برق کافی و احتمال اتصالی
مولتیمن جدید از کجا بگیرم که فیل نباشه؟
نه اینکه کامل داخل نباشه اول آروم پورت رو میزنیم ذره ذره میدم داخل چراغ هارد که روشن میشه کامل پورت رو وصل می کنم
سلام دوستان من می خوام یک ps3 بگیرم اگه xbox360 رو بفروشم چند تا سوال دارم
الان قیمت بازیهاش چنده
قیمت خود دستگاه البته از این اسلیم ها چنده
کپی خور شده
از نظر شما چقدر فرق داره با ایکس باکس
قیمت یک دسته اضافه چنده
سلام
1.قیمت بازی های ps3 بر اساس تعداد دی وی دی متغیره از 2000 تا 10000
2. قیمت اگه اشتباه نکنم الان 120 گیگ 330 تومان 250 گیگ 380 تومان و 320 گیگ 420 تومان به بالا
3. بله کپی خور شده خودتم راحت میتونی انجام بدی 2 تا کار سادس اول آپدیت 3.55 رو نصب میکنی بعدشم CFW Kamew 3.55
4.من هر دو کنسول رو دارم بهت با اطمینان میگم فرقشون فقط تو بازی های انحصاریه
ps3 تو بازی های انحصاری خیلی بهتر از xbox کار کرده و عناوین زیاد تری داره و گرافیکشونم انصافا خیره کنندس بازی های مولتی که برای هر دو کنسول میاد فرقی با هم ندارن ولی گرافیک اکثر این بازیا تو ایکس باکس تا الان بهتر بوده (من فن هر دو کنسول هستما نیاین بگین فن بازی در آوردم)
5.دسته اضافه هم 50 تا 60 تومانه البته با یه تبدیل میتونی دسته ps2 هم بهش وصل کنی ولی رو همه ی بازیا جواب نمیده
امیدوارم تونسته باشم خوب راهنماییت کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)