شما اگه کرک رازور رو دان کنی لازم به لوگین نداره گزینه skip login رو میزنی میری تو بازی این مشکلاتو اینجا مطرح نکنید تو تاپیک خودش okدیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!!!!!!
![]()
شما اگه کرک رازور رو دان کنی لازم به لوگین نداره گزینه skip login رو میزنی میری تو بازی این مشکلاتو اینجا مطرح نکنید تو تاپیک خودش okدیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!!!!!!
![]()
من کرک Razor1911 رو کپی کردم.ولی skip میرنم میگه باید login کنی.account هم ساختم ولی میگه برنامه بلوک.؟
شما برو توی تاپیک خودش من اونجا بهت بگم چیکار کنیاینجا ادامه بدیم این تایپک منحرف میشه
ادرس
شما برو توی تاپیک خودش من اونجا بهت بگم چیکار کنیاینجا ادامه بدیم این تایپک منحرف میشه
![]()
همون جایی که باید از هلیکوپتر بالا بره نوشته باید space رو کوتاه و مداوم بزنی تا بره بالا اما با مشت هم بزنی نمیره منم هرچی تو صفحه های قبل گشتمچیزی پیدا نکردم .حالا باید چکار کنم؟
اون ماموریت آخره .
شما باید Space رو پشت سر هم بزنی نه با مشت من به آرامی زدم اما پشت سر هم خیلی سریع رفت توی هلکوپتر بعدشم یکم کنترلش کردم و بعدشم اون یارو رو کشتم تمام.
توی چند صفحه قبل یکی از دوستان رفته بود توی تنظیمات و space رو به tab تغییر داده بود ، چون تب رو به علت کوچیکیش بهتر میشه تند تند بزنی ، شما هم اینکارو بکن ببین به نتیجه میرسی ؟
خوب بالاخره از خیر بازی کردن گذشتم و پاکش کردم
می خوام برم این سینتز رو 2 رو بگیرم
اگر این هم همین مشکلات رو داره از خیرش بگذریم !
سلام من توی مرحله logging on گیر کردم بازی من نسخه pc بعد وقتی می خوام کامپیوتر رو use کنم هرچی دکمه E رو میزنم هیچ کاری انجام نمیده لطفا راهنمایی کنید
ایا این بازی اضافات هم داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)