ممکنه تاپ پلیری که تو دمو بود الان رو درجه superstar گذاشته باشن
ممکنه تاپ پلیری که تو دمو بود الان رو درجه superstar گذاشته باشن
[QUOTE=bahador2009;4332296]بازی در حالت top player خیلی سخت نیشت و میشه تیم مقابل رو برد ولی توی مسترلیگ با همین درجه ی سخی خیلی سخت تر میشه نیمها رو برد .
درمورد بازی با تیمهای سخت هم باید بگم من یک بازی رئال گرفتم و با برزیل بازی کردم و 3-0 بردم که زیاد هم مورد حمله قرار گرفتم ولی شانس آوردم . استیل حرکت بازیکن ها هم یکم با دمو فرق کرده در مورد باگ هم ، همون باگ های قدیمی توی بازی هست.
بهادر جان روی گرافیک پائین بازی همنجوریه باگش زیاده باید گرافیک بالا بزاری دیگه دست و پا تو هم نمیره
تمام فروم هخای خارجی از کیفیت این بازی دارن صبحت میکنن من نمیدونم بعضی دوستان یا رو درجه اسون بازی میکنن یا از روی حسادت به pes میان پست الکی میدن
شما چیزی که دوستان تازه وارد میگن باور نکن حداقل حسین جان بزودی بازی رو میگیره و مفصل توضیح میده
فعلا همه بروبکس خارجی محو این بازی شدن![]()
من از اينجا بازي رو دانلود كردم
لينكا ( من از رپيد شير دانلود كردم ) صد در صد سالمن اگر كسي مي خواد دانلود كنه اينا رو دانلود كنه كه امتحانش رو پس دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي به نظر من نسبت به دمو بسيار لذت بخش تر شده . وزن توپ واقعي تر شده و اينو ميشه قشنگ احساس كرد.
نور پردازي بازي هم خيره كنندس
من كه از بازي امسال خيلي راضيم.
دوست عزیز این بویز تیم که گفتید حالا کجا هست؟؟؟
بابا گلی به جمالت شما اولین کسی هستی که تو تهران بازیو خریده
واسه عوض کردن کاپیتان روی lineup که رفتی روی هر بازیکنی مربع رو فشار بدی کاپیتان اون میشه گلم
Last edited by pedramgolchin; 21-10-2009 at 16:16.
منم امروز ظهر با یکی از بچه ها ( سهراب ) بازی گرفتم و نصبش کردم .منم این اظهارات مصطفی رو کاملا قبول دارم :
تمام این نظرات رو منم تایید میکنم .
پاسهای تودر چه زمینی و چه هوایی تقریبا شبیه نسخه 2009 شده که بازیو آسانتر میکنه همچنین زمان پاسخ دهی بهتر شده که سریعتر میشه شوت زد . اما این موارد برای cpu هم وجود داره بنابراین اوناهم موقعیت گلزنی بیشتر پیدا میکنن .
در ضمن من توی تنظیمات بازی من جای ندیدم که بشه سوپر استار رو آنلاک کرد اما توی دیتا بیس بازی چنین درجه سختی وجود داره و من با همون نرم تفزار آنلاکش کردم .
حسین جان یعنی میتونیم از همون اول که میخایم مستر لیگ بازی کنیم بازی رو روی superstar انجام بدیمش؟؟
اگه جواب مثبته لطف کن بگو چجوری
بازی اومده اگه نیومده دقیق چند روز دیگه میاد.
نه فقط توی دوستانه ها میشه . توی مستر لیگ من امتحان کردم از بازی میاد بیرون اما به احتمال خیلی زیاد با برنامه هایی که بعدا ساخته میشه میشه این کار رو انجام داد چون این درجه سختی در بیس اطلاعاتی بازی وجود داره .
حداقل صفحه قبل را نگاه بکنید چند نفر بازی را گرفتن دارن بازی هم میکنن!
--------
ای بابا بلاخره بازی سخت شده یا آسان شده؟
بعد من هی میگفتن زمان زمان پاسخ دهی خیلی خوبه که تو بازی باشه شما گیر داده بودین درست بشه این مشکل حالا بفرمایید دلتون خنک شد بازی آسون شد!
تف به این زندگی و شانس تنها امید ما به سخت شدن بازی هم پرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)