تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 754 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکلم همینه والا
    تو قسمت wan نیست برا همین کمک خواستم 2 روزه سرکارم با این قضیه
    پس مودمت اپدیت نیست اپدیتش کن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

نمیدونم این مشکل از کجا اومد دیگه دانلودم اومد روی 50 آپلود روی 1

اصلا قطع شده میزنه بررسی سیم تلفن
    از اون ور نتم وصله ولی ضعیفه این مشکل و کسی باهاش روبه رو شده تا حالا اینم بگم بغل دستی مون همسایه مون خونه شو داره به هم میریزه فکر کنم کابلاشم میخواد عوض کنه از شب اینطوری شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم این مشکل از کجا اومد دیگه دانلودم اومد روی 50 آپلود روی 1

اصلا قطع شده میزنه بررسی سیم تلفن
    از اون ور نتم وصله ولی ضعیفه این مشکل و کسی باهاش روبه رو شده تا حالا اینم بگم بغل دستی مون همسایه مون خونه شو داره به هم میریزه فکر کنم کابلاشم میخواد عوض کنه از شب اینطوری شده
    برو سیم ها رو بررسی کن ، من یه بار این شکلی شدم ولی از مخابرات بود و خودش خودکار درست شد حالا نمیشه گفت اینه اما برو ببین کابل ها درسته یا نه اگر بود که مرکزه و خودش درست میشه نشد زنگ بزن به خرابی تلفن ...
    Last edited by AVAVA; 06-02-2018 at 12:35.

4. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

سرویس 16 مگابیت شاتل گرفتم اما 8 مگابیت بیش تر نمیده. وضعیت خطم اینجوریه:

SNR margin Upstream : 8.9 db
    Line Attenuation Upstream : 12.6 db
    SNR margin Downstream : 10.0 db
    Line Attenuation Downstream : 30.3 db

با توجه به پست اول این تاپیک attenuation 30 بالا نیست و مقدار خیلی خوبیه اما SNR 10 خیلی پایینه. می خواستم بدونم دلیل پایین بودن SNR چیه و برای بالا رفتنش چی کار میشه کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

سرویس 16 مگابیت شاتل گرفتم اما 8 مگابیت بیش تر نمیده. وضعیت خطم اینجوریه:

SNR margin Upstream : 8.9 db
    Line Attenuation Upstream : 12.6 db
    SNR margin Downstream : 10.0 db
    Line Attenuation Downstream : 30.3 db

با توجه به پست اول این تاپیک attenuation 30 بالا نیست و مقدار خیلی خوبیه اما SNR 10 خیلی پایینه. می خواستم بدونم دلیل پایین بودن SNR چیه و برای بالا رفتنش چی کار میشه کرد؟
    فاصلتون از مرکز مخابراتی چقدره؟ کابل ها چه زمانی نصب شدن و اینکه چند پریز دارید؟ با این حال شبکه داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکلی نداره ، برید از سر خط ببنید وضعیت چطوریه خیلی فرق داشت اقدام به تعویض کابل و پریز تلفن کنید ، سعی کنید اگر چند پریز دارید فقط یکیشون که کابل اصلی تلفن بهش وصله رو فقط نگه دارید باقی رو جدا کنید ... موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

امروز یه شکایت کردم برای قطعی و کندی سرعت که از خود شرکت زنگ زدم گفتن فاصله شما از مخابرات زیاد نیست از مرکز تون 16 مگ کشش دارید حتی بیشتر ولی از داخلی های ساختمان تا 4مگ بیشتر ندارید حالا موندم داخل پست هزینه عوض کردن سیماش چقدر میشه آیا اصلا فایده داره این چیزی که این گفت یعنی از دور و ور همین جعبه پسته حالا باید ببینی چجوری اینا درستش کردن دوستان راهنمایی کنید از داخل ساختمان که نیست از کافو میتونه باشه یا از داخل پست چون اگر از داخل ساختمان بود باید تا 4 میداد ولی پایین از سر خط 16 میداد که اینو الان از شرکتم بهم گفتن من هر کاری میکنم تا این مشکل حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من قبلا های وب داشتم وضعیت خطتم به شکل زیر بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چن روزه پیشگامان گرفتم وضع اینجوریه ،به نظرتون مشکل از کجاست؟

9. این کاربر از mehrdad..7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من قبلا های وب داشتم وضعیت خطتم به شکل زیر بود

چن روزه پیشگامان گرفتم وضع اینجوریه ،به نظرتون مشکل از کجاست؟

نه از مودمه و نه از کابل ها این برمیگرده به تجهیزات شرکت ها که توی مراکز مخابراتی نصب میکنن ممکنه توی یه شرکت مثلا خط تا 13 مگ کشش داشته باشه ولی شرکت رو عوض کنید برید جای دیگه و ببنید بیشتر از 8 کشش نداره البته ریت و کشش خط یکیه فقط snr فرق میکنه که ظاهرا شرکت قبلی بهتر بوده شایدم الانه اینطوریه البته شما میتونید کمی توی شبکه داخلی تون کار کنید و از وسایل مرغوب استفده کنید مطمئنا تاثیر داره اگر با پریز تلفن مودم فاصله داره تا جای ممکن به پریز نزدیکش کنید... میشه بگید فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدره؟ اگر زیاد نیست احتمالا شبکه داخلیتون هم کمی مشکل داره البته این در حد احتماله میتونید ببرید سر خط ببنید اوضاعش چطوریه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز یه شکایت کردم برای قطعی و کندی سرعت که از خود شرکت زنگ زدم گفتن فاصله شما از مخابرات زیاد نیست از مرکز تون 16 مگ کشش دارید حتی بیشتر ولی از داخلی های ساختمان تا 4مگ بیشتر ندارید حالا موندم داخل پست هزینه عوض کردن سیماش چقدر میشه آیا اصلا فایده داره این چیزی که این گفت یعنی از دور و ور همین جعبه پسته حالا باید ببینی چجوری اینا درستش کردن دوستان راهنمایی کنید از داخل ساختمان که نیست از کافو میتونه باشه یا از داخل پست چون اگر از داخل ساختمان بود باید تا 4 میداد ولی پایین از سر خط 16 میداد که اینو الان از شرکتم بهم گفتن من هر کاری میکنم تا این مشکل حل بشه
    سر خط تست کردی بهت 16 داد؟ اگر داد باید کل کابل کشی از باکس مخابراتی (پست که میگی) تا پریز بدون اینکه نزدیک برق باشه و وصله بزنی عوض کنی کابلت مشکل داره اگر از سر خط تست کردی و بهت 16 داده...موفق باشی

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستانی که تصمیم دارن سیم مستقیم از سرخط برای مودم بکشند سعی کنید از کابل شیلد دار استفاده کنید.کابل معمولی هم جواب میده ولی شیلد دار در برابر نویز ها و الکتریسیته و ... بسیار مقاوم هست و نمیزاره نویزهای محیطی و الکتریکی وارد سیم های داخل اون بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •