تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 1667 اولاول ... 8248253257257857958058158258358458558659263268210821582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه alishahvali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

برای راهنمایی بهتر مشخصات سیستمتون (سی پی یو - کارت گرافیک - رم) کامل و دقیق عنوان کنید.
    ورژن درایور کارت گرافیک و نوع ویندوز رو هم عنوان کنید... این بازی رو سیستم دیگه هم امتحان کردید؟
    دوست عزيز سلام
    اول بگم من اين بازي را روي هيچ سيستمي امتحان نكردم و بعد.
    مشخصات سيستم خودم
    ويندوز xp
    cpu 2800
    گرافيك geforce 5500_256
    RAM 512

مشخصات سيستم مورد نياز بازي
    pentium 4 2200
    RAM 512
    گرافيك 128

ورژن درايو كارت گرافيك را هم نميدونم از كجا بايد ببينم
    به هر حال ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

5 COMMAND & CONQUER 3 kanes warth

سلام دوستان من بازيCOMMAND & CONQUER 3 kanes warth گرفتم ولي نميدونم چه جوري بايد نصبش كنم .
    اگه ميشه به من كمك كنيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    اول بگم من اين بازي را روي هيچ سيستمي امتحان نكردم و بعد.
    مشخصات سيستم خودم
    ويندوز xp
    cpu 2800
    گرافيك geforce 5500_256
    RAM 512

مشخصات سيستم مورد نياز بازي
    pentium 4 2200
    RAM 512
    گرافيك 128

ورژن درايو كارت گرافيك را هم نميدونم از كجا بايد ببينم
    به هر حال ممنون
    متاسفانه دوست عزیز کارت گرافیک شما برای اجرای بازی ضعیفه و باید حداقل GeForce 6600 GT باشه.
    ناراحت نشید ... درکل عرض میکنم که سیستمتون برای اجرای بازی های امروزی ضعیفه.
    سلام دوستان من بازيCOMMAND & CONQUER 3 kanes warth گرفتم ولي نميدونم چه جوري بايد نصبش كنم .
    اگه ميشه به من كمك كنيد.
    بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrath برای نصب احتیاج به نسخه اصلی یعنی Command & Conquer 3: Tiberium Wars نداره ولی برای اجرا احتیاج به نسخه اصلی داره.
    پوشه های نصب نسخه اصلی و نسخه تکمیلی جدا از هم هست...

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    من بازی انرژی هسته ای ایران رو دان کردم حالا که میخوام اکسترکت کنم نمیشه
    میرم رو اولین پارت و راست کلیلک میکنم و extract to install رو میزنم ولی پارت یک رو اکسترکت میکنه برای بقیه ارور میده
    برنامم هم وین رر هست چیکار کنم

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

من بازی Soldier of Fortune Payback رو رو ویستا نصب کردم....تا میرم توی محیط بازی صدای ویز مانندی میاد...بعد چند ثانیه که راه میری و این صدا ادامه داره یهو همه چیز فریز یا قفل میشه و میپره بیرون..اخرین درایور گرافیکم نصبه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من بازی Soldier of Fortune Payback رو رو ویستا نصب کردم....تا میرم توی محیط بازی صدای ویز مانندی میاد...بعد چند ثانیه که راه میری و این صدا ادامه داره یهو همه چیز فریز یا قفل میشه و میپره بیرون..اخرین درایور گرافیکم نصبه
    دریافت پچ ورژن 1.1 بازی Soldier of Fortune: Payback از این آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پچ ایرادات و مشکلات بازی از جمله گرافیک رو در ویندوز ویستا اصلاح میکنه.
    کرک برای این پچ پیدا نشد... دریافت کرک رو در تاپیک درخواست كرك و سريال بازيها مطرح کنید.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دریافت پچ ورژن 1.1 بازی Soldier of Fortune: Payback از این آدرس:
    کد:
    این پچ ایرادات و مشکلات بازی از جمله گرافیک رو در ویندوز ویستا اصلاح میکنه.

کرک برای این پچ پیدا نشد... دریافت کرک رو در تاپیک درخواست كرك و سريال بازيها مطرح کنید.
    اوکی الان میگیرمش و برای کرک اونجا مطرح میکنم..یه سوال این بازی جز تغییر رزولوشن پنل گرافیکی دیگه ای چرا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ مشکلش با این پچ حل میشه یا اصلا بازی اینطوریه
    Last edited by MILIN3M; 25-05-2008 at 00:56.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    من تو نصب بازی usaf مشکل دارم
    یعنی دیروز که اومدم نصبش کنم تویه 90 درصد کامپیوتر قفل شد بعد که رسیست کردم.حالا که میام دوباره نصب کنم میگه این بازی قبلا نصب شده.فلدر بازی رو تو درایوی که نصب کردم هم پاک کردم.تو اد اند ریمو هم همینطور . با ashampo uninstaller هم چیزی یافت نشد.یه دور هم رجستری رو کلین کردم بازم همین رو میگه.میشه راهنمایی کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلالم دوستان

من بازی فوتبال p.e.s 6 که همراه با گزارش فارسی و جام ملتهای اسیا 2007 هست را هر کاری می کنم روی سیستم اجرا نمیشه.....خواهش می کنم کمک کنین کلافه شدم ..جند بار وینذوز عوض کردم

گرافیکم هم 256 هست در حالیکه گرافیک 64 کافیه برای اجرای بازی ...
    ضمنا بازی نصب میشخه اجرا هم میشه تیم هم انتخاب میکنی ولی موقعی که لیست بازیکنای حریف رو داره نشون میده و بازی می خواد بره به ورزشگاه برای شروع بازی ....(یهو بازی و محیط بازی از رو صفخه مونیتور حذف میشه ...... ای خدا رو سی دی هم نوشته easy setup

خواهشا نظز تکراری ندین من خودم واردم به کامپیوتر .. اگه واقعا کسی نصب کرده و جواب داده به من بگه باید چی کار کنم P.E.S 6 asian cup 2007

چرا كسي جواب نداد ؟؟؟؟؟ كسي اين مشكل نداشته؟؟؟؟؟ اينجا مدير نداره مگه؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلالم دوستان

من بازی فوتبال p.e.s 6 که همراه با گزارش فارسی و جام ملتهای اسیا 2007 هست را هر کاری می کنم روی سیستم اجرا نمیشه.....خواهش می کنم کمک کنین کلافه شدم ..جند بار وینذوز عوض کردم

گرافیکم هم 256 هست در حالیکه گرافیک 64 کافیه برای اجرای بازی ...
    ضمنا بازی نصب میشخه اجرا هم میشه تیم هم انتخاب میکنی ولی موقعی که لیست بازیکنای حریف رو داره نشون میده و بازی می خواد بره به ورزشگاه برای شروع بازی ....(یهو بازی و محیط بازی از رو صفخه مونیتور حذف میشه ...... ای خدا رو سی دی هم نوشته easy setup

خواهشا نظز تکراری ندین من خودم واردم به کامپیوتر .. اگه واقعا کسی نصب کرده و جواب داده به من بگه باید چی کار کنم P.E.S 6 asian cup 2007
    چرا كسي جواب نداد ؟؟؟؟؟ كسي اين مشكل نداشته؟؟؟؟؟ اينجا مدير نداره مگه؟؟؟
    خوب مشخصه که کسی یا دنبال این بازی فارسی شده نبوده که جواب شما رو بده و یا کسی که این بازی رو انجام داده در انجمن حضور نداشته... و واقعا بی انصافیه جواب نگرفتنتون رو به نبودن مدیریت ربط بدید.
    سلام
    من تو نصب بازی usaf مشکل دارم
    یعنی دیروز که اومدم نصبش کنم تویه 90 درصد کامپیوتر قفل شد بعد که رسیست کردم.حالا که میام دوباره نصب کنم میگه این بازی قبلا نصب شده.فلدر بازی رو تو درایوی که نصب کردم هم پاک کردم.تو اد اند ریمو هم همینطور . با ashampo uninstaller هم چیزی یافت نشد.یه دور هم رجستری رو کلین کردم بازم همین رو میگه.میشه راهنمایی کنید؟
    دوست عزیز اشتباه شما این بوده که بعد از ریست کردن سیستم باید با برنامه ashampo uninstaller اقدام به پاک کردن بازی میکردید نه اون روندی که دنبال کردید.

شما این سوال رو در انجمن بحث های نرم افزاری و سیستم عامل مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسید:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •