سلالم دوستان
من بازی فوتبال p.e.s 6 که همراه با گزارش فارسی و جام ملتهای اسیا 2007 هست را هر کاری می کنم روی سیستم اجرا نمیشه.....خواهش می کنم کمک کنین کلافه شدم ..جند بار وینذوز عوض کردم
گرافیکم هم 256 هست در حالیکه گرافیک 64 کافیه برای اجرای بازی ...
ضمنا بازی نصب میشخه اجرا هم میشه تیم هم انتخاب میکنی ولی موقعی که لیست بازیکنای حریف رو داره نشون میده و بازی می خواد بره به ورزشگاه برای شروع بازی ....(یهو بازی و محیط بازی از رو صفخه مونیتور حذف میشه ...... ای خدا رو سی دی هم نوشته easy setup
خواهشا نظز تکراری ندین من خودم واردم به کامپیوتر .. اگه واقعا کسی نصب کرده و جواب داده به من بگه باید چی کار کنم P.E.S 6 asian cup 2007
چرا كسي جواب نداد ؟؟؟؟؟ كسي اين مشكل نداشته؟؟؟؟؟ اينجا مدير نداره مگه؟؟؟
خوب مشخصه که کسی یا دنبال این بازی فارسی شده نبوده که جواب شما رو بده و یا کسی که این بازی رو انجام داده در انجمن حضور نداشته... و واقعا بی انصافیه جواب نگرفتنتون رو به نبودن مدیریت ربط بدید.
سلام
من تو نصب بازی usaf مشکل دارم
یعنی دیروز که اومدم نصبش کنم تویه 90 درصد کامپیوتر قفل شد بعد که رسیست کردم.حالا که میام دوباره نصب کنم میگه این بازی قبلا نصب شده.فلدر بازی رو تو درایوی که نصب کردم هم پاک کردم.تو اد اند ریمو هم همینطور . با ashampo uninstaller هم چیزی یافت نشد.یه دور هم رجستری رو کلین کردم بازم همین رو میگه.میشه راهنمایی کنید؟
دوست عزیز اشتباه شما این بوده که بعد از ریست کردن سیستم باید با برنامه ashampo uninstaller اقدام به پاک کردن بازی میکردید نه اون روندی که دنبال کردید.
شما این سوال رو در انجمن بحث های نرم افزاری و سیستم عامل مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید