تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 652 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 6516

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت کارت های گرافیک و مانیتور، فقط در این تاپیک

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

عزیز شنیدم که ایسوس تو این مدل مشکل دما داره.تو چنتا مقاله خوندم
    دوست من این یادت باشه هیچ وقت به خاطر دما از کیفیت نگذر!(با دو تا فن حل میشه!در ضمن مشکل دما برا کار بالای 6 ساعته!)
    کی از 7990 اکستریم میگذره وقتی کیفیت عالی ای داره؟!

2. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست من این یادت باشه هیچ وقت به خاطر دما از کیفیت نگذر!(با دو تا فن حل میشه!در ضمن مشکل دما برا کار بالای 6 ساعته!)
    کی از 7990 اکستریم میگذره وقتی کیفیت عالی ای داره؟!
    عزیز من واسه گیم میخوام و بودجه ام در حد خرید 770 هست و از طرفی من تو منطقه جنوب کشور زندگی میکنم که هوا بیشتر وقتا گرم هست و متاسفانه سیستمم تو اتاقی هست که تهویه مناسبی هم نداره.منظورتون از اینکه با دوتا فن حل میشه چیه؟؟تویه مقاله خوندم که msi از توئین فروزر برای خنک کنندگی استفاده میکنه که حتی ایسوس هم ازش تقلید کرده.میشه بیشتر توضیح بدین؟؟نظرتون درباره گیگا چیه؟

4. این کاربر از qazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

عزیز من واسه گیم میخوام و بودجه ام در حد خرید 770 هست و از طرفی من تو منطقه جنوب کشور زندگی میکنم که هوا بیشتر وقتا گرم هست و متاسفانه سیستمم تو اتاقی هست که تهویه مناسبی هم نداره.منظورتون از اینکه با دوتا فن حل میشه چیه؟؟تویه مقاله خوندم که msi از توئین فروزر برای خنک کنندگی استفاده میکنه که حتی ایسوس هم ازش تقلید کرده.میشه بیشتر توضیح بدین؟؟نظرتون درباره گیگا چیه؟
    دوست من شرایط محیطی کلا" 2 درجه رو گرمای کارت یا مین تاثیر میزاره!تو تنور که نیستی!( من خودم جنوب بودم !)(البته اگه کیس تو فضای خیلی بسته باشه آره تاثیر داره!)
    با دو تا فن شتابدهنده ی گرین کلا" با 60 تومن میشه یه گرد بادی تو کیس به وجود آورد که س.پ.ی خودش التماس کنه که گرما بدی بهش!
    این جریان توئین فروزر هم تکنولوژی نیست که!امکاناته!..... شما الان میتونین تا اونجای () کیستونو پر فن کنید!(کسی آیا بهتون میگه از اون تقلید کردید؟!)
    اون فن های مخصوص سری 700 و یا 660 به بالا یا کارت تیتان ج.اف رو دیدید؟!(شتاب دهنده ی تورنادو هست تکنولوژیش!خوب این دلیل نمیشه ما رو کارت دیگه ای نبینیمش!شما میتونی رو کارت 7970 و... ببینین!)
    خوب شما با 770 تومن میتونید 7850 یا 650 TI boost بخرید که تازگیا بد جور رو بورسن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست من شرایط محیطی کلا" 2 درجه رو گرمای کارت یا مین تاثیر میزاره!تو تنور که نیستی!( من خودم جنوب بودم !)(البته اگه کیس تو فضای خیلی بسته باشه آره تاثیر داره!)
    با دو تا فن شتابدهنده ی گرین کلا" با 60 تومن میشه یه گرد بادی تو کیس به وجود آورد که س.پ.ی خودش التماس کنه که گرما بدی بهش!
    این جریان توئین فروزر هم تکنولوژی نیست که!امکاناته!..... شما الان میتونین تا اونجای () کیستونو پر فن کنید!(کسی آیا بهتون میگه از اون تقلید کردید؟!)
    اون فن های مخصوص سری 700 و یا 660 به بالا یا کارت تیتان ج.اف رو دیدید؟!(شتاب دهنده ی تورنادو هست تکنولوژیش!خوب این دلیل نمیشه ما رو کارت دیگه ای نبینیمش!شما میتونی رو کارت 7970 و... ببینین!)
    خوب شما با 770 تومن میتونید 7850 یا 650 TI boost بخرید که تازگیا بد جور رو بورسن!
    عزیز 770 تومن منظور من نبود منظور من قیمت کارت در حد کارت 770 GTXبود.عزیز اون فن شتاب دهنده که فرمودین کدوم مدل و برند مد نظرتون هست؟من هرچی گشتم همچین فنی ندیدم.میشه ادرس بدین.کیسم x6 گرین هست.عزیز تویه این لینک عکس های تست شده دمای کارت بعد از چند دقیقه رو نشون میده که خیلی بالاست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by qazy; 15-11-2013 at 22:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

عزیز 770 تومن منظور من نبود منظور من قیمت کارت در حد کارت 770 GTXبود.عزیز اون فن شتاب دهنده که فرمودین کدوم مدل و برند مد نظرتون هست؟من هرچی گشتم همچین فنی ندیدم.میشه ادرس بدین.کیسم x6 گرین هست.عزیز تویه این لینک عکس های تست شده دمای کارت بعد از چند دقیقه رو نشون میده که خیلی بالاست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن تورنادو (این نوع فن مدل های متفاوتی داره با سرعت ها و پره های متفاوت که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    و به این میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !(البته شتابدهنده ها انواع متفاوتی دارن که میتونن قوی تر از اینم باشن که به بدنه وصل بشنو به صورت کلی سرد کنن!)
    در مورد دما هم من راهنمایی کردم حالا هر چی خودتون صلاح میدونین ...!
    سوالات بیشتر در تاپیک مربوطه و بخش مربوطه.....
    Last edited by Altairezio; 15-11-2013 at 23:00.

8. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قيمت اين چهار مانيتور ال جي لطفا :

IPS 23EA63V
    E2260V
    E2281VR
    E2391VR

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

سلام کارت 4850 میخواستم ببینم قیمت نو (اگه باشه) و دست دو حدودا چنده gigabyte gv-r485oc-1gh

الان این سیستممه مادر بورد گیگابایت ma790gp-ud4h پردازنده Amd Phenom II x4 940 3000MH 4 core پاور هم Green gp680b روش زده 680 وات اما نمیدونم عملا چقدر کار میده اما فکر کنم بس باشه واسه کراس میخوام یه 4850 دست دو ارزون دوروبر 100 تومن بگیرم کنار این کراسفایر کنم بنظر شما فایده داره یا نه؟ 4850 خودمو بدم میشه 100 تومن روش گذاشت چیز بهتری خرید؟ این کارته دیگه نمیکشه الان بتلفید 3 رو رو high میشد رفت رو ultra گیر داشت
    بعد واسه خرید دست دو کجا تو نت بگردم بهتر گیر میاد

کارتی که dx 11 ساپورت میکنن قیمت مناسب و کیفیت معقولی دارن رو هم اگه به همراه قیمت معرفی کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه S.H.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.دوستان من میخوام کارت گرافیکمو ارتقاء بدم.شما چی پیشنهاد میکنین.(قیمت از 250 بیشتر نشه)
    خودم مدل gt 610 2g ، گیگا یا ایسوس در نظر دارم.68 بیت رو 180 و 128 بیت رو 220 قیمت دادن بهم.به نظر شما کاراییش خوبه؟ و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام. برای سیستمی با مشخصات زیر چه کارت گرافی پیشنهاد میدید؟ قیمتش از 1.200 بیشتر نباشه :

CPU : AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz
    RAM : 8 GIG
    Main Board : msi 870A-G54

خودم amd HD 6870 داشتم سوخت. الان چی بخرم بهتره؟

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

SAPPHIRE HD 7870 GHz EDITION 256bit 2GB GDDR5
    روز شنبه با قیمت 740 تومن خریدم ، از طبقه دوم بازار کامپیوتر ایران

14. این کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •