بنظر من فقط و فقط با خود همون فیلمها ...!!!
بنظر من فقط و فقط با خود همون فیلمها ...!!!
فیلم خیلی تاثیر داره...اما بنظر من هیچی ب گیم نمیرسه !
شما ی گیم RPG بازی کن 10 برابر یه فیلم ارزش داره...
بعضی از بازیام ک اند محاوره هسن...
1 - expression به چه عبارتهایی میگن؟ هر عبارتی که از دو تا کلمه بیشتر شد و معنیش جدا از معنی ظاهریش شد میشه expression؟
2 - I gave them my address in case they came to London.
چرا از come استفاده نکرده؟ آخه براش توضیح داده که "They said they might come to London one day".
3 - لایتنر واقعاً برای حفظ کردن لغتها خوبه؟ چه راههای به درد بخور دیگهای هست برای این کار؟
Last edited by mghaffari49; 06-12-2011 at 14:35. دليل: این ادیتور مزخرف vB :)
آخه توی فیلما اصطلاحات انقدر زیاد و مختلفن که واقعا میشه باهاشون کتاب نوشت . من بیشتر از 50 بار تاحالا خود سریال خاطرات خون آشام رو دیدم و همون یه سریال انقدر اصطلاحات مختلف داره که....
میخواستم بدونم کتابی منبعی چیزی واسش نیست؟
من تا حالا کلاس زبان نرفته بودم تا 3 هفته پیش که رفتم سفیر مصاحبه و سطح 301 قبول شدم...5 ترم دیگه دارم تا IELTS ...
بدم نمیاد که استاد زبان بشم چون هم روون و خوب حرف میزنم هم تقریبا خوب ترجمه میکنم... به نظرتون واسه استاد موسسه شدن وارد دوره IELTS شدن بیشتر به درد میخوره یا advanced گذروندن؟؟؟
1. من به شخصه expression را به عنوان اصطلاح میشناسم. و فکر میکنم تعریفی که شما کردی، همون اصطلاح میشه دیگه. فکر میکنم همینطوره ... ولی خب اگه کسی اطلاعات دقیق تری داره حتماً بگه
2. من حدس میزنم، مثل جمله ی شرطی نوع دوم باهاش رفتار شده، در واقع از موقعیتی که احتمال وقوعش بسیار کم هست صحبت شده (the might come to London one day) برای همین ، بعد از in case زمان جمله گذشته اومده
و الا میتونست زمان حال را هم استفاده کنه، از نظر گرامری اشتباه نبود.
3. لایتنر را من استفاده نکردم. برای لغت، بهترین چیزی که کمکم کرد، مثال زدن با لغات جدید بود. من با هر لغت جدیدی مثال های متنوع میزدم و سعی میکردم مثالهایی بزنم که با واقعیت اطرافم میخوره (مثلا در مورد خودم، اطرافیان و آشنایان) مثال میزدم. این خیلی کمکم کرد.
برای یادگیری لغات، خودتون باید یه شیوه پیدا کنید مختص خودتونمنظورم اینه که برای هر شخص ممکنه روش ها و تاثیرشون متفاوت باشه.
بهترین و زنده ترین منبع خود فیلمها هستند. بخصوص سریال ها، که کاملا spoken language روزانه است. کتاب های اصطلاحات مثل street talk و یا سایتی مثل eslpod هم هست که اصطلاحات را جمع آوری کرده، ولی اصطلاحاتی که از خود سریال خودتون در میارین، شاید از نظر یادگیری خیلی موثرتر، نوتر و حتی جذاب تر باشه (چون روند آموزشی نداره)
برای معلم شدن، تسلط به General English خیلی مهم هست.
IELTS یک امتحان تخصصی به حساب میاد، و مسلما کسی که مدرک ایلتس را داره، میشه رو دانش انگلیسیش حساب باز کرد ولی برای معلم شدن، هیچ لزومی نیست که دوره های ایلتس را بگذرونین و روش تمرکز کنین.
البته ناگفته نماند که داشتن مدرک ایلتس باعث میشه خیلی راحت تر ، در موسسات مختلف جذب بشین.
ولی برای وارد شدن به تدریس و آموزشگاه روی General English بسیار تمرکز کنید که من فکر میکنم سطوح advanced در آموزشگاه ها این شرایط را بیشتر مهیا میکنه تا کلاسهای آمادگی ایلتس...
موفق باشید![]()
دوستان منم مثل این دوست عزیز هستم با این تفاوت که فقط American streamline رو نخوندم.میخواستم ببینم چه سری کتاب های داستانی خوبه؟ مثلا یک سری کتاب هست مربوط به آکسفورد.(OXFORD BOOKWORMS) خوبه؟
فقط یک مشکلی هست.اینه که 6 تا STAGE داره.حالا موندم که کدومش برام مناسبه و اینکه در مورد همه ی داستان هاش یک جوره؟(نه خیلی آسون باشه و نه اینقدر NEW Vocab برام داشته باشه که زده بشم)مرسی
![]()
برای یادگیری اصطلاحات امریکایی یه وبلاگی میشناسم به نظرم خیلی خوبه گاهی هم فیلم معرفی می کنه و به بررسی بعضی اصطلاحاش میپردازه
البته فکر کنم تبدیل به سایت شده اما همون آدرس وبلاگ هم که دادم میره به همینی که الان سایت شده البته مطالب قبلیش روحذف کردن مطالب خوبی داشت پرسیدم گفتن قراره با یه سری اصلاحات دوباره بذارنشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اصطلاحات آمریکایی یه نفربهم کتاب معرفی کرده بودمیگفت کتاب باحالیه آموزشidiomهست
idiomاون دسته ازاصطلاحاتیه که بین جوونارایجهslangهم اون اصطلاحایی که بین همه مردم رایجه وبرای قشرخاصی نیست اسم کتابstreet talkهستش ۳جلدداره فکرکنم البته من خودمم ندارم هنوزنخوندمش امااونی که معرفی کردمیگفت کتاب خوبیه.
سلام و وقت به خیر به هه دوستان.
لطف میکنید و 3 تا 4 تا برنامه خوب ((قیمت مهم نیست))که مترجم متن باشند به من معرفی کنید
از انگلیسی به فارسی و بالعکس.ممنون میشم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)