برای شهر صدرا چه شرکت هایی ساپورت میکنند؟پیش شماره 640.برای خودم نیست.من خودم اسیاتک دارم میخوام ببینم اسیاتک ساپورت میکنه؟بقیه چه طور؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
برای شهر صدرا چه شرکت هایی ساپورت میکنند؟پیش شماره 640.برای خودم نیست.من خودم اسیاتک دارم میخوام ببینم اسیاتک ساپورت میکنه؟بقیه چه طور؟
سلام بچه ها. امروز بعد از تقریبا 1 ماه دیدم لینک adsl مودمم خاموش شده.
زنگ زدم سپنتا گفت هنوز نمیتونیم بهتون سرویس بدیم زنگ بزنین به شاتل و از اینجور حرفا
زنگ زدم به شاتل میگه ما جمع آوری کردیم ولی از تو مخابرات هنوز جمع آوری نشده!
میخواستم ببینم این شرکتا چجوری چک میکنن که خط آزاد هست یا نه ؟ کسی میدونه؟
Last edited by aghamajid1369; 25-06-2012 at 15:41.
قاعدتا وقتی لینک بپره و نباشه دیگه رانژه جمع آوری شده... حالا نمیدونم ما جمع آوری کردیم ولی مخابرات جمع آوری نکرده منظورش چی بوده...
فکرش کنید 70% استفاده من در اینترنت بازی آنلاین هست جالبه منطقه ای که من زندگی میکنم فقط اینترنت ارم نت ارائه می شه و به نوعی ما مجبوریم فقط یک انتخاب داشته باشیم چند روز بود پینگ تایم اوت زیادی داشت رفتیم نمایندگی می گه چون 50 مگ جدیدن اضافه کردیم خطوط رو روی دو مگ بستن بعضی خطها زیاد بهش فشار می یاد جواب نمی ده! یعنی اینقدر حرفه ای جواب ما داد کفمون برید! می گم جریان این 50 مگ چیه می گه هیچی قبلا این 4-5 هزار یوزر جهرم رو روی 16 مگ خط شیر کرده بودیم:| الان 50 مگ اضافه کردیم غمت نباشه:|
خلاصه دیروز گفتم زنگ زدی شیراز این خطها فشار زیادی روشه کمتر کنن تایم اوت ول بشه :ی می گه اون حرف چرت بود:| الان پرسیدم مشکل سراسریه سه تا خط بین المللی ترکیده الان یه دونش فقط مرمت شده تا امروز که مشکل ادامه داره شیراز هم همین فیلم رو دارین؟
جدی با این تایم اوت می شه بازی آنلاین کنی؟
![]()
عزیز شیراز هم همین فیلمو داریم... من که زنگ نزدم بپرسم مشکل چیه... حتما سراسریه چو ماتریکس هم مشکل داره... بازی آنلاینبا این اینترنت حتی نمیشه رادیو گوش کرد...
اولی ارم نت هست و دومی ماتریکس...
![]()
چه باحال لینک dsl مودم دوباره روشن شد!!!!
با دروود
هر شرکت در سامانه مخابرات استانی یک نام کاربری دارد که با درون شدن به آن می تواند درخواست رانژه/قطع رانژه برای یک خط را بدهد و شرکت مخابرات نیز موظف به انجام آن تا بیشینه 24 ساعت آیانده می باشد.
اگر یک شرکت دستور جمع آوری یک خط را داده باشد ممکن است کارمند مخابرات (به اشتباه)تایید جمع آوری را زده باشد اما به راستی هنوز خط شما به افزار های آن شرکت وصل باشد و آن شرکت نیز بدون آگاهی است در این زمینه!
شاید این لینک سپنتا باشه... هر چند معمولا صبح باید لینک بیاد...
پینگ ارمنت
![]()
سرعت دانلود شبانه ارمنت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)