تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 946 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

دلم نمیاد این پستو ندم(چون نوشته بودمش):

هیچوقت دروغ نمیگم ! شاهد هم دارم که داشتم باهتش بحث میکردم علی جان ولی حرف شما مطمئنم کرد !

فعلا نمیتونم اسمشا بگم ولی حرف من با ایشون این بود که کومودو اتوسندباکس نداره بلکه طبق محدودیت ها ، مخرب که اجرا میشه را جلو دسترسیش را میگیره !
    که شما شک من را علی جان کامل برطرف کردید !
    اگر بتونیم به دیگران دروغ بگیم ولی خودما که نمیتونم گول بزنم و پیشه وجدانم بدهکارم !
    من کی گفتم شما دروغ میگید؟؟؟؟
    شما فرمودید من عصر فهمیدوم ...... من هم عرض کردم خدا را شکر که فهمیدید.(نکنه واژه "شکر" جدیدا معنی "دروغ" میده و من خبر ندارم!)

ضمنا من عرضم اینه که این بحثها قبلا شده و شما در جریان نیستید. . . یه خورده دیر فهمیدی که اتوسندباکس کمودو یک سیستم مجازی نیست، حتی من خودم قبلا گفتم که بزرگترین تغییر کمودو در ورژن 6 تغییر اتوسندباکس است. و قراره مجازی سازی بشه. .... و بازم شما در جریان نیستید و بیخبرید و دارید حرفهایی میزنید که همه اش قبلا صحبت شده و پست داده شده!

==========

اهان پس تنظیمات مهران پوچه دیگه !
    من کی گفتم تنظیمات مهران پوچه؟؟ (مجددا عرض میکنم: نوشته های من را با دقت بخونید، اگر هم متوجه نشدید، بفرمایید من متوجه نشدم، میبینی که من هم همینکار را میکنم و میگم منظورتو نفهمیدم.) من کجا گفتم تنظیمات مهران پوچه؟؟

حالا که من تنظیمات مهران را انجام دادم و تست شد ! و ازش رد شد مخرب ! الان به درد نمیخوره ؟؟؟
    من میگم: مهران، مهرانِ و منم علی؛ من کاری به کسی ندارم. هر کی هر جوری که دوست داره رفتار کنه و آنتی شو تنظیم کنه به من چه!

هر وقت خواستی با مهران صحبت کنی بگو تنظیمات مهران. البته اونوقت مهران هم حتما دلیلی برات ذکر میکنه که چرا این تنظیمات را در یک فروم عمومی مطرح کرد.......

نکته: الان یک کاربری با هر اسمی بیاد اینجا و بگه همه فلان تنظیم را انجام بدید، مگه آیه نازله است که همه اقتدا بکنند.اون کاربر فقط داره نظر خودشو میده و تمام.

بازم میگم من کمودو دارم با تنظیمات خودم .... مشکلی هست؟

مگر چیزهایی که مهران گفته آیه نازل شده بود که قابل تغییر نباشه. .. اصلا از کجا معلوم که اگر مهران تا الان اینجا بود یکسری مطالب دیگر را هم بیان نمیکرد؟ خب، مهران رفته، ولی ما که نمردیم. زنده ایم و داریم پست میدیم و .......

تنظیمات خوده کومودو / و تنظیمات مهران ار اعمال کردیم ولی باز مخرب رد شد !!
    اقا، اصلا شما فرض کن رد شد. دلم میخوام بدونم شما داری دنبال چی میگردی این وسط؟؟

منم هم عقیدم با شما و خوشحالم که به تنظیمات پیش فرض تکیه نمیکنید ولی بحث من تنظیمات دیفنس نیست ، بلکه مشکل سندباکس هست !
    مشکل الان چیه؟ من که گفتم لولهای مختلف سندباکس کمودو به لحاظ قدرت فرق میکنه. (فارسی هم دارم مینویسم) چطور متوجه منظور من نمیشید.

وقتی میگم لولهای مختلف سندباکس با هم فرق میکنه، فقط این نمونه را در نظر نمیگیرم. شما برو 1000000 تا نمونه فایل سالم و مخرب، در لولهای مختلف تست کن میبینی که لولهای مختلف با هم فرق میکنه. حالا یه نموه اومده از یه سطح سندباکس رد شده، نمیتونید کل سندباکس را زیر سوال ببرید و بگید بدرد نمیخوره.

یک نکته را هم در مورد سندباکس کمودو بگم: تا الان بچه ها خیلی ویروس با سندباکس کمودو تست کردند و به جرات میگم که سندباکس کمودو نمره قبولی را میگیره. با یک / دو نمونه نمیشه چیزی را زیر سوال برد.

====
    ایرادی نداره !
    عزیزم ==> هیچکس اینجا نمیتونه برای من تعیین تکلیف کنه که از چی حرف بزنم و از چی حرف نزنم. (متوجه شدی!!!!) ضمنا شما که اینقدر استاد بودی و میدونستی که بحث کمودو بود، پس چرا در جواب کاربر K1lou و اون قانون *.* که فرمودند؛ شما اسم کسپر را اوردید که در کسپر هم کاربرد داره!!!! عزیز؛ مگه حرفی از کسپر در میون بود که شما اسم کسپر را آوردید؟؟؟

جالبه،بعدش میایید به من میگید که چرا اسم کسپر را بردم !!!؛؛؛(رطب خورده ای و منع رطب میکنی؟)

====
    میدونم خوده کومودوست ! کور که نبودم
    آخه احساس کردم نکنه مشکلی ..... ایجاد شده باشه!! و نمیبینید! که خدا را شکر مشکلی نیست: د ی

پس دیدید!! و مسئله اصلی که رد شدن فایل از کمودو است حل شده. پس کمودو در برابر این فایل دست و با بسته نیست و در واقع جلوشو میگیره.(خدا را شکر) من با بقیه اش دیگه زیاد کاری ندارم.

بهشون بگید اگر کسی امد تو انجمن ذکر کرد که سندباکس ایراد داره ، بجای دادن ورژن جدید ، مشکلات را رفع بکنید ، اون کسی که در انجمن کومودو ذکر کردهب اید یکی از دوستان خودمون باشه !!!!!!
    1-خب، پس در مورد اون فایل مورد نظر دیگه من بحث نمیکنم؛ چون جواب مشخصه
    2-پس به کمودو هم نمیگم که blocked را برداره( به روی چشم)
    3-باگش چی بوده؟ 2- گفتم که در ورژن 6 چون قراره اصلا یک سندباکس دیگه ارائه بشه بنابراین دیگه زیاد به این سندباکس موجود نمیپردازند.

توجه: دلیل اینکه کمودو میخواد اتوسندباکس را تغییر بده، باگ و ویروسها نیستند، بلکه احتمالا فایلهای سالم هستند!!( در واقع داره اونو تقویت میکنه و حرکتی است در جهت بهبود سندباکس)

اتوماتیکش که شد اتو hips

ولی اونی که موقع اجرا شدن کومودو میگه سندباکس بکن چی؟؟؟ اون هم حتما اتوسندباکسه ؟؟؟!!
    ببین، من اصلا الان کاری ندارم که سندباکس کمودو چه جوریه. من میگم سندباکس کمودو میتونه از سیستم شما محافظت بکنه. شما با این جمله مخالفی؟؟؟ اگر مخالفی 1000 نمونه میگیرم و تست میکنیم !(یادت باشه، اگر یک نمونه در رفت نمیشه سندباکس را ضعیف بدونیم)

قوت کومودو در برابر یک مخرب فقط و فقط در قبال دیزیبل بودن سندباکس هست
    نــــــــه!

جواب: دیدم که اینجا بچه ها چقدر با سندباکس کمودو ویروس تست کردند و همه ویروسی شدند!: د ی - د ی

سندباکسی که نتونه جلو مخرب را بگیر اصلا گذاشتنش اشتباهه !
    من دارم میگم: اصلا شما فرض کن این فایل از سندباکس رد شد==> شما میخواهید با یک/دو نمونه کل سندباکس را زیر سوال ببرید. و بگید که "سندباکسی که نتونه جلوی مخرب را بگیره....."

آیا سندباکس کمودو نمیونه جلوی مخربها را بگیره؟

اتوسندباکس فقط یک سپره ! که بسیار سسته !
    .... اون بسیار سست را قشنگ اومدی!!!

==========
    ==========

نکته: جواب پست بعدی شما هم در این پستم هست.
    Last edited by Jadda; 14-04-2012 at 15:42.

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام

دلم نمیاد این پستو ندم(چون نوشته بودمش):
    علیک سلام علی جان
    من کی گفتم شما دروغ میگید؟؟؟؟
    شما فرمودید من عصر فهمیدوم ...... من هم عرض کردم خدا را شکر که فهمیدید.(نکنه واژه "شکر" جدیدا معنی "دروغ" میده و من خبر ندارم!)

ضمنا من عرضم اینه که این بحثها قبلا شده و شما در جریان نیستید. . . یه خورده دیر فهمیدی که اتوسندباکس کمودو یک سیستم مجازی نیست، حتی من خودم قبلا گفتم که بزرگترین تغییر کمودو در ورژن 6 تغییر اتوسندباکس است. و قراره مجازی سازی بشه. .... و بازم شما در جریان نیستید و بیخبرید و دارید حرفهایی میزنید که همه اش قبلا صحبت شده و پست داده شده!

من گفتم اگر دروغ گفته باشم برمیگرده به وجدانم

نه قبلا هم در این جریان بودم و دیده بودم مشکل داره که حتی در انجمن کومودو هم یک نفر پست زده و نوشته سندباکس بروی حالت لیمیت مشکل دارد !

امیدوارم در نسخه جدید کومودو ردیف بشه !
    من کی گفتم تنظیمات مهران پوچه؟؟ (مجددا عرض میکنم: نوشته های من را با دقت بخونید، اگر هم متوجه نشدید، بفرمایید من متوجه نشدم، میبینی که من هم همینکار را میکنم و میگم منظورتو نفهمیدم.) من کجا گفتم تنظیمات مهران پوچه؟؟
    خب میگم نفهمیدم / خوبه ؟؟

اقا، اصلا شما فرض کن رد شد. دلم میخوام بدونم شما داری دنبال چی میگردی این وسط؟؟
    دنبال ضعف کومودو

یک نکته را هم در مورد سندباکس کمودو بگم: تا الان بچه ها خیلی ویروس با سندباکس کمودو تست کردند و به جرات میگم که سندباکس کمودو نمره قبولی را میگیره. با یک / دو نمونه نمیشه چیزی را زیر سوال برد.
    پس من الان متوجه نشدم ؟؟ یعنی این نمونه چیزی نیست؟

عزیزم ==> هیچکس اینجا نمیتونه برای من تعیین تکلیف کنه که از چی حرف بزنم و از چی حرف نزنم. (متوجه شدی!!!!) ضمنا شما که اینقدر استاد بودی و میدونستی که بحث کمودو بود، پس چرا در جواب کاربر K1lou و اون قانون *.* که فرمودند؛ شما اسم کسپر را اوردید که در کسپر هم کاربرد داره!!!! عزیز؛ مگه حرفی از کسپر در میون بود که شما اسم کسپر را آوردید؟؟؟

جالبه،بعدش میایید به من میگید که چرا اسم کسپر را بردم !!!؛؛؛(رطب خورده ای و منع رطب میکنی؟)

بحث من با جواد بود و الان با شما

دلیل نداره حرفی که من زدم در جواب ایشان بوده و شما ازش ایراد بگیرید !!!!!!

من استاد نیستم !!! الان متوجه شدی ؟؟؟؟

1-خب، پس در مورد اون فایل مورد نظر دیگه من بحث نمیکنم؛ چون جواب مشخصه
    2-پس به کمودو هم نمیگم که blocked را برداره( به روی چشم)
    3-باگش چی بوده؟ 2- گفتم که در ورژن 6 چون قراره اصلا یک سندباکس دیگه ارائه بشه بنابراین دیگه زیاد به این سندباکس موجود نمیپردازند.

توجه: دلیل اینکه کمودو میخواد اتوسندباکس را تغییر بده، باگ و ویروسها نیستند، بلکه احتمالا فایلهای سالم هستند!!( در واقع داره اونو تقویت میکنه و حرکتی است در جهت بهبود سندباکس)
    بلک یعنی تا برنامه بخواد ران بشه زود بلوک میشه ، و سوییت حتما باید بخودش بباله جلوش را گرفته !

این مشکل برای نسخه 5 بوده و در نسخه 6 امیدوارم رفع شده باشه !!!!

ببین، من اصلا الان کاری ندارم که سندباکس کمودو چه جوریه. من میگم سندباکس کمودو میتونه از سیستم شما محافظت بکنه. شما با این جمله مخالفی؟؟؟ اگر مخالفی 1000 نمونه میگیرم و تست میکنیم !(یادت باشه، اگر یک نمونه در رفت نمیشه سندباکس را ضعیف بدونیم)

درسته یک نمونه نمیتونه مبنای کل باشه ولی همین یک نمونه کاربر ار نابود میکنه !!!!

نــــــــه!

جواب: دیدم که اینجا بچه ها چقدر با سندباکس کمودو ویروس تست کردند و همه ویروسی شدند!: د ی - د ی

ملاحظه نکردن

فایل exe با bat وارد سندباکس میشه ولی میتونه مخرب روی سیستم کاربر پوشه بسازه و شایدبتونه ریجستری هم تغییر بده : دی
    من دارم میگم: اصلا شما فرض کن این فایل از سندباکس رد شد==> شما میخواهید با یک/دو نمونه کل سندباکس را زیر سوال ببرید. و بگید که "سندباکسی که نتونه جلوی مخرب را بگیره....."

آیا سندباکس کمودو نمیونه جلوی مخربها را بگیره؟

شما فقط با این سوالتون دارید ، مشکل کومودو را پنهان میکنید !!! مفهمید چی میگم !!!

.... اون بسیار سست را قشنگ اومدی!!!

تا طرف چی بخوونه : دی

نکته: جواب پست بعدی شما هم در این پستم هست.

ممنون...

ولی من دارم میگم و تاکید دارم ، تست من برای تنظیمات پیشفرض کومودو هست و تمام و هرکس میخواد از پست من انتقاد بکنه فقط در یک اشتباه هست !! چون من چیزی رادنبال نمیکنم !

و در اخر اگر سندباکس کومودو مشکل نداشت کسی از کاربران اینجا نمیرفت و ویروس نسخه F01

در انجمن کومودو قرار میگیره و میگه این فایل از تنظیمات لیمیت میگذره !!!!!

خب حرف من اینجاس ، نمیدونم کی بوده ولی هرکسی بوده از کاربرای همین انجمن بوده و خلاص !!!

خواستم بگم ، در انجمن کومودو میروی و دم از مشکل سندباکس میزنی و الان چی ؟؟؟؟!!!!

نکته : مخرب F01 فقط در این انجمن بود و نه جای دیگر !!! که به انجمن کومودو پست زده شده !!!

موفق باشی علی جان

دیگر برای بحث کردن من راهی نمیبینم !!! چون قصد من از تست فقط نشون دادن یک مشکل بود که بعضی از دوستان فکر میکنن دنبال منافعی بوده ام !!!

والسلام !

4. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مجدد

علیک سلام علی جان

من گفتم اگر دروغ گفته باشم برمیگرده به وجدانم
    خوبه؛ من هم نمیگم که شما دورغ گفته بودید، <==این بود حرف من.

نه قبلا هم در این جریان بودم و دیده بودم مشکل داره که حتی در انجمن کومودو هم یک نفر پست زده و نوشته سندباکس بروی حالت لیمیت مشکل دارد !
    خب،پست داده باشه! (لیمیت دیگه مورد اعتماد نیست!)

خب میگم نفهمیدم / خوبه ؟؟
    آره خوبه، چون من یه چیزی مینویسم؛ ولی جواب شما یه چیز دیگست!!

دنبال ضعف کومودو
    با همدیگه میگردیم، من هم دنبال همین ضعفهام!

پس من الان متوجه نشدم ؟؟ یعنی این نمونه چیزی نیست؟
    در نوع خودش بله هست. ولی من کلی میبینم. خودِ کمودو میگه سندباکس ما جلوی 99 درصد ویروسها را میگیره(البته بطور کلی و نه با تنظیمات خاص)؛ و این بنظرم عالیه.

دلیل نداره حرفی که من زدم در جواب ایشان بوده و شما ازش ایراد بگیرید !!!!!!
    شما نوشته های منو مگه متوجه نمیشی؟؟

من میگم=> شما خطاب به من فرمودید چرا اسم کسپر را آوردم. و من هم میگم شما خودتون اول اسم کسپر را آوردی وسط، و بعد میایید به من میگید که حرف کسپر در میان نبود، <==استاد بودن شما در این بود!!

بگذریم.

===
    ملاحظه نکردن

فایل exe با bat وارد سندباکس میشه ولی میتونه مخرب روی سیستم کاربر پوشه بسازه و شایدبتونه ریجستری هم تغییر بده : دی
    اگه هم بتونه این کارو بکنه، من نیمه پر لیوان را میبینم=> خرابکاریهایی که جلوش گرفته شده.

شما فقط با این سوالتون دارید ، مشکل کومودو را پنهان میکنید !!! مفهمید چی میگم !!!
    نه، من چیزی را پنهان نمیکنم! من دارم جلوی اینو میگیرم:

سندباکسی که نتونه جلو مخرب را بگیر
    ====

من نظرم اینه: احتمالا ، کمودو اگر اتوسندباکس را گذاشته، برای کاربران مبتدی تر بوده.(اینجوری بهتره، تا کاربر بخواد به سوالات جواب بده)

===

تا طرف چی بخوونه : دی
    بسیار سست، یعنی بسیار سست!

فارسی هم هست دیگه. همه بلدیم معنیشو.

==

در انجمن کومودو قرار میگیره و میگه این فایل از تنظیمات لیمیت میگذره !!!!!

خب حرف من اینجاس ، نمیدونم کی بوده ولی هرکسی بوده از کاربرای همین انجمن بوده و خلاص !!!

خواستم بگم ، در انجمن کومودو میروی و دم از مشکل سندباکس میزنی و الان چی ؟؟؟؟!!!
    اولا که از کجا میدونی اون کاربر من بودم!!

دوما، من خودم در فروم کمودو از کمودو انتقاد میکنم. چه توی پستهام و چه بطور خصوصی با مدیران. تا الان هم کم انتقاد نکردم.

و شما چرا فکر میکنید که من اینجا از کمودو انتقاد نمیکنم. بزرگترین انتقاد را از کمودو اینجا من بیان کردم. مشکلی که فعلا راه حل سختی داره. . . . (مسعود خان در جریان هست، چون یادم میاد زیر پستهام تشکر زده بود، یعنی خونده بود و در جریان است)

اگر هم اینجا زیاد انتقاد نمیکنم، به دو دلیل است:1- چون سودی نداره، و سعی میکنم به تیم کمودو بگم

و عامل دوم: برخی مسادل حاشیه ای در این فروم!!(خودت خبر داری...)باعث شده من سکوت بکنم؛ نامهربانیها.....

بزار خیالتو راحت کنم: من خودم بزرگترین منتقد کمودو هستم (و لزومی هم نمیبینم الکی فقط تعریف بکنم) ولی در عین حال همه چیز را باهم میبینم(نکات مثبت و منفی)، و در حین حال مقایسه با سایر آنتی ویروسها.

6. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این مطلب را برای این نوشتم که یکی از دوستان فرموده بودند که این نمونه توانسته از کمودو رد بشود، و این توضیح بنده نقض گفته ایشان است.
    سلام

ببخشید پریدم وسط بحث شما اساتید

دیدیم چجوری حرفای من نقض شد

در این تست مشخص شد که کمودو چجوری مچاله شد

به سندباکس کمودو هیچ اعتمادی نیست

سندباکس کمودو در لول امنیتی انتراست تسلیم این مخرب شد

هدف از این تست نشون دادن ضعف بسیار بزرگ کمودو بود این ضعف باعث گمراهی کاربرا میشه

طیف وسیع کاربرا تقریبا از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنن همه که تنظیمات پیشرفته کمودو بلد نیستن

روی سخنم به کاربرای خاصی نیست بلکه به طیف وسیع کاربرا هست که از تنظیمات کمودو اطلاع درستی ندارن

شاید منو به بد نام کردن کمودو متهم کنن که مطمینن اینجوری نیست البته اگه اینجوری بود تستهای کسپر و نورتون نیز قرار نمیدادم دراینده نزدیک به

باگهای کسپر بیشتر میپردازیم وقتی که انتی ویروسهایی مشهوری مثل کمودو کسپر و نورتون مشکلات وحشتناکی دارن

چه انتظاری از بقیه شرکت های ضد ویروس میره پس بیشتر مراقب باشید

سلام

این هم نتیجه تست مخرب مسعود خان با کومودو در دوحالت ریستریک و انترست !

که در دوحالت کومودو شکست میخوره !

تست ما برای خراب کردن چهره کومودو نبود بلکه نشان دادن ضعف تنظیمات در حالت ریستریک یا انترست و به تبع ان تنظیمات پیشفرض .

که یک کاربر که حرفه ای باشه میتواند با تنظیمات خاص خود این مشکلات را رفع بکنه و به بهترین شکل ممکن ، قدرت را توسط کومودو به ارمغان بیاورد !

لینک های دانلود:

Untrusted

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Restricted

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم دوستان با دیدن این فیلم فقط و فقط برای رفع این مشکل تنظیمات خود را تغییر داده و نهایت امنیت را استفاده بکنند !!

موفق باشید
    امیر خان از شما تشکر میکنم به خاطر پستهای بسیار مفیدتون موفق باشید
    Last edited by kases; 17-04-2012 at 22:38.

8. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

سلام

در اون پستی که از من نقل قول کردید؛ بنده یک توضیحی در مورد HIPS دادم و اینکه محصولاتی که دارای HIPS هستند میتونند جلوی این نمونه ها را بگیرند( منظورم بطور کلی است و بصورت بالقوه ، و در اون پستم هم گفتم که قصد مقایسه HIPS ها را هم ندارم، چون داشتم کلی پست میدادم) بعد در پست بعدیم هم فیلم قرار دادم.

شما در حرف من و در تست من مشکلی میبیند؟

بنابراین:

بله حرفهای شما نقض شد. در واقع من نقضش کردم!! (الان هم که با من طرفید، پس طیف وسیع کاربران فعلا موضوعیت نداره)

=========

و اما در مورد این نتیجه گیری؛ باید بگم بنده مخالفم.

چه به این صورت بیان بشه:

و چه چند ساعت بعد تغییر لباس بده و به این صورت بیان بشه:

=======

طیف وسیع کاربرا تقریبا از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنن همه که تنظیمات پیشرفته کمودو بلد نیستن

روی سخنم به کاربرای خاصی نیست بلکه به طیف وسیع کاربرا هست که از تنظیمات کمودو اطلاع درستی ندارن
    این قسمت را من جواب نمیدم. . .

ولی فقط یک نکنه را مجدداً عرض میکنم و اینکه، هر آنتی ویروسی که دست شما را در تنظیمات باز بزاره، خودش یک پوئن مثبت هست. ولی در کل با این نظریه که نباید به تنظیمات پیشفرض تکیه کرد با شما و بقیه دوستان موافقم. و برای اینکه بتونیم با نمونه های بسیار خطرناک مقابله بکنیم حتما باید تنظیمات آنتی ویروسمون را تغییر بدیم.(این نکته چیز جدیدی نیست که الان بعد از کلی حرف و تست به آن رسیده باشیم. خیلی وقته به این نتیجه رسیدیم، الان فقط مجدد باعث اسباب زحمت دوستان شد)

=======

شاید منو به بد نام کردن کمودو متهم کنن که مطمینن اینجوری نیست البته اگه اینجوری بود تستهای کسپر و نورتون نیز قرار نمیدادم
    کسی شما را متهم نمیکنه. مطمئن.

======

در پایان:

بحثهای خوبی شد، که نشان از ظرفیت بالای این فروم داره.

البته من و امیر که رفیقیم؛ واسه همین توی پستهام باهاش تند حرف میزنم.( اگر رفیق نبودیم، ادبیاتم ملایمتر بود، ولی چه کنیم که رفیقیم)

10. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام استاد

من میتونم تک تک جملات شما رو نقل قول بگیرم و جواب بدم بگذریم

به قول خودتون باعث اسباب زحمت کاربرا نشیم

اما یه ضرب المثل هست میگه

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

همه چیز تو این جمله نهفته هست

کاربرا خودشون تصمیم میگیرن

موفق باشید

12. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نمیدونم جواب بدم یا نه، دلیلش هم اینه که از این واژه استفاده کردید: سلام استاد!!

اینجا کسی استاد نیست؛ همه شاگردیم.

شب خوش

14. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1 16 نمونه مالوار..

سلام به همگی..

16 نمونه ی جدید و قدیم با کمک دوست خوبم kases

پسورد لیست : amin

پسورد مالوار ها : 123

شاد باشید..

16. 7 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

سلام به همگی..

شاد باشید..

Norton 360

12 مورد شناسایی شد (البته هیچکدومشون رو اجرا نکردم و بعد از اکستراکت و همچنین با اسکن شناسایی شدن)

و

این 4 تا هم بازماندگان هستند :

18. 5 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام به همگی..

شاد باشید..

Avast IS 7
    12 مورد حین اکسترکت

باقیمانده ها

20. 6 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •