تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 645 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت mariam2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

5

خب برید ببینید گرافیک نصب شده یا نه ..چرا احتمالا ...!!! نهایتا اگر درایورش رو ندارید دانلود میکنید ..نگرانی نداره که ..و اینکه اصلا نمیتونه از گرافیک باشه ..هیچ ربطی هم نداره ..احتمالا تنظیمات language option شما اشتباه هست یا مثلا فارسی نیست و عربی هست ..که باید چکش کنید ..از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟؟

ممنون از پاسخ سریعتون,
    تو device manager هیچ خطایی دیده نمیشه ولی نوع "آداپتور نمایش"ش رو "استاندارد" نوشته! حالا نمیدونم نصب شده یا نه!؟
    من الان دو زبان دارم که میتونم بینشون سوئیچ کنم, یکی English و یکی Persian ! یعنی هیچکدوم از این فرضیات صادق نیست و این آدمو گیج میکنه

راستی ویندوزم رو هم گفته بودم که سون هستش
    Last edited by mariam2011; 23-05-2011 at 00:46.

داره خودمونی میشه pasha-85's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخ سریعتون,
    تو device manager هیچ خطایی دیده نمیشه ولی نوع "آداپتور نمایش"ش رو "استاندارد" نوشته! حالا نمیدونم نصب شده یا نه!؟
    من الان دو زبان دارم که میتونم بینشون سوئیچ کنم, یکی English و یکی Persian ! یعنی هیچکدوم از این فرضیات صادق نیست و این آدمو گیج میکنه

راستی ویندوزم رو هم گفته بودم که سون هستش
    خواهش میکنم ..مطمئن باشید از گرافیک نیست .روی کیبرد رو چک کنید ببینید چیزی رو شن نیست مثل scroll lock ..تو چه محیطی این مشکل رو دارید ؟...فارسی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ..از کیبرد خود ویندوز استفاده کنید ببینید باز اون مشکل هست یا نه .البته باید تمام راه هارو امتحان کرد

3. این کاربر از pasha-85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.من SR490JBB دارم که ویندوز ویستا اوریجینال داشت.ولی من روش سون نصب کردم و همه درایورهاشو از سایت esupport.sony دانلود کردم و نصب کردم.الان خیلی وقته که با سون دارم کار میکنم.تاحالا پیش نیومده بود که از HDMI استفاده کنم.چند روز پیش خواستم به TV وصلش کنم ولی TV اصلا نمیشناختش.هیچ عکس العملی از لپ تاپ هم دیده نمیشه.یه لپ تاپ سونی دیگه همون لحظه امتحان کردم فوری کار کرد.
    میشه کمکم کنین.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.من SR490JBB دارم که ویندوز ویستا اوریجینال داشت.ولی من روش سون نصب کردم و همه درایورهاشو از سایت esupport.sony دانلود کردم و نصب کردم.الان خیلی وقته که با سون دارم کار میکنم.تاحالا پیش نیومده بود که از HDMI استفاده کنم.چند روز پیش خواستم به TV وصلش کنم ولی TV اصلا نمیشناختش.هیچ عکس العملی از لپ تاپ هم دیده نمیشه.یه لپ تاپ سونی دیگه همون لحظه امتحان کردم فوری کار کرد.
    میشه کمکم کنین.
    وقتی به tv وصل کردید از کلید ترکیبی fn+f4 استفاده کنید ..احتمالا درست میشه

6. این کاربر از pasha-85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وقتی به tv وصل کردید از کلید ترکیبی fn+f4 استفاده کنید ..احتمالا درست میشه
    fn+F4 یا fn+F7 ؟ الان کابل دستم نیست. پس چرا اون یکی به محض اینکه وصل کردم اتومات اومد؟اون یکی وایو سری f بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان هارد لبتاپ به دسکتاب متصل میشه؟؟ یعنی اتصالش ساتاست؟

میشه باز کرد رو دسکتاب بست؟؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خیر دوست من ...
    هارد نوت بوک 2.5 اینچی هست و هارد دسکتاپ 3.5 اینچی ...
    بنداز تو سطل آشغال

10. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

fn+F4 یا fn+F7 ؟ الان کابل دستم نیست. پس چرا اون یکی به محض اینکه وصل کردم اتومات اومد؟اون یکی وایو سری f بود
    روی کیبردتون رو f ها عکس مانیتور هست ..ببینید کدومشه و امتحان کنید

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

دوست عزیز اگر میخواید به اطلاعاتتون دسترسی داشته باشید باکس هایی هست که هارد لپ تاپ روش سوار میشه و با کابل usb میتونید به کامپیوترتون وصلش کنید

12. این کاربر از pasha-85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته میشه ها بچه ها : دی
    فقط نکته مهمش در پاورش هست که نباید از پاور ساتا 12 ولت استفاده بشه و باید پاور 5 ولت وصل بشه
    یا حتی میشه با تبدیل پاور IDE به ساتا 5 ولت استفاده کرد
    کابل ساتا هم که فرقی برای 3.5 اینچ یا 2.5 اینچ نمیکنه .

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

میشه کمکم کنین.
    خب شما اول با استفاده از ترکیب FN با یکی از F ها ( فکر کنم برای این مدل F6 باشه ) ببینید کار میکنه یا نه
    اگه کار نکرد باید بطور دستی از تنظیمات Display Option سوییچ کنید روی پورت HDMI .

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mariam2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

14

خواهش میکنم ..مطمئن باشید از گرافیک نیست .روی کیبرد رو چک کنید ببینید چیزی رو شن نیست مثل scroll lock ..تو چه محیطی این مشکل رو دارید ؟...فارسی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ..از کیبرد خود ویندوز استفاده کنید ببینید باز اون مشکل هست یا نه .البته باید تمام راه هارو امتحان کرد

سلام آقاي پاشا
    يه نکته ميگم شايد پيدا کردن منبع مشکل رو مشخص تر کنه و اون اينکه من تو ديدن صفحات وب هم همين مشکل رو دارم (هم فايرفاکس و هم اکسپلورر)! يه نکته مهم ديگه هم اينه که من به پيشنهاد کي از دوستان Keyboard Change MRT رو هم نصب کردم، با ران کردن اين برنامه مشکل تايپ حل ميشه ولي مشکل رويت صفحات وب خير. بنظرم اين نشون از مشکل بزرگتر هستش! نظر شما چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •