سرعت در شرایط خیلی خوبی قرار داره برای من . استریم 1080 -60 فریم خیلی خوب و راحت انجام میشه
سرعت در شرایط خیلی خوبی قرار داره برای من . استریم 1080 -60 فریم خیلی خوب و راحت انجام میشه
سلام
بسته های رایتل واسه نمایشگاه رسانه ها لیستی چیزی ازش دارید؟
ارزش داره بریم نمایشگاه؟
متاسفانه نقشه تفکیک شده نداره
این جریـــان Ran Sharing چیـه!؟ هرجـا همـراه اول 4g باشـه رایـتـل هـم ساپورتـ میشـــه!؟
نه
نمونش تهران هست که اجرانمیشه و شما فقط به نسل ۲ میتونی وصل بشه رو همراه اول
من به خاطر کیفیت پایین اینترنت ایرانسل رفتم سیمکارت رایتل گرفتم.
تجربه ای که با این اپراتور داشتم این بود که خدمات گرون و کیفیت اینترنت با نوسان همراه هست.
منظورم از نوسان پایین بودن پوشش و ثابت نبودن وضعیت آنتن دهی هست.دقیقا تو همون نقطه ای که یکشب 4 خط آنتن داری فردا شبش میشه 2 خط.
پینگ هم اکثرا بالای 200 هست و تایم اوت زمان هایی باعث میشه کیفیت به شدت افت بکنه.600 تومن پول مودم دادم ماهی 100 تومن هم پول نت میدم همه سیمکارتهارو هم گرفتم که هرکدوم پوشش بهتری داشت استفاده کنم باز هم وضعیت اینترنت اعصاب خورد کنه.با پشتیبانی هم صحبت میکنی یه آدم بی اطلاع هست که قراره اگر تشخیص داد مشکلی وجود داره ارجاع بده به کارشناس اون هم هیچی.به 195 هم شکایت میکنی ارجاع میده به کارشناس همون شرکت میشه دور باطل.انقدر سیستم فاسد هست و افراد بدون تخصص سر کار هستن خروجی میشه این.الان تو این مملکت یه نفر به اینترنت همراه با کیفیت ثابت احتیاج داشته باشه باید چیکار کنه؟
شهر شیراز اتفاق هیجانانگیزی پیش رو داره!
اطلاعات بیشتر در:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان مطلع
1-آیا رایتل شبکه 2G داره؟ چون تو بعضی شهرهاا میبینم رومینک نمیشه یا سرچ میکنی 2 جی رایتل هست .
2- ایا رایتل رومینگ روی 3G یا 4G داره؟ در این حالت وضعیت بسته ها چگونه میشه؟ در جاهایی رو همراه اول رومینگ رو فور جی مثلا میزنه rightel/rightel بعد سرچ میکنی میزنی رو رایتل میشه ی رایتل. کلا جریان چیه.
3- کلا تغییرات نسبت به دوسال قبل چیه تو این اپراتور؟
دوساله استفاده نکردم و میخام برگردم به رایتل
مورد 2 واسم مهمه
سلام
خیر رایتل توجی نداره.بله فعلا بجز استان تهران تو جاهای دیگه به تیرجی و فورجی همراه اول وصل میشه و اون دو تا رایتل کنار هم یعنی وصل بودن به همراه اول و از بسته هم در حالت رومینگ میشه استفاده کرد.تغییرات هم تجهیزات در حال نصب شدن هست تو شهر های مختلف
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)