تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 755 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezapourmanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زير گنبد کبود

پيش فرض

سلام به همه دوستان اگه کسي مقاله در باره چگونگي شارژ کارتريج سامسونگ Ml2510 داره براي من بذاره يا اگه کسي بلده و برايش ممکنه به صورت تصويري برايم توضيح بده ممنون مي شوم.
    در ضمن آيا کسي قيمت شارژ آن را مي داند ؟ قيمت جوهرش را چي؟ کدومش به صرفه است خودم شارژ کنم يا بدم به مغازه؟
    در ضمن هر چی شارژ کردم و حتی درام عوض کردم باز کم رنگ می زنه تا اینکه یکی گفت مشکل از بلید است، اگه ممکنه در مورد بلید هم توضیح بدید یا حداقل عکسش رو بذارید. با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام به همه دوستان اگه کسي مقاله در باره چگونگي شارژ کارتريج سامسونگ Ml2510 داره براي من بذاره يا اگه کسي بلده و برايش ممکنه به صورت تصويري برايم توضيح بده ممنون مي شوم.
    در ضمن آيا کسي قيمت شارژ آن را مي داند ؟ قيمت جوهرش را چي؟ کدومش به صرفه است خودم شارژ کنم يا بدم به مغازه؟
    در ضمن هر چی شارژ کردم و حتی درام عوض کردم باز کم رنگ می زنه تا اینکه یکی گفت مشکل از بلید است، اگه ممکنه در مورد بلید هم توضیح بدید یا حداقل عکسش رو بذارید. با تشکر
    درود بر شما
    خوب اگه شارژ کری و بصورت طولی بعضی جاها را کم رنگ میزنه باید بلید را تنمیز کنی
    یکی از مشکلات شایعی که در خصوص کارتریج‌‌های لیزری سامسونگ وجود دارد، چاپ کمرنگ آن‌‌ها بعد از شارژ کارتریج است. این مشکل زمانی که درام (لوله سبز رنگ) سالم است نیز پیش می‌‌آید. در این ترفند به بررسی نحوه حل این مشکل خواهیم پرداخت.

این مشکل مرموز از قطعه‌‌ای به نام «بلید» (Doctor Blade) است که معمولاً در همه مدل‌‌ها به این شکل می‌‌باشد:

این مشکل که پس از شارژ کارتریج پیش می‌‌آید به راحتی و البته کمی دقت و تخصص قابل حل می‌‌باشد.

بدین منظور ابتدا در نظر داشته باشید که «بلید» روی «مگنت» (همان‌‌جایی که پودر به لوله سیاه رنگ جذب می‌‌شود) قرار دارد.

حال لبه «مگنت» را با ناخن یا کاتر، آرام و با دقت تمیز کنید به طوری که فشار زیادی به آن وارد نشود تا کج شود.
    پس از این کار به همان شکل پیشین آن را جا بزنید.
    با انجام این کار مشکل چاپ کم‌‌رنگ کارتریج لیزری سامسونگ بعد از شارژ حل خواهد شد.

3. 2 کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

درود بر شما
    خوب اگه شارژ کری و بصورت طولی بعضی جاها را کم رنگ میزنه باید بلید را تنمیز کنی
    یکی از مشکلات شایعی که در خصوص کارتریج‌‌های لیزری سامسونگ وجود دارد، چاپ کمرنگ آن‌‌ها بعد از شارژ کارتریج است. این مشکل زمانی که درام (لوله سبز رنگ) سالم است نیز پیش می‌‌آید. در این ترفند به بررسی نحوه حل این مشکل خواهیم پرداخت.

این مشکل مرموز از قطعه‌‌ای به نام «بلید» (Doctor Blade) است که معمولاً در همه مدل‌‌ها به این شکل می‌‌باشد:

این مشکل که پس از شارژ کارتریج پیش می‌‌آید به راحتی و البته کمی دقت و تخصص قابل حل می‌‌باشد.

بدین منظور ابتدا در نظر داشته باشید که «بلید» روی «مگنت» (همان‌‌جایی که پودر به لوله سیاه رنگ جذب می‌‌شود) قرار دارد.

حال لبه «مگنت» را با ناخن یا کاتر، آرام و با دقت تمیز کنید به طوری که فشار زیادی به آن وارد نشود تا کج شود.
    پس از این کار به همان شکل پیشین آن را جا بزنید.
    با انجام این کار مشکل چاپ کم‌‌رنگ کارتریج لیزری سامسونگ بعد از شارژ حل خواهد شد.
    به علت اينكه تصاوير نشان داده نشد من دوباره قرار دادم.

شاد باشيد

5. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زير گنبد کبود

پيش فرض

به علت اينكه تصاوير نشان داده نشد من دوباره قرار دادم.

شاد باشيد
    دوست عزیز از جواب شما متشکرم
    این کار را کردم ولی فقط یک خط به اندازه یک میلیمتر پررنگ تر میزنه و بقیه اش کمرنگ است، کسی می تونه کمکم کنه؟
    اگه ممکنه طریقه شارژ این کارتریج را نیز بگذارید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زير گنبد کبود

پيش فرض

دوستان برای شارژ کردن باید پودرهای باقی مانده از قبل رو تمام خالی کنم؟ اگه خالی نکنم چی میشه؟ مشکلی به وجود میاد؟
    الآن بهترین پودر توی بازار برای سامسونگ چیه؟ قیمتش چنده؟ بسته هاش چند گرمی هستش؟
    برای هر بار شارژ کردن چقدر پودر باید توی کارتریج بریزم؟ اگه زیاد بریزم به مشکل بر می خوره؟

خواهش می کنم زود جواب بدید با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان برای شارژ کردن باید پودرهای باقی مانده از قبل رو تمام خالی کنم؟ اگه خالی نکنم چی میشه؟ مشکلی به وجود میاد؟
    الآن بهترین پودر توی بازار برای سامسونگ چیه؟ قیمتش چنده؟ بسته هاش چند گرمی هستش؟
    برای هر بار شارژ کردن چقدر پودر باید توی کارتریج بریزم؟ اگه زیاد بریزم به مشکل بر می خوره؟

خواهش می کنم زود جواب بدید با تشکر
    درود بر شما
    وقتی شما میگید که شارژش کردید دیگه روش شارژ رو برای چی می خواهید روش که فرقی نمی کنه باز و بست کردن یک کارتریج روش شارژ رو برای کسانی دوباره توضیح میدیم که اصلا ندونن کارتریج چطوری باز میشه
    پس روش شما درسته
    در مورد خالی کردن مخزن اگه شخصا از پودرش مطمعن نباشم عوضش میکنم یعنی خالیش میکنم باد میگیرم و پودر جدید میریزم
    اگه شما بلید رو تمیز کردید و نتیجه نگرفتید 2 چیز ممکنه وجود داشته باشه
    1- پودر نار مرغوب
    2- خود دستگاه

ابندا خود دستگاه را با یک کارتریج دیگه امتحان کنید - ممکنه روی یونیت لیزرش کثیف باشه ----- معمولا کسانی که سر خود و بدون اگاهی توی دستگاه رو باد میگیرن احتمالش زیاده

اگه با کارتریج دیگه هم بهمون صورت زد از دستگاه و گرنه با کارتریج خودتون مشکل رو حل کنید - پیشنهاد تعویض پودر بسیار موثره

9. 2 کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام و عرض ادب

بنده یک عدد پرینتر ار ۲۹۵ اپسون دارم تا چند روز پیش خوب پرینت می گرفت چه رو ی مکینتاش چه ویندوز

اما الان رنگها مشکل دارن مثلا عکسهای زمینه سفید رو سبز میزنه رنگ پوست رو از کرم به قرمز میزنه وقتی هم هد کلین و نازل میگیرین اصلا کچلی و تداخل نداره اوکی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز!!!
    پرینتر hp1320 من از زمانی که win7نصب کردم (با نصب درایور آپدیت مربوطه از سایت hp) برای چاپ درست حاشیه و چاپ A5/A6 مشکل داره

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چه جوری این مشکل رو میشه حل کرد!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زير گنبد کبود

پيش فرض

درود بر شما
    وقتی شما میگید که شارژش کردید دیگه روش شارژ رو برای چی می خواهید روش که فرقی نمی کنه باز و بست کردن یک کارتریج روش شارژ رو برای کسانی دوباره توضیح میدیم که اصلا ندونن کارتریج چطوری باز میشه
    پس روش شما درسته
    در مورد خالی کردن مخزن اگه شخصا از پودرش مطمعن نباشم عوضش میکنم یعنی خالیش میکنم باد میگیرم و پودر جدید میریزم
    اگه شما بلید رو تمیز کردید و نتیجه نگرفتید 2 چیز ممکنه وجود داشته باشه
    1- پودر نار مرغوب
    2- خود دستگاه

ابندا خود دستگاه را با یک کارتریج دیگه امتحان کنید - ممکنه روی یونیت لیزرش کثیف باشه ----- معمولا کسانی که سر خود و بدون اگاهی توی دستگاه رو باد میگیرن احتمالش زیاده

اگه با کارتریج دیگه هم بهمون صورت زد از دستگاه و گرنه با کارتریج خودتون مشکل رو حل کنید - پیشنهاد تعویض پودر بسیار موثره
    ممنونم از جوابتون ولی
    1- دادم بیرون شارژش کردم بعد خودم توی خونه بازش کردم و راهش را یاد گرفتم. باز اگه فایل آموزشی دارین برام بذارین متشکر می شوم
    2- کارتریج دیگه که می گذارم خیلی عالی میگیره حالا چه کار کنم؟ پودر رو عوض کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ممنونم از جوابتون ولی
    1- دادم بیرون شارژش کردم بعد خودم توی خونه بازش کردم و راهش را یاد گرفتم. باز اگه فایل آموزشی دارین برام بذارین متشکر می شوم
    2- کارتریج دیگه که می گذارم خیلی عالی میگیره حالا چه کار کنم؟ پودر رو عوض کنم؟
    درود بر شما
    اگه از پودرش مطمعن نیستید - بله احتمالا بهترین کار تعویض پودرش با پودر درست و حسابیه ولی اون پودر هم دو نریزد شاید مشکل از اون نبود و دوباره استفاده کردید

اگه بک نمونه چاپ بزارید شاید بیشتر متوجه بشیم - چند جدول تو پر بصورت سطر و ستون کاملا مشکی باهاش پرینت بگیرید و تصویرش رو همین جا بزارین

14. 2 کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •