تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 1298 اولاول ... 814815315715775785795805815825835845855916316811081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خب این سوال منم هست.

ولی فکر می کنم چنین چیزی واقعا کاربردی هست و فکر نمی کنم صرفا توی بازی باشه چون که توی تاپیک قبلی هم گفتم با اینکه سرعت شبانه 15 کیلو بیش تر نیست ولی نرم افزارهای قند شکن به راحتی وصل می شن و همچنین قطعی هم ندارن

ولی با اینترنت همراه اول که 30 کیلو بایت سرعت دانلود دارم به زور وصل میشه و بعد چند دقیقه کوتاه قطع میشه.

خب این بر می گرده به احتمال زیاد به همون بحث پینگ که توی adsl پایین تره و با اینکه سرعت دانلود من فقط 15 تا هست صفحات رو خوب باز می کنه و فقط توی دانلود سرعتش پایننه ولی اینترنت همراه اول با وجود سرعت دو برابر این کلا ی چیز مزحرفیه

2. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان طرح زرین هم شبانه داره؟

ببخشید دوستان من یه مدت اصفهان نبودم از این پست های قاطی هم چیزی نفهمیدم!!

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

الان طرح زرین هم شبانه داره؟

ببخشید دوستان من یه مدت اصفهان نبودم از این پست های قاطی هم چیزی نفهمیدم!!
    خیر!

فقط 30 درصد تخفیف داره! که بدرد خودشون می خوره!

5. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شبکیه طرح های نامحدودش سرعت دانلودش را می گفت:
    128 >> 16
    256 >> 32
    یک مگ>> 400 کیلوبایت!!!

ولی هزینه اشتراک ماهیانه یک مگ 160 هزار تومانه که بیشتر به درد کافینت یا اشتراک یک مجتمع آپارتمان می خوره ...

در کل باید حساب کتاب کرد دید اصلا فایل هایی که از نت دانلود می کنی را بخری بصرفه هست یا اینکه دانلود کنی به نظر میرسه انگار بری بخری ارزان تر در میاد...

7. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب این سوال منم هست.

ولی فکر می کنم چنین چیزی واقعا کاربردی هست و فکر نمی کنم صرفا توی بازی باشه چون که توی تاپیک قبلی هم گفتم با اینکه سرعت شبانه 15 کیلو بیش تر نیست ولی نرم افزارهای قند شکن به راحتی وصل می شن و همچنین قطعی هم ندارن

ولی با اینترنت همراه اول که 30 کیلو بایت سرعت دانلود دارم به زور وصل میشه و بعد چند دقیقه کوتاه قطع میشه.

خب این بر می گرده به احتمال زیاد به همون بحث پینگ که توی adsl پایین تره و با اینکه سرعت دانلود من فقط 15 تا هست صفحات رو خوب باز می کنه و فقط توی دانلود سرعتش پایننه ولی اینترنت همراه اول با وجود سرعت دو برابر این کلا ی چیز مزحرفیه
    مطمئنی؟؟؟؟

احتمال داره اون 15 مگا بایت باشه

و اون 30 مگا بیت

اخه طبق گفته ی حرف اون دوست عزیز هیچ ربطی به سرعت بار گزاری نداره فقط شما 300 میلی ثانیه این ور و اون وره

9. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

من حدس می زنم که به پینگ مربوط باشه.

شبکیه طرح های نامحدودش سرعت دانلودش را می گفت:
    128 >> 16
    256 >> 32
    یک مگ>> 400 کیلوبایت!!!

ولی هزینه اشتراک ماهیانه یک مگ 160 هزار تومانه که بیشتر به درد کافینت یا اشتراک یک مجتمع آپارتمان می خوره ...

در کل باید حساب کتاب کرد دید اصلا فایل هایی که از نت دانلود می کنی را بخری بصرفه هست یا اینکه دانلود کنی
    به نظر میرسه انگار بری بخری ارزان تر در میاد...
    بله ، البته واسه کافی نت ها اینم کمه فکر کنم!
    شما اگه می خواین نامحدود داشته باشید من این راهو پیشنهاد می کنم : شما 128 نامحدود رو از شبکیه بگیرید و هر کجا که به سرعت بالا احتیاج داشتید از اینترنت مخابرات استفاده کنید.

11. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من حدس می زنم که به پینگ مربوط باشه.

بله ، البته واسه کافی نت ها اینم کمه فکر کنم!
    شما اگه می خواین نامحدود داشته باشید من این راهو پیشنهاد می کنم : شما 128 نامحدود رو از شبکیه بگیرید و هر کجا که به سرعت بالا احتیاج داشتید از اینترنت مخابرات استفاده کنید.
    آخه 16 کیلوبات هم خیلی کمه فکر کنم یک صبح تا شب که بگذاری زور بزنه یک گیگ دان کنی که کامپیوترت هم در دراز مدت داغون میشه و مصرف برقت هم هست .. اگه قرار اینکار کنم یک مگ شبکیه که حتی سرعت شبانه اش(به گفتی خود شرکت) حتی 60 هم باشه به صرفه تر هست .. نه؟؟ (طرح 3 گیگ سه ماه یک مگ 30 تومن)

13. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

لپ تاپ دارید یا دسکتاپ؟

توی هر 5 پنج ساعت تقریبا (با قند شکن که سرعت رو میاره پایین) می تونی 250 مگ دانلود داشته باشی.خب حساب کن 24 ساعت چقدر میشه!

ولی خب اینم حرفی هست!

اینم که گفتی خیلی خوبه ، ماهی 10 تومن درمیاد ، هر چی هم گیگ اضافه خواستی از مخابرات می گیری ، چون اگه بخوای از شبکیه بگیری فکر کنم 700 تومن حساب کن پات.

البته بذار ی حساب بکنم بهت بگم

15. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

من می گم شما اول یک مگ رو تست کن ، ببین چجوریه ؛ منم تست می کنم ماه دیگه.

این که شما گفتی یعنی سه ماه 30 تومن چیز خیلی خوبی هست ، منتها به شرطی که شما فقط یک گیگ ترافیک روزانه نیاز داشته باشید!

که قطعا فکر کنم بیش تر یگ گیگ بخواین ، در غین این صورت همون یک مگ -3 گیگ ترافیک ماهی 17 تومن بهتره ، چون شما اینطوری یگ گیگ از مخابرات می گیرید و سه گیگ دیگه از شبکیه هست و با توجه به اینکه سرعت شبکیه بالاتره پس این طرح بهتره!
    Last edited by علی 254; 19-10-2013 at 00:45.

17. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من می گم شما اول یک مگ رو تست کن ، ببین چجوریه ؛ منم تست می کنم ماه دیگه.

این که شما گفتی یعنی سه ماه 30 تومن چیز خیلی خوبی هست ، منتها به شرطی که شما فقط یک گیگ ترافیک روزانه نیاز داشته باشید!

که قطعا فکر کنم بیش تر یگ گیگ بخواین ، در غین این صورت همون یک مگ -3 گیگ ترافیک ماهی 17 تومن بهتره ، چون شما اینطوری یگ گیگ از مخابرات می گیرید و سه گیگ دیگه از شبکیه هست و با توجه به اینکه سرعت شبکیه بالاتره پس این طرح بهتره!
    اگر سه گیگ 3 ماه شبکیه بگیرم + سه گیگ از مخابرات (ماهیانه یک گیگ مخابرات اوتومات شارژ میشه) جمعا 6 گیگ برای 3 ماه میشه که برای من روزانه 6 گیگ کم که نیست هیچ زیاد هم هست چون من روزها فقط وبگردی می کنم(هر چند با این وجود که همیشه صفحه باز می کنم باز ماهی 1.5 گیگ دست کم مخابرات ازم کم می کنه!!!)

19. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •