با تشکر از پاسخ قبلیتون.
آیا مدت حضور در جبهه پدر به شکل غیر داوطلبانه (سربازی پدر) جهت معافیت ایثارگری قابل محاسبه می باشد؟
با سپاس.
با تشکر از پاسخ قبلیتون.
آیا مدت حضور در جبهه پدر به شکل غیر داوطلبانه (سربازی پدر) جهت معافیت ایثارگری قابل محاسبه می باشد؟
با سپاس.
سلام دانشگاه یه نامه تو تاریخ 1393/6/12 دم در خونه فرستاده که کپی نامه ای هست که به "اداره وظیفه عموم تهران بزرگ" فرستاده. تو این نامه گفته که من تو تاریخ 93/4/14 فارغ التحصیل شدم. الان من دارم برای کنکور ارشد بهمن ماه 1393 (حدودا هفته بعد) درس می خونم.
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امده که :
۱۴- مشمولان فارغ التحصیل دانشگاه ها از چه تاریخ می توانند از مهلت ۱ ساله پس از فراغت خود استفاده نمایند؟
مشمولانی که از تاریخ ۲۲/۲/۹۰ به بعد در مقاطع تحصیلی در دانشگاه فارغ التحصیل شده اند حق استفاده از مهلت ۱ ساله را خواهند داشت.
حالا سوال من اینه که با توجه به این که جواب کنکور بعد از تیرماه (یعنی تاریخی که تو نامه اعلام شده که من فارغ التحصیل شدم) اعلام می شده این دو ماه رو نظام وظیفه می بخشه یا نه؟
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم این قانون اومده که :
مبناي پذيرش در دانشگاه ها چه با شركت در آزمون وچه بدون آزمون، تاريخ ثبت نام در دانشگاه مي باشد.البته در موارد خاص به جهت مساعدت به دانشجو، تاريخ اعلام قطعي قبولي از سوي سازمان سنجش نيز مي تواند مبناي پذيرش قرار گيرد.
آیا منظور این جمله این که از این دو ماه (مرداد و شهریور 1394) چشم پوشی می کنن یا نه؟
سلام
من کارشناسیم تموم شده و میخام دفترچمو پست کنم و احتمالا اردیبهشت 94 اعزامم
میخواستم بدونم میتونم همزمان با خدمت برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟ یعنی هم خدمت برم و هم درس بخونم...
میشه تو دانشگاه علمی کاربردی این کارو انجام داد؟
سلام.
خیر همزمان نمیشه هم خدمت و هم تحصیل کرد
دوستان یه سوال
یکی از اقوام جدیدا رفته خدمت
بعد میگه در صورتی که معدل 17 یا 18 باشه (( دقیق متوجه نشدم )) خدمتم میشه و کسری میدن ؟؟
خواستم ببینم درسته یا نه ؟؟؟
سلام دوستان
من پدرم 68 سال سن داره (متولد 1325) معلولیت نداره و یه برادر هم دارم 34 سالشه که 15 سال پیش سربازیشو خرید الان هم 2 ساله ازدواج کرده. با این شرایط میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟
پیام نور ( فراگیر ) می شه شرکت کرد . هم خدمت هم درس .
فکر نکنم . بازم از پلیس +10 بپرسید
من معدلم 19.7 بود . کسری هم ندادن .
خواسته شما درست رو بهتر بخونی و انگیزه درس خوندن شما رو بالا ببره .
اگر شما پروژه و یا پایان نامه ای دارید که به درد وزارت دفاع بخوره بسته به نوع پروژه بهتون کسری می دن
سلام دوستان
من تا تاریخ 96/11 معافیت تحصیلی دارم.دیروز از دانشگاه انصراف دادم و یک نامه دادن که باید ببرم نظام وظیفه.
فردا میخوام برم دانشگاه جدید ثبت نام کنم ایا باید فرم معافیت تحصیلی جدید بگیرم برای ثبت نام این دانشگاه؟ میدن بهم؟
فرمی که دانشگاه داده رو باید ببرم؟
اصلا معافیت تحصیلی میدن؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)