تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 581 از 923 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

سلام ... خسته نباشید خیلی موضوع مناسبیه خیلی ممنون...
    یه سوال داشتم... .؟من چه جوری میتونم انگلیسی محاوره رو یاد بگیرم؟؟؟یعنی انگلیسی که تو فیلما حرف میزنن منظورم لهجه نیست از اون بابت مشکل ندارم منظورم چیزایی مثل مخفف کردن کلمات...یا بعضی اصطلاحات محاوره که تو هیچ کتابی آموزش داده نشده...
    بنظر من فقط و فقط با خود همون فیلمها ...!!!

2. 2 کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

فیلم خیلی تاثیر داره...اما بنظر من هیچی ب گیم نمیرسه !
    شما ی گیم RPG بازی کن 10 برابر یه فیلم ارزش داره...
    بعضی از بازیام ک اند محاوره هسن...

4. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1 - expression به چه عبارت‌هایی می‌گن؟ هر عبارتی که از دو تا کلمه بیشتر شد و معنیش جدا از معنی ظاهریش شد میشه expression؟

2 - I gave them my address in case they came to London.

چرا از come استفاده نکرده؟ آخه براش توضیح داده که "They said they might come to London one day".

3 - لایتنر واقعاً برای حفظ کردن لغت‌ها خوبه؟ چه راه‌های به درد بخور دیگه‌ای هست برای این کار؟
    Last edited by mghaffari49; 06-12-2011 at 14:35. دليل: این ادیتور مزخرف vB :)

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

آخه توی فیلما اصطلاحات انقدر زیاد و مختلفن که واقعا میشه باهاشون کتاب نوشت . من بیشتر از 50 بار تاحالا خود سریال خاطرات خون آشام رو دیدم و همون یه سریال انقدر اصطلاحات مختلف داره که....
    میخواستم بدونم کتابی منبعی چیزی واسش نیست؟

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

من تا حالا کلاس زبان نرفته بودم تا 3 هفته پیش که رفتم سفیر مصاحبه و سطح 301 قبول شدم...5 ترم دیگه دارم تا IELTS ...
    بدم نمیاد که استاد زبان بشم چون هم روون و خوب حرف میزنم هم تقریبا خوب ترجمه میکنم... به نظرتون واسه استاد موسسه شدن وارد دوره IELTS شدن بیشتر به درد میخوره یا advanced گذروندن؟؟؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

1 - expression به چه عبارت‌هایی می‌گن؟ هر عبارتی که از دو تا کلمه بیشتر شد و معنیش جدا از معنی ظاهریش شد میشه expression؟

2 - I gave them my address in case they came to London.

چرا از come استفاده نکرده؟ آخه براش توضیح داده که "They said they might come to London one day".

3 - لایتنر واقعاً برای حفظ کردن لغت‌ها خوبه؟ چه راه‌های به درد بخور دیگه‌ای هست برای این کار؟
    1. من به شخصه expression را به عنوان اصطلاح میشناسم. و فکر میکنم تعریفی که شما کردی، همون اصطلاح میشه دیگه. فکر میکنم همینطوره ... ولی خب اگه کسی اطلاعات دقیق تری داره حتماً بگه

2. من حدس میزنم، مثل جمله ی شرطی نوع دوم باهاش رفتار شده، در واقع از موقعیتی که احتمال وقوعش بسیار کم هست صحبت شده (the might come to London one day) برای همین ، بعد از in case زمان جمله گذشته اومده
    و الا میتونست زمان حال را هم استفاده کنه، از نظر گرامری اشتباه نبود.

3. لایتنر را من استفاده نکردم. برای لغت، بهترین چیزی که کمکم کرد، مثال زدن با لغات جدید بود. من با هر لغت جدیدی مثال های متنوع میزدم و سعی میکردم مثالهایی بزنم که با واقعیت اطرافم میخوره (مثلا در مورد خودم، اطرافیان و آشنایان) مثال میزدم. این خیلی کمکم کرد.
    برای یادگیری لغات، خودتون باید یه شیوه پیدا کنید مختص خودتون منظورم اینه که برای هر شخص ممکنه روش ها و تاثیرشون متفاوت باشه.

آخه توی فیلما اصطلاحات انقدر زیاد و مختلفن که واقعا میشه باهاشون کتاب نوشت . من بیشتر از 50 بار تاحالا خود سریال خاطرات خون آشام رو دیدم و همون یه سریال انقدر اصطلاحات مختلف داره که....
    میخواستم بدونم کتابی منبعی چیزی واسش نیست؟
    بهترین و زنده ترین منبع خود فیلمها هستند. بخصوص سریال ها، که کاملا spoken language روزانه است. کتاب های اصطلاحات مثل street talk و یا سایتی مثل eslpod هم هست که اصطلاحات را جمع آوری کرده، ولی اصطلاحاتی که از خود سریال خودتون در میارین، شاید از نظر یادگیری خیلی موثرتر، نوتر و حتی جذاب تر باشه (چون روند آموزشی نداره)

من تا حالا کلاس زبان نرفته بودم تا 3 هفته پیش که رفتم سفیر مصاحبه و سطح 301 قبول شدم...5 ترم دیگه دارم تا IELTS ...
    بدم نمیاد که استاد زبان بشم چون هم روون و خوب حرف میزنم هم تقریبا خوب ترجمه میکنم... به نظرتون واسه استاد موسسه شدن وارد دوره IELTS شدن بیشتر به درد میخوره یا advanced گذروندن؟؟؟
    برای معلم شدن، تسلط به General English خیلی مهم هست.
    IELTS یک امتحان تخصصی به حساب میاد، و مسلما کسی که مدرک ایلتس را داره، میشه رو دانش انگلیسیش حساب باز کرد ولی برای معلم شدن، هیچ لزومی نیست که دوره های ایلتس را بگذرونین و روش تمرکز کنین.
    البته ناگفته نماند که داشتن مدرک ایلتس باعث میشه خیلی راحت تر ، در موسسات مختلف جذب بشین.
    ولی برای وارد شدن به تدریس و آموزشگاه روی General English بسیار تمرکز کنید که من فکر میکنم سطوح advanced در آموزشگاه ها این شرایط را بیشتر مهیا میکنه تا کلاسهای آمادگی ایلتس...

موفق باشید

9. 8 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

سلام دوستان

من سری کتابهای American streamline رو خوندم و بعد از اون کتابهای new interchange رو تا پایان جلد سبز.. الان زبانم تا حدی خوبه اما هنوز راضی نیستم ، مثلا برای ایلتس اگر بخوام اقدام کنم فکر میکنم اعتماد به نفس لازم رو ندارم !!

ضمنا خودم توی خونه میخونم و فیلم می بینم و فایل صوتی میشنوم ! چون کارمندم اصلا وقت شرکت توی کلاسها رو ندارم!

الان برای مرحله بعد شما اساتید چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟ سری کتابهای passage یا headway?

ممنون از راهنماییتون.
    سلام...

شما دیگه دنبال کتاب آموزشی نرین. تا میتونین کتاب داستان انگلیسی بخوانین. در شهر کتاب ها هم به راحتی میتونین سطوح مختلف را پیدا کنین. و یا تو اینترنت میتونین دانلود کنین.
    فقط فکر میکنم داستان هایی که سطحشون در حد intermediate هست. برای شما مناسب ِ. کتاب از این سطح پایین تر شاید براتون خیلی آسون باشه.

در کنارش روی فیلم کار کنید. یک فیلم را برای بار اول ببینید و لذت ببرین. بار دوم، با زیرنویس انگلیسی ، روزی 5 الی 10 دقیقه از فیلمو ببینید، و به تمامی اصطلاحات و لغاتی که استفاده شده دقت کنید. ممکنه این مرحله چندین و چند بار نیاز به تکرار شدن داشته باشه و بعد از اون ، وقتی به این شکل رو تمام فیلم کار کردین، بدون زیرنویس ببینین و خودتون از اینکه بدون زیرنویس میتونه لغت به لغت را متوجه بشین هم از لحاظ شنیدار و هم معنا، کلی لذت میبرین

اگه بتونید در یک بازه ی زمانی روی داستان و فیلم کار کنید خیلی خوب میشه. سطح زبانتون به زبان native نزدیک میشه.
    و بعد برای امتحاناتی مثل آیلتس میتونین رو تک تک مهارت ها کار کنین. که اگه لازم باشه برا یکی دو تا از مهارت ها کلاس هم برین.

ولی در حال حاضر کتاب و فیلم ...

موفق باشید
    دوستان منم مثل این دوست عزیز هستم با این تفاوت که فقط American streamline رو نخوندم.میخواستم ببینم چه سری کتاب های داستانی خوبه؟ مثلا یک سری کتاب هست مربوط به آکسفورد.(OXFORD BOOKWORMS) خوبه؟
    فقط یک مشکلی هست.اینه که 6 تا STAGE داره.حالا موندم که کدومش برام مناسبه و اینکه در مورد همه ی داستان هاش یک جوره؟(نه خیلی آسون باشه و نه اینقدر NEW Vocab برام داشته باشه که زده بشم)مرسی

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای یادگیری اصطلاحات امریکایی یه وبلاگی میشناسم به نظرم خیلی خوبه گاهی هم فیلم معرفی می کنه و به بررسی بعضی اصطلاحاش میپردازه
    البته فکر کنم تبدیل به سایت شده اما همون آدرس وبلاگ هم که دادم میره به همینی که الان سایت شده البته مطالب قبلیش روحذف کردن مطالب خوبی داشت پرسیدم گفتن قراره با یه سری اصلاحات دوباره بذارنشون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 4 کاربر از s@har بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای اصطلاحات آمریکایی یه نفربهم کتاب معرفی کرده بودمیگفت کتاب باحالیه آموزشidiomهست
    idiomاون دسته ازاصطلاحاتیه که بین جوونارایجهslangهم اون اصطلاحایی که بین همه مردم رایجه وبرای قشرخاصی نیست اسم کتابstreet talkهستش ۳جلدداره فکرکنم البته من خودمم ندارم هنوزنخوندمش امااونی که معرفی کردمیگفت کتاب خوبیه.

14. 2 کاربر از s@har بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

14 مترجم متن

سلام و وقت به خیر به هه دوستان.
    لطف میکنید و 3 تا 4 تا برنامه خوب ((قیمت مهم نیست))که مترجم متن باشند به من معرفی کنید
    از انگلیسی به فارسی و بالعکس.ممنون میشم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •