تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 752 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همین الانش توی شهر های داغونی مثل شهر ما بعضی از مردم به کسایی که هدفون In-Ear تو گوششونه هم چپ چپ نگاه میکنن چه رسد به هدفون فول سایز...
    به شخصه اگه فقط یه جایی زندگی میکردم که فرهنگ مناسب تری میبود ، حاضر بودم بیرون خونه هم با وجود مشکلات حمل از هدفون فول سایز استفاده کنم...

داره خودمونی میشه lenuxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iهمدان

پيش فرض

ريووي SONY MDR EX1000 بعد از 100 ساعت BURN IN
    شايد عجيب ترين ديوايس صوتي كه ديده ام همين EX1000 باشه.
    در چند ساعت اول BURN IN يك تغيير محسوس كوچولو در بيس و كم شدن هارش و نويز ميد و هاي اون پديدار شد و بعد از اون هيچ. تا ساعات پاياني BURN IN كه واقعا صداش از اين رو به اون رو شد.البته به نظر من BURN IN اين ايرفون بيش از 100 ساعت است و حالا حالاها جاي براي تغيير دارد.مهمترين تغيير در ساعات پاياني از بين رفتن هارش و نويز گوش خراش و كسل كننده در هاي و بخصوص ميد و هاي ميد آن بود.البته بيس آن به وضوح عميق تر و متناسب تر شد ولي انتظار من از درايو 16 ميليمتري آن ؛ بيسي به مراتب بيش از اين بود.بيس آن اصلا كوبشي و پانچي نيست و فقط ميتوان گفت كه بيس عميقي دارد.كوچكترين صداي درام در آن به وضوح قابل تفكيك و شفاف است و بهترين تعريف بيس آن به نظرم بيس عميق و متناسب و فلت است.
    كلا بهترين تعريف اين ايرفون صداي واضح و فلت و با وضوح بالا بدون از دست دادن كوچكترين جزئيات يك ركورد است.به طوريكه وقتي شما اكولايزر را روي فلت ميگذاريد ؛ كمترين تمايل براي تغيير اكولايزر داريد.به نظرتان همه چيز عالي است و نبايد اكولايزر آن را دست كاري كرد.من نمودار و گرافي از اين ايرفون پيدا نكردم ولي بدون شك فلت ترين ايرفوني است كه تا به حال شنيده ام.صداي مانيتور آن در حاليكه بسيار حرفه اي است‌؛ بسيار دلنشين هم هست(كه در ساعات اوليه اصلا دلنشين نبود).واقعا هيچ هدفوني را نديده ها كه BURN IN روي آن اينقدر تاثير گذار باشد.فقط يك جمله ميتوانم بگويم كه از دادن 600 هزار تومان بابت EX1000 اصلا پشيمان نيستم.صدايي ترد و واضح و شفاف با بيسي عميق و ساند استيج بسيار بالا.به طوري كه ميتوانيد محل هر كدام از آلات موسيقي را در اطراف سرتان مشخص كنيد.
    صداي آن آنقدر دلنشين شده كه وقتي در محل كارم هستم دلم براي صدايش تنگ ميشود و دوست دارم زودتر ه خانه برسم و موزيك گوش كنم.
    و در مرحله آخر اين ريويو فقط يك توصيه به كساني كه قصد خريد دارند ؛ ميكنم:
    اگر شما آمپ هدفون داريد؛ 100 % آن را خريداري كنيد و اگر آمپ نداريد 100 % از خريد آن چشم پوشي كنيد.چون بدون آمپ صداي آن را نخواهيد فهميد.يعني بهتر بگويم:هيچ چيز از آن نخواهيد فهميد.من وقتي كه آن را به FiiO E10 متصل كردم؛ تازه فهميدم جريان از چه قرار است.صدايي بسيار ترد و بسيار گوشنواز با هاي و ميد و مخصوصا هاي ميد مثال زدني.صدايي مانند كريستال واضح و شفاف و بيسي متناسب و فلت .
    من چون آمپ پروتابل هنوز تهيه نكرده ام؛ مجبورم كه آن را فقط در خانه با FiiO گوش كنم و براي هدفون پروتابل؛ كليپس را انتخاب كرده ام.البته نه براي مكانهاي شلوغ و پر سر و صدا كه در آنصورت گزينه ام تغيير خواهد كرد.
    خلاصه به كساني كه آمپ ندارند ؛ خريد آن اصلا توصيه نميشود.و به كساني كه آمپ دارند؛ فقط و فقط يك گزينه براي خريد ايرفون توصيه ميشود: SONY MDR EX1000
    از دوستان خواهشمندم كه در بحث آمپ هدفون شركت كنند.راستي يك گزينه براي آمپ يادم رفت:
    آمپ هاي استريو.در جلوي بيشتر اين آمپ ها خروجي هدفون دارد.آيا صدايي كه از يك آمپ مخصوص هدفون ميشنويد؛ از آمپ هاي استريو هم ميتوان شنيد يا اينكه اين آمپ ها مخصوص باند و مانيتور هاي استريو طراحي شده اند و خروجي هدفون آن كارايي يك آمپ مخصوص هدفون را ندارد؟
    در آخر از رضا بسيار ممنونم كه من را به سمت خريد اين محصول دوست داشتني هدايت كرد.
    ببینم ali.cheguevara عزیز ، حالا بازم میگی Klipsch S4
    Last edited by lenuxe; 30-01-2012 at 21:26.

3. 2 کاربر از lenuxe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lenuxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iهمدان

پيش فرض

درود بر شما

خیلی بی انصافی هست که هدفون مانیتور حرفه ای با هدفون آماتوری مقایسه بشه هر چند که نوع سلیقه شنوایی یک حرفه ای با کسی که یک باره هدفون حرفه ای انتخاب می کنه خیلی متفاوته ولی کمی بیشتر از هدفون جدیدتون استفاده کنید قول میدم که در صورتیکه دوست داشته باشید صدا رو حرفه ای دنبال کنید چند وقت دیگه دقیقآ همین پستی که دادید البته برعکسش رو برای ما به اشتراک خواهید گذاشت این رو بزارید به حساب یک مرحله گذر از آماتوری به حرفه ای ولی خیلی سریع که حتی برای من کمی شوکه کننده بود شما رو نمیدونم

در آخر تا چند تا هدفون رو تست نکنیم و گام به گام هدفون بهتری بدست نیاریم چیز زیادی از صدا و تفاوت اون دستگیرمون نمی شه و نهایتش اینه که می ریم بهترین رو می خریم و خداحافظ هدفونهای میانه

شما هم موفق باشید.
    حالا معنی این پست rezaomido رو کاملا می فهمم

5. این کاربر از lenuxe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با درود.
    اولا یکی مثل من پیدا میشه که حتی 10 دقیقه هم نمیتوانم از فول سایز استفاده کنم.مثلا یه روز رفتم یه K99 برای موزیک و یه XB500 برای دیدن فیلم خریدم.این دو هدفون من حتی Burn in هم نشده اند.روی هم رفته از این دو تا مجموعا یک ساعت استفاده هم نکردم.هدفون های دیگری هم در مکان های مختلف تست کردم که راحت ترینش 598 بود که یک ربع دوام نیاوردم.و به دلیل شکل خاص لاله گوش؛هیچ چیزی جز ایرفون داخل گوش من استقرار پیدا نمی کند.
    در آدمهای عادی!!! هم خیلی ها مثل من عادت دارند روی تخت دراز بکشند و با لپ تاپ فیلم ببینند و یا کار کنند و وقتی سر شما روی بالش باشد ؛راحت ترین هدفون؛ ایرفون خواهد بود.
    به هر حال این یک انتخاب شخصی است و من با ایرفون ها حال میکنم.
    صد در صد، نظر نهایی رو برای استفاده خود کاربر میده و اونه که بالاخره باید پول رو پرداخت کنه

بر اساس مطالب شما، یکسری کلیات به ذهنم رسید که شاید گفتنش برای بقیۀ دوستان خالی از لطف نباشه

من تا حالا فیلمی ندیدم که اونقدر کیفیت موزیکش بالا باشه که نیاز به هدفون چند صد تومنی داشته باشه، تا اونجا هم که یادمه، اگر با هدفون های مخصوص موزیک (حرفه ایی) فیلم نگاه کنیم، اتفاقات نچندان جالبی از لحاظ تصویر سازی صداهای شنیده شده، میوفته.
    وقتی هم قضیه را حتی باشه، تا اونجا که شنیده های من بهم میگه، هدفون های فول سایز راحت تر هستند، و کلاً یکی از توصیه هایی که به کاربران استفاده کننده از هدفون های تو گوشی میشه اینه که هر چند مدت یکبار، هدفون رو از گوششون در بیارن و ...

head-fi.org/a/basic-guide-to-in-ear-canalphones

اگر باز هم برای کاربر خاصی، هدفون داخل گوشی راحت تر بود، اونوقت تا اونجا که دیده های من بهم میگه، ex1000 در مقابل رقبا اصلاً هدفون راحتی نیست.

anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=15243

head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-218-iems-compared-fischer-audio-paradigm-v-3-fa-977-jazz-added-1-29-12
    Last edited by rave-87; 30-01-2012 at 22:21.

7. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

shure se315 به دستم رسید..خیلی خوب و عالیه ممنون از راهنماییاتون

با سلام.
    ایشالا که خیرشو ببینی.
    لطف کن بگو از کجا و چند گرفتی؟لطفا دقیق بگید.
    یه چنتا هم عکس از خودش و باکسش بزار دوست عزیز.دستت درد نکنه.

9. این کاربر از jefri6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

shure se315 به دستم رسید..خیلی خوب و عالیه ممنون از راهنماییاتون
    مبارکتون باشه
    ولی فقط همین؟!
    یعنی یادتون رفت حداقل درباره اون کمی توضیح بدید که چند گرفتید و از کجا گرفتید و چطور خرید کردید و از اینجور حرفها تا بیشتر با هدفون شما آشنا بشیم (:

یادمون باشه که Shure Se315 هدفون "خیلی خوب و عالیه" هست همین کافیه (:

انتظار داشتم یک صفحه درباره اون نوشته باشید اما . . .

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

سلام دوستان

میخوام یه هدفون بخرم نهایتش50
    از قیمت پیداس که اصلا برای کار حرفه ای نمیخوام

خصوصیاتی که میخوام داشته باشه ( این خصوصیات که میگم منظورم در حد همون 50هست ، نگید کشته خودشو میخواد 50 پول بده بعد میخواد هدفونش پرواز هم بکنه )

اول از همه برای موسیقی میخوام ، بیشتر هم پاپ گوش میدم
    نوع هدفون هم اصلا برام مهم نیست ( تو گوشی باشه ، بزرگ باشه ، کوچیک باشه و ... )
    اکثر مواقع هم ساکن هستم و برای حرکت نمیخوام
    بلندی صدا برام مهم نیست ولی شفافیتش برام مهمه
    کیفیت ساخت در حد قابل قبول
    یه نکته هم اینکه مدل تقلبیش زیاد نباشه یا تشخیص اصل بودنش راحت باشه

در کل مبتدیانه برای من بگید چی بخرم
    پیشاپیش ممنون
    سلام به شما
    بهترین پیشنهاد و راحت ترین اونهایی که تست کردم میشه:
    1. Sony MDR-ED12
    2. Sony MDR-E10

اولی بیس قوی تری داره ولی دومی بسیار راحتتره ممکنه با بودجه شما خیلی اختلاف قیمت داشته باشند اما به نظرم در حد همون بودجه شما ارزش دارند

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود.
    اولا یکی مثل من پیدا میشه که حتی 10 دقیقه هم نمیتوانم از فول سایز استفاده کنم.مثلا یه روز رفتم یه K99 برای موزیک و یه XB500 برای دیدن فیلم خریدم.این دو هدفون من حتی Burn in هم نشده اند.روی هم رفته از این دو تا مجموعا یک ساعت استفاده هم نکردم.هدفون های دیگری هم در مکان های مختلف تست کردم که راحت ترینش 598 بود که یک ربع دوام نیاوردم.و به دلیل شکل خاص لاله گوش؛هیچ چیزی جز ایرفون داخل گوش من استقرار پیدا نمی کند.
    در آدمهای عادی!!! هم خیلی ها مثل من عادت دارند روی تخت دراز بکشند و با لپ تاپ فیلم ببینند و یا کار کنند و وقتی سر شما روی بالش باشد ؛راحت ترین هدفون؛ ایرفون خواهد بود.
    به هر حال این یک انتخاب شخصی است و من با ایرفون ها حال میکنم.
    درود بر شما
    این خواسته ها رو با EX1000 شما بدست آوردید؟!
    آخه این هدفون نصب عمودی داره و امکان نداره بشه خوابیده ازش استفاده کرد:
    1. خیلی خوب توی گوش فیت نمیشه
    2. عدم سختی سری (Tip) های هدفون باعث میشه خیلی راحت از توی گوش خارج بشه
    3. به دلیل عبور کابل از پشت گوش احتمال خارج شدن هدفون از توی گوش با کوچکترین فشار به کابل بسیار زیاده
    4. تکیه قسمت اعظم بدنه هدفون بر کابل

الان چیز دیگه ای به عنوان ایراد کلی به ذهنم نمی رسه اما فکر میکنم این هدفون اسباب تفریحی توی رختخواب نیست چون کاربرد اون چنین چیزی رو ایجاب نمیکنه . به نظرم بهترین حالت استفاده از این هدفون فقط حالت ایستاده هست نه حالت خوابیده حتی روی صندلی راحتی ، یک بار دیگه امتحان کنید و با دقت بیشتری متوجه این ایرادها میشید چون با کوچکترین حرکت هدفون خارج میشه حتی کمتر از 1 میلی متر فاصله باعث افت شدید بیس میشه

شما هم موفق باشید.

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله من هم با نظر شما کاملا موافقم
    اگر قرار باشه فقط جایه ثابتی از هدفون استفاده کنیم حتما هدفون فول سایز از همه لحاظ سر تر از هدفون داخل گوشی هست.چون حتی بهترین بهترین بهترین داخل گوشی ها بسختی به پایه فول سایز های نیمه حرفه ای برسند(مثل jh audio jh16)
    هدفونهای in ear زمانی که مجبور باشیم ازشون استفاده میکنیم و بخاطر این اجبار هم باید از خیلی از فاکتور هایه ایده ال مون از هدفون رو قربانی کنیم.
    مثلا فرض کنید با یه هدفون فول سایز تو همین ایران برین بیرون .چه متلک ها و چه نگاههای رو باید تحمل کنید.ولی خوشبختانه در مورد in ear ها تقریبا افکار توجیه شدن که 15 سال پیش همون in ear با فول سایز فرقی نمیکرد و حکمش مفسد فی الارض بود .
    فکر کنم 15 سال بعد بتونیم از فول سایز تو خیابون های ایران استفاده کنیم البته اگه مشکل شرعی نداشته باشه
    هدفونهای فول سایز برای کاربرد پرتابل ساخته نمی شن که ما بخایم درباره این کاربرد قضاوت منصفانه داشته باشیم ولی تا جایی که اطلاع دارم توگوشی های بسیار خوبی در حد هدفونهای حرفه ای فول سایز داریم ولی شرایط فیزیکی اونها به صورتی نیست که بتونن با فول سایزها در همه زمینها رقابت یا برتری خاصی داشته باشند همینطور برعکس یعنی حتی فول سایزهای حرفه ای در بعضی از کاربرد توان رقابت با توگوشی را نخواهند داشت
    به نظرم بهترین در استایل هدفون وجود نداره و صرفآ متناسب با کاربرد بهترین رو می شه انتخاب کرد

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

همین الانش توی شهر های داغونی مثل شهر ما بعضی از مردم به کسایی که هدفون In-Ear تو گوششونه هم چپ چپ نگاه میکنن چه رسد به هدفون فول سایز...
    به شخصه اگه فقط یه جایی زندگی میکردم که فرهنگ مناسب تری میبود ، حاضر بودم بیرون خونه هم با وجود مشکلات حمل از هدفون فول سایز استفاده کنم...
    یه زمانی هم نه چندان دور بود که وقتی یکی داشت با خودش توی خیابون حرف میزد و همه چپ چپ نگاش میکردند
    البته بعدآ همه فهمیدند که هندزفری هم دستگاهی هست و بعدآ فهمیدن که همون هدفون و میکروفون و بعدآ فهمیدن . . .

غصه نخورید این هم جا می افته فقط زمانی که عمومی و علنی باشه و همه آشنا باشند و خودمون هم زیاد شلوغش نکنیم مثلآ اون صدای تیز ، تیس تیسیش رو کمی کمتر کنیم که توی تاکسی حس کنجکاوی یا اعصاب دیگران رو چندان زیرو رو نکنیم و . . .

شما هم موفق باشید.

15. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه آدرس دقیق بدید که توی اصفهان یا تهران بشه هدفون K99 یا حد اقل K514 پیدا کرد؟!!

پیش پیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
    هدفون (یا هدست) فول سایز با حدود قیمت 20-25 تومان برای همه چی (موزیک-فیلم-بازی) میخوام.
    نمیخوام خیلی فوق العاده باشه ولی جوری هم نباشه که اذیتم کنه و مثلا بعد از 30min استفاده سرم درد بگیره و ... کلا پشیمون بشم از خریدم!
    چی بخرم؟
    توضیح بدم که استفاده من از هدفون تقریبا کم هست و فقط زمانی که نمیشه از اسپیکر استفاده کنم میخوام ازش استفاده کنم.(مثلا آخر شب که همه خواب هستند)

خودم این مدل رو پیدا کردم :
    Farassoo Headset FHD-960

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چیز دیگه :
    کلا به نظرتون full size بگیرم یا inear واسه من بهتر هست؟
    Last edited by amir20; 30-01-2012 at 23:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •