تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 720 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون......
    مسئله اینه که می خوام بدونم واقعا این focous field drive تو عمل اعداد و ارقامش اتقدر تاثیر داره یا نه؟ و اینکه THX موثر هست یا نه؟ multi tasking هم که چیز مهمی نیست....
    اصلا THX Mode چیکار میکنه؟ اگه Mode نرم افزاریه که بعید میدونم چیز به درد بخوری باشه

جالبه که تو سایت پاناسونیک آمریکا زده ST50 هم 2500 FF
    نه تاثیر زیادی نداره.
    THX هم کاربردی نداره.من خودم اصلا از این mode استفاده نکردم.یه نوع mode تصویر هست.

2. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

الآن زنگ زدم نمایندگی تعمیرات پاناسونیک اهواز. گفت :

برد VT30 تو ایران نیست باید از خارج وارد بشه!
    قبلاً تو بدترین شرایط که قطعه سفارش می دادیم نهایت دو هفته ای دستمون رو می گرفت اما الآن با اوضاع تحریمها شاید چهار پنج ماه هم طول بکشه!

حتی یکی رو ما داشتیم که 4 ماه طول کشید قطعه براش بیاریم.
    پاناسونیک تهران سفارش میدن خارج و با پست DHL میارن دبی بعد اینکه کی بتونن ترخیص کنن بیاد ایران با خداست!!!

حالا من تا کی باید بی تلویزیونی بکشم؟
    Last edited by poonel; 29-12-2012 at 19:24.

4. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلاً تو بدترین شرایط که قطعه سفارش می دادیم نهایت دو هفته ای دستمون رو می گرفت اما الآن با اوضاع تحریمها شاید چهار پنج ماه هم طول بکشه!

پاناسونیک تهران سفارش میدن خارج و با پست DHL میارن دبی بعد اینکه کی بتونن ترخیص کنن بیاد ایران با خداست!!!

آقا تسلیت عرض میکنم .
    ولی نباید جلو شرکت کوتاه بیای . لازم بود شکایت کن . مثل rayan مجبورشون کن از روی tv نو برد پاور را باز کنن برات .
    یکم و دوکم که پول ندادی ، قیمت 50vt30r شده 6 تومن !
    جون من کوتاه نیای . حق بقیه ما vt30 دارها رو ضایع میکنی .

6. 7 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

ممنون......
    مسئله اینه که می خوام بدونم واقعا این focous field drive تو عمل اعداد و ارقامش اتقدر تاثیر داره یا نه؟ و اینکه THX موثر هست یا نه؟ multi tasking هم که چیز مهمی نیست....
    اصلا THX Mode چیکار میکنه؟ اگه Mode نرم افزاریه که بعید میدونم چیز به درد بخوری باشه

جالبه که تو سایت پاناسونیک آمریکا زده ST50 هم 2500 FF

تو مقاله ی معرفی خط تولید تلویزیونهای 2012 پاناسونیک در FlatpannelsHD گفته این رقم Focus Field Drive رو، شاید سایت امریکاش یا نسخه امریکاییش متفاوت باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

THX یه استاندارد صوتی، تصویریه برای سینماها، سیستم سینمای خانگی شامل تلویزیون و بلندگو، بلندگوی کامپیوتر، کنسول بازی، سیستم های صوتی ماشین و...
    اگه اشتباه نکنم طبقه بندیهای مختلفی برای حالت های مختلف صدا اعم از دیجیتال و آنالوگ داره و همچنین طبقه بندیهای مختلف برای کیفیت تصویر اعم از رنگ و ....
    اطلاعات آنچنان زیادی ازش ندارم منم متاسفانه و همچین سیستمی نداشتم، آقای رایان و دوستان VT30 دار حتما استفاده کردند،

در کل به نظر من تفاوت اصلی این 2 مدل طراحی زیباتر GT50 هست به علاوه پردازشگر 2هسته ای، و البته مود THX که شاید برای دیدن فیلم بکار بیاد شایدم نیاد.

و به نظر من بهترین حالت اینه که شما درباره امکانات تلویزیون و تصویرش تحقیق کنید اما حتما حتما خودتونم در کنارش بصورت چشمی تصویر این مدلهارو مقایسه کنید، چون کیفیت تصویر زیاد قابل بیان نیست.
    Last edited by parham511; 29-12-2012 at 19:47.

8. 4 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

تسلیت، تقصیر شما نبوده که بخواید بهش فکر کنید، اشتباهیم نکردید، مدلای امسالی فقط اینطوری بودن.
    کسی کف دستشو بو نکرده بود که محصول معیوب میده تو خاورمیانه.
    بازم جای شکرش باقیه که بدون گارانتی نخریدید و اگه گارانتیشم تموم شه خود شرکت تا چند سال یه پشتیبانی هایی میکنه.

10. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ای تف به پاناسونیک ...عمرا دیگه تی وی هاشو به کسی پیشنهاد بدم ...

آقا من با نظر استاد پونل موافقم ..فقط تنها راهش اینه که بری با فروشنده صحبت کنی و ایشون براتون فاکتور جدید صادر کنن که این کار ممکن هست فقط از در دوستی وارد بشید...هزینشم همون 500 تومن هست ... ماله ما که 3 ماه خراب شده بود 1 ماه تی وی توی تعمریگاه خاک میخورد ..

آقا کسی شماره تلفن جایی رو نداره بریم حداقل یه شکایت لفظی بکنیم از این پاناسونیک ...به جان خودم از آخر یه تاپیک میزنم هر چی از دهنم در بیاد به اینا میگن ...تا چه حد ما بدبختیم ..خداییش انسان میمونه از این همه خرابی ...چه خبره .. حق پاناسونیکه ضرر مالی کنه ... من که هر جا بتونم زیر آب تی وی های پانا رو میزنم...
    من خودم پانا دارم و اين حرف ميزنم

متاسفم

12. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پونل جان واقعا متاسفم يك سال نشد كه اين پانا زهرشو به شما هم ريخت
    چه شوقي داشتي وقتي خريدي

14. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه اساتید یه سوال دارم
    میخواستم ببینم این مشکل سوخته شدن برد، فقط برای سری r پیش اومده یا کسایی هم هستن که سری دیگه دارند و این مشکل رو دارند
    ممنون.

16. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

منم همین سوال رو داشتم
    مال من سری M هست مدل ST30 تا الان این مشکل رو نداشتم
    اینم بگم که 2 ماه بعد از اینکه خریده بودم یه صدای مانند صدای پریدن فیوز از توش اومد و خاموش شد و فیوز خونه هم قطع شد!
    ولی بعد از وصل فیوز روشن شد و بعدشم من محافظش رو عوض کردم و تا الانم گوش شیطون کر مشکلی نداره...

18. 2 کاربر از ?!...sia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

متاسفانه مشکل برق در ایران گریبان تمام ادوات برقی از هر نوع و برندی رو گرفته و بهترین راه حل پیشگیری هست از قبیل سیم کشی مناسب و گراند کردن و نسب محافظ و... البته امیدواریم مشکل دوست عزیزمون پونل جان هرچه زودتر مرتفع گردد. در این گیرو دال که مشکل اساسی ناشی از برق و عدم پشتیبانی درست توسط نماینده برند در تعمییر و تامین قطعات هست مشکل رو مستقیم به برند نسبت میدهیم و نقل قولهای نچندان تخصصی از طرف دوستانی که در مطالب سایتشون کلی نقض و اشتباه هست... و نظرات مورونی که اصلا جای بحثی رو باقی نمیگذارد.
    در مورد thx در hdtv ها اشاره کنم که این یک تنظیم پیش فرض از طرف کمپانی thx هست تا کاربران تجربه ی مشاهده ی فیلم طبق استانداردهای این شرکت در تجهیز و کالیبره کردن سالنهای سینما که توسط مهندسین thx تدارک شده رو داشته باشند. البته این مد به صورت خام هست که کاربر با توجه به سورس و کابل باید یک سری تغییرات رو اعم از رنگ و روشنایی و کنتراست و ... بر روی پنل انجام دهد تا به بهترین دقت رنگ و کنتراست و بافت تصویر و بیشترین جزئیات دست یابد. اگر این مد در نمایشگرهای جدید وجود نداشت زیاد مهم نیست و با تنظیماتی در مدهای سینما و پرفشنال میتوان به نتیجه ی دلخواه رسید البته این مدها به درد سورسها و کابلهای ضعیف نمیخورد و تصاویر رو کمی بور میکند و مدهای استاندارد و دینامیک کاراتر هستند.
    به طور مثال در 65vt50 در حالت کالیبره thx میزان سیاهی 0.005 هست و در مد پرفشنال این عدد 0.017 میباشد( طبق رویو hdtvtest)
    در هر صورت دوستان برای مشاهده ی انواع tv های خراب با هر برندی میتوانند به مراکز تعمیراتی رجوع کنند که در اطراف خ جمهوری و پشت شهرداری و جاهای دیگر هستند و این اوضاع تا ابد ادامه داره و هیچ شرکتی نمیتواند به عدد صفر خرابی در hdtv برسد.

20. 6 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •