سلام به همه
دوستانی که از صبا Adsl دارند...
یعنی به دانشجو بالاتر از 128kb نمیدند؟!
کسی از تعرفه 2mb که در سایت درج نشده اطلاعی داره؟
مرسی
سلام به همه
دوستانی که از صبا Adsl دارند...
یعنی به دانشجو بالاتر از 128kb نمیدند؟!
کسی از تعرفه 2mb که در سایت درج نشده اطلاعی داره؟
مرسی
چرا میدن پس من چی هستم
خودم گواهی و از دانشگاه گرفتم ارسال کردم براشون اونام ok کردن
قیمت 2 مگ هم فعلا تو تهران عرضه نکرده فقط مشهد و تبریز و فک کنم اصفهان.
امروز رفتم سایت اسپید تست ایران رو انتخاب کردم 10 ISP تاپ از نظر سرعت دانلود رو تو یه لیست به ترتیب نشون داد. اولین ISP اسمش I.P.M بود. برام خیلی جالبه. پهنای باندش Mbps 0.60 کسی راجع به این شرکت می دونه. سایتش چیه؟
شرکت نیست ! مال وزرات علوم و اینا هستش
اینم سایتش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالا من چند روز پیش زنگ زدم ، گفتن که فقط به دانشجو های پیام نور سرعت بالا میدیم و لاغیریعنی به دانشجو بالاتر از 128kb نمیدند؟!![]()
خدا اینترنت شرکت رو زیادش کنه
![]()
سرویس شما ADSL هست یا EDSL ؟خوشبحالت جای ما رو هم خالی کن.
![]()
دوستان یک سئوال
الان بعد از 1-2 ماه بعد قولی که قرار بود پارس انلاین برای ما سرویس adsl بیاره امروز که زنگ زدم اینجوری گفتن
گفتن :امروز خود شرکت پارس انلاین اومده اینجا و رفت با مخابرات حرف زد که پهنای بتند رو از تهران بیارن ولی مثله اینکه مخابرات قبول نمیکنه و میگهخ حتما از ما بخرین و پارس آنلاین هم همین کار رو کرد و از اونها خرید و البته با قیمتی گران تر
یه سئوال برای من پیش اومده و اینکه الان سرویس های مخابرات حداقل روزی 3-4 ساعت قعطی دارند به نظر شما برای ما هم همینجوری میشه؟ و در آخر اینکه چون اونها گران خریند امکان داره برای ما هم گران حساب کنند چون منطقه ی دیگه ی که پارس انلاید سرویس میده مثه جاهای دیگه و مثل تهران هست ! و اینکه الان سرویس های 128 پارس انلاین روی 1 مگ ست شده است و اینکه وقتی از نخابرات بگیره همچین کاری رو برای ما هم میکنن؟
پاینده باشی.
واسه شرکتی هست که توش کار میکنم ما هم بخش IT اونجا هستیم پهنای باند دست خودمونه که بی کی چقدر بدیم به خودمون از همه بیشتر دادیم
سرویس وایرلس هست دکل نصبه و رادیو های اینترنتی روش نصبه
سلام دوستان.. به دو دلیل میخوام ADSL بگیرم.. هزینه دیال آپم زیاد میاد چون وبگردی زیاد میکنم..
شرایط من:
1- تهران هستم.
2- دانلود شبانه نامحدود و رایگان و سرعت مناسب میخوام.>>> تو خط فیلم و برنامه
3- مدت زیادی توی اینترنت میمونم (به خاطر وب گردی) . به خاطر همین هزینه دیال آپ همیشه بالا میاد.
4- بیشتر از 15 تومن هم نمیخوام بدم
پیش شماره 6630
لطفا راهنمایی کنید![]()
مسئول سایت دانشگاه ما هم همین کارو میکنه .. میخوام بزنم خفش کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)