سلام
دلم نمیاد این پستو ندم(چون نوشته بودمش):
من کی گفتم شما دروغ میگید؟؟؟؟
شما فرمودید من عصر فهمیدوم ...... من هم عرض کردم خدا را شکر که فهمیدید.(نکنه واژه "شکر" جدیدا معنی "دروغ" میده و من خبر ندارم!)
ضمنا من عرضم اینه که این بحثها قبلا شده و شما در جریان نیستید. . . یه خورده دیر فهمیدی که اتوسندباکس کمودو یک سیستم مجازی نیست، حتی من خودم قبلا گفتم که بزرگترین تغییر کمودو در ورژن 6 تغییر اتوسندباکس است. و قراره مجازی سازی بشه. .... و بازم شما در جریان نیستید و بیخبرید و دارید حرفهایی میزنید که همه اش قبلا صحبت شده و پست داده شده!
==========
من کی گفتم تنظیمات مهران پوچه؟؟ (مجددا عرض میکنم: نوشته های من را با دقت بخونید، اگر هم متوجه نشدید، بفرمایید من متوجه نشدم، میبینی که من هم همینکار را میکنم و میگم منظورتو نفهمیدم.) من کجا گفتم تنظیمات مهران پوچه؟؟اهان پس تنظیمات مهران پوچه دیگه !
من میگم: مهران، مهرانِ و منم علی؛ من کاری به کسی ندارم. هر کی هر جوری که دوست داره رفتار کنه و آنتی شو تنظیم کنه به من چه!حالا که من تنظیمات مهران را انجام دادم و تست شد ! و ازش رد شد مخرب ! الان به درد نمیخوره ؟؟؟
هر وقت خواستی با مهران صحبت کنی بگو تنظیمات مهران. البته اونوقت مهران هم حتما دلیلی برات ذکر میکنه که چرا این تنظیمات را در یک فروم عمومی مطرح کرد.......
نکته: الان یک کاربری با هر اسمی بیاد اینجا و بگه همه فلان تنظیم را انجام بدید، مگه آیه نازله است که همه اقتدا بکنند.اون کاربر فقط داره نظر خودشو میده و تمام.
بازم میگم من کمودو دارم با تنظیمات خودم .... مشکلی هست؟
مگر چیزهایی که مهران گفته آیه نازل شده بود که قابل تغییر نباشه. .. اصلا از کجا معلوم که اگر مهران تا الان اینجا بود یکسری مطالب دیگر را هم بیان نمیکرد؟ خب، مهران رفته، ولی ما که نمردیم. زنده ایم و داریم پست میدیم و .......
اقا، اصلا شما فرض کن رد شد. دلم میخوام بدونم شما داری دنبال چی میگردی این وسط؟؟تنظیمات خوده کومودو / و تنظیمات مهران ار اعمال کردیم ولی باز مخرب رد شد !!
مشکل الان چیه؟ من که گفتم لولهای مختلف سندباکس کمودو به لحاظ قدرت فرق میکنه. (فارسی هم دارم مینویسم) چطور متوجه منظور من نمیشید.منم هم عقیدم با شما و خوشحالم که به تنظیمات پیش فرض تکیه نمیکنید ولی بحث من تنظیمات دیفنس نیست ، بلکه مشکل سندباکس هست !
وقتی میگم لولهای مختلف سندباکس با هم فرق میکنه، فقط این نمونه را در نظر نمیگیرم. شما برو 1000000 تا نمونه فایل سالم و مخرب، در لولهای مختلف تست کن میبینی که لولهای مختلف با هم فرق میکنه. حالا یه نموه اومده از یه سطح سندباکس رد شده، نمیتونید کل سندباکس را زیر سوال ببرید و بگید بدرد نمیخوره.
یک نکته را هم در مورد سندباکس کمودو بگم: تا الان بچه ها خیلی ویروس با سندباکس کمودو تست کردند و به جرات میگم که سندباکس کمودو نمره قبولی را میگیره. با یک / دو نمونه نمیشه چیزی را زیر سوال برد.
====
عزیزم ==> هیچکس اینجا نمیتونه برای من تعیین تکلیف کنه که از چی حرف بزنم و از چی حرف نزنم. (متوجه شدی!!!!) ضمنا شما که اینقدر استاد بودی و میدونستی که بحث کمودو بود، پس چرا در جواب کاربر K1lou و اون قانون *.* که فرمودند؛ شما اسم کسپر را اوردید که در کسپر هم کاربرد داره!!!! عزیز؛ مگه حرفی از کسپر در میون بود که شما اسم کسپر را آوردید؟؟؟ایرادی نداره !
جالبه،بعدش میایید به من میگید که چرا اسم کسپر را بردم !!!؛؛؛(رطب خورده ای و منع رطب میکنی؟)
====
آخه احساس کردم نکنه مشکلی ..... ایجاد شده باشه!! و نمیبینید! که خدا را شکر مشکلی نیست: د یمیدونم خوده کومودوست ! کور که نبودم
پس دیدید!! و مسئله اصلی که رد شدن فایل از کمودو است حل شده. پس کمودو در برابر این فایل دست و با بسته نیست و در واقع جلوشو میگیره.(خدا را شکر) من با بقیه اش دیگه زیاد کاری ندارم.
1-خب، پس در مورد اون فایل مورد نظر دیگه من بحث نمیکنم؛ چون جواب مشخصهبهشون بگید اگر کسی امد تو انجمن ذکر کرد که سندباکس ایراد داره ، بجای دادن ورژن جدید ، مشکلات را رفع بکنید ، اون کسی که در انجمن کومودو ذکر کردهب اید یکی از دوستان خودمون باشه !!!!!!
2-پس به کمودو هم نمیگم که blocked را برداره( به روی چشم)
3-باگش چی بوده؟ 2- گفتم که در ورژن 6 چون قراره اصلا یک سندباکس دیگه ارائه بشه بنابراین دیگه زیاد به این سندباکس موجود نمیپردازند.
توجه: دلیل اینکه کمودو میخواد اتوسندباکس را تغییر بده، باگ و ویروسها نیستند، بلکه احتمالا فایلهای سالم هستند!!( در واقع داره اونو تقویت میکنه و حرکتی است در جهت بهبود سندباکس)
ببین، من اصلا الان کاری ندارم که سندباکس کمودو چه جوریه. من میگم سندباکس کمودو میتونه از سیستم شما محافظت بکنه. شما با این جمله مخالفی؟؟؟ اگر مخالفی 1000 نمونه میگیرم و تست میکنیم !(یادت باشه، اگر یک نمونه در رفت نمیشه سندباکس را ضعیف بدونیم)اتوماتیکش که شد اتو hips
ولی اونی که موقع اجرا شدن کومودو میگه سندباکس بکن چی؟؟؟ اون هم حتما اتوسندباکسه ؟؟؟!!
نــــــــه!قوت کومودو در برابر یک مخرب فقط و فقط در قبال دیزیبل بودن سندباکس هست
جواب: دیدم که اینجا بچه ها چقدر با سندباکس کمودو ویروس تست کردند و همه ویروسی شدند!: د ی - د ی
من دارم میگم: اصلا شما فرض کن این فایل از سندباکس رد شد==> شما میخواهید با یک/دو نمونه کل سندباکس را زیر سوال ببرید. و بگید که "سندباکسی که نتونه جلوی مخرب را بگیره....."سندباکسی که نتونه جلو مخرب را بگیر اصلا گذاشتنش اشتباهه !
آیا سندباکس کمودو نمیونه جلوی مخربها را بگیره؟
.... اون بسیار سست را قشنگ اومدی!!!اتوسندباکس فقط یک سپره ! که بسیار سسته !![]()
==========
==========
نکته: جواب پست بعدی شما هم در این پستم هست.