دانشمند منظورم این بود الان دارم از حداکثر پهنای باندم استفاده میکنم.منظورم این نبود که شمام با نت 256 سرعت دانلودتون میاد روی 270 که![]()
دانشمند منظورم این بود الان دارم از حداکثر پهنای باندم استفاده میکنم.منظورم این نبود که شمام با نت 256 سرعت دانلودتون میاد روی 270 که![]()
دوستان
اینترنت مخابرات استان شما سرعتش نوسان داره؟
پهنای باند داره ؟یا مثل بیشتر استان ها اون استان هم پهنا کم اورده؟
سرویس 1 مگ نامحدود - ساعت 9:15 شب - مرکز مخابرات انقلاب اهواز - اینترنت مخابرات - فیبر نوری
سرور لندن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور واشنگتن DC :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود منیجر :
سایت ماکروسافت هستش - کانکشن رو روی 2 تنظیم کردم (با حداقل کانکشن حداکثر سرعت روی سرور خارجی رو بهم میده )
![]()
فیبر نوری که میگن سرعت رو کم میده؟ولی شما سرعتت خیلی خوبه
مخابراتتون چند وقته که اینترنت میده؟
پقدر هزینه کردی؟
الان کافو نوری رو روی دان استریم 1مگ بستن-یعنی 2مگ هم که بگیری توی مرکز ما حداکثر 120 تا بهت سرعت میده
من از همه شرکتا قبلا نت داشتم - فقط 2 بار رفتم ایرانسل گرفتم و اومدم مبین نت نزدیک 400 تومان سر مودمش ضرر کردم - یعنی 2 تا مودم ایرانسل داشتم 2تا مبین نت
-------------------------------------------------
الان ماهی 46 تومان ماهیانه میدم واسه این اینترنت - گاهی خوبه گاهی بد - اما اکثر مواقع خوبه
اینم سرعت دانلود من از سرور مایکروسافت(البته بعد از اعمال اون تغییرات توی مودمم)
البته این نکته ا اضافه کنم که عمراً با تک کانکشن و دو کانکشن این سرعت رو بهم نمیده ها.اما خوب نم اصراری ندارم به تک کانکشن.شده 16 کانکشن تنظیم کنم فقط سرعت بالا میخوام.
کیفیت اینترنت تو خیلی خوبه که ممکنه به فیبرنوری ارتباط داشته باشه.
اما با تمام این اوصاف باید ببینم شب توی ساعات رایگان چی میشه.بازم سرعتم افت میکنه یا نه.
ولی بازم ماه آینده 1024/512 نامحدود میگیرم.
Last edited by KING iMAN; 31-07-2013 at 21:09.
اسم تافیک چرا عوض شد اینطوری یکپارچه میشه ولی اشکالش اینه که نمیشه روی یه شرکت تمرکز کرد و صحبت ها با هم قاطی میشه الان غیر از مخابرات همه چی میاد توش ....ارمین کار توعه ؟
این پست اول رو خوندم اما چطوری میشه این snr اینا رو بدست آورد؟و چطوری میشه رفت توی مودم
توی مرورگرت بزن 192.168.1.1 . بعدش دو تا فیلد یوزرنیم و پسورد رو با admin پر کن.
ایمان جان تو که اینقدر سرعت بالا می خوای و هزینه هم کردی همون اول می رفتنی وایرلس می گرفتی تو این چند سال خیال خودت رو راحت می کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)