من صفر تا صد ایمپالا رو گرفتم 18 ثانیه شد.!
ولی خوبه چون کاپریس 77 سالم داشتم صفر تا صدش 15 تا بود.
من صفر تا صد ایمپالا رو گرفتم 18 ثانیه شد.!
ولی خوبه چون کاپریس 77 سالم داشتم صفر تا صدش 15 تا بود.
براي تست شتاب خيلي چيزها بايد رعايت بشه، مثلا تمام لوازم اضافي توي صندوق عقب در بياد، مثل تاير زاپاس، جك، آچار چرخ و جعبه ابزار و هرچي كه اونجاست، حتي فكر ميكنم كفي هاي ماشين ( لاستيك يا قاليچه ها) و البته داشبرد را هم بايد خالي كرد تا ماشين واقعا سبك بشه.باد تايرها تنظيم، و در يك روز مناسب با هواي متعادل، و البته مسيري مناسب بدون مانع و دست انداز و مزاحم و موتور و گيربكس و ديفرانسيال و تايرها گرم و آماده...اونوقت ميشه يه تست تقريبا نزديك به استاندارد گرفت.ولي از همه اينها گذشته، كيفيت بد بنزين يكي از موانع اينكار هست!!ديروز اين شل جلو نوا رو تو فروشگاه ديدم، كه بنظر نو و خيلي سالم ميرسه، گويا يه نفر اونجا گذاشته تا بفروشه، همراه با دوتا قاب چراغ نوا. احتمالا بايد تايواني باشه، ولي رنگ شده. اگر اشتباه نكنم قيمت رو 120 تومان گفته بود، اگر نوا اين مدلي داشتم ميگرفتمش چون خيلي سالم بود.
اين عكس رو چند روز قبل توي نت ديدم خيلي بامزه است!!![]()
جناب camaro lt در ادامه بررسی کاربراتور که مشکل خام سوزی داره و ماشین بنزین زیاد میخوره.چند مدل سوزن و ژیگلور که در ابزار داشتم پیدا کردم.یه مدل ایرانی داره و 2 مدل هندی و البته اینها هر کدوم شماره مربوط به خود دارند یعنی هر سوزن با ژیگلور خودش مچ میشه و البته نمونه امریکایی و فابریک که روی خود کاربراتور هست هم سایز مربوط به خود را دارد به طوری که زمانی که اون رو خریدم و سرویس میکردم متوجه گشادتر بودن ژیگلور ان نسبت به بقیه نمونه ها شدم و البته سوزنش هم کلفت تر بود.چون همون موقع نگران مصرف شدم ژیگلور ایرانی که تنگ تر بود رو نصب کردم با سوزن فابریک!ولی اصلا ماشین روشن نشد. مجددا یک نمونه سوزن نازکتر هندی رو به جای سوزن فابریک نصب کردم ولی باز هم روشن نشد!در مرحله اخر همون سوزن و ژِگلور فابریک که خیلی بررسی شون کردم و هیچ خش یا خوردگی یا اعوجاج و خم شدگی هم نداشت و در حد نو بود رو نصب کردم و اونجا بود که روشن شد و تنظیمش کردم .حالا به نظر شما کدوم سوزن و ژیگلور رو نصب کنم ایرانی یا؟و با توجه به اینکه ماشین اصلا دود نمیکنه به نظر شما ممکنه عیب از تنظیم شناور باشه؟
Last edited by MJ1970; 18-12-2012 at 22:01.
اینم تصاویر دل انگیز وکیوم گیربکس 350.
امروز هر کاری کردم مشکل حل نشد بلکه از تنظیم خارج شد و الان دنده 2 هم نمیکشه .زمانی میره دنده دو که کلن پارو از رو گار بر میدارم.
تنظیمش بهم خورده.البته خودم هنوز اعتقاد دارم مشکل خیلی حادی نباید باشه.
حالا فردا اگر رفتم پیش مکانیک مشخص میشه مشکل چیه.
![]()
سلام.
مشکل از گاورنر هم میتونه باشه ببر پیش مکانیک متوجه میشه.
در مورد سوزن و ژيگلور كاربراتور، يه بار مكانيكي رو ديدم كه يك سري سوزنهاي استاندارد اندازه گيري داشت( چيزي مثل فيلر با قطرهاي مختلف) كه دقيقا شماره گذاري شده بودن و براي تعيين دقيق اندازه ژيگلورها بكار ميرفت.اينجور كه متوجه شدم، بعضي وقتها از يك سري ژيگلورهاي ديگه هم كه مشابه نمونه نصب شده در آمريكايي بود استفاده ميكرد، مثلا ژيگلور كاربراتورهاي تويوتا سواري و يا وانت، و يا نمونه هاي اروپايي( ظاهرا از نظر رزوه يكي هستند و قطر سوراخها فرق داره). اما هيچوقت سايزهاي كمتر رو بكار نميبرد چون همون اعتقادي رو داشت كه همه ما داريم و اينكه مصرف موتور دقيقا مشخص شده و كمتر از اون رو نميشه استاندارد بدونيم و به موتور صدمه ميخوره.در مورد خام سوزي، شايد بهتر باشه اول ببينين دقيقا مصرف ماشين در خارج شهر چقدره؟ و در داخل شهر چقدر؟( از اونجايي كه ماشين شما هنوز كامل نشده و استفاده عملي و مداومي نداره كه بشه بر اساس اون دقيقتر نظر داد، پس نميتونيم بگيم دقيق چقدر مصرف داره)اينكه بخوبي روشن ميشه نشون ميده سوزن و ژيگلور مناسبه، اما براي شتاب و قدرت و كشش هم بايد توان كافي داشته باشه.اگر خام سوزي داشته باشه( از نظر من يعني سر شمعها و دهانه اگزوز دوده سياه غليظي جمع شده) پس كارب تنظيم نيست.اما اگر دود نميكنه، و سر شمعها هم تميزه، و البته مقدار دقيق مصرف رو هم در كيلومتر محاسبه كردين،و بيشتر از حد معمول نيست، پس ديگه نيازي به تنظيم و تغيير مجدد سوزنها نداره، و البته اون سوزن شناور فقط مربوط به زمانيه كه مقدار بنزين از حد مشخصي در پياله بنزين كمتر بشه و با پايين رفتن شناور، دوباره بنزين به پياله وارد ميشه و ارتباطي با مصرف زياد يا كم نداره(يك چيزي مثل شناور كولر آبي ، در واقع خرابي سوزن شناور و يا تنظيم نبودن شناور به فلوت كردن يا همان سر ريز بنزين و يا كم شدن بيش از حد بنزين در پياله منجر ميشه)يكي از دلايل مصرف بالا، كثيف بودن فيل تر هوا، يا نداشتن اون هست كه تناسب هوا و سوخت بهم ميخوره.نشتي بنزين از هرجايي هم ميتونه به سريعتر خالي شدن بنزين باك منجر بشه، و البته تنظيم نبودن ساسات كه خودش داستاني داره، و البته در زمستان بخاطر سرماي هوا و اينكه موتور در دماي پايينتر كار ميكنه، مصرف كمي بالاتر ميره و اينجاست كه بودن يك ترموستات مناسب خيلي مفيده تا دماي كاركرد موتور سريع به حد نرمال برسه.يه تجربه خوبي كه در مورد كارب داشتم اينه كه تا زماني كه واقعا نياز نشده ، نبايد بهش دست زد، چون هر بار باز و بسته كردن يه جور تنظيم رو بهم ميزنه و براي تنظيم مجدد بايد خيلي انرژي گذاشت و مراحل مختلف كاركرد موتور و شرايط آب و هوايي و ..رو در نظر گرفت.
سلام به همه دوستای گل به زودی عکسهای داشبورد و کنسول نوا رو که داده بودم بازسازی براتون قرار میدم
راستی سپر عقب و جلو رو که فرموده بودین 40 یا 50 هست تو تهران که کردن تو پاچمون چون پیدا نکردم به این قیمت یکی پیدا کردم که دونه ای 100 حساب میکنه یعنی 200000 تومان جفتش آب میخوره گفتم اگه سر حال باشه ازش میخرم تو کرج
سپر نوا 200 هزار تومن؟؟؟
یا خداااا مگه چه خبره؟؟؟
داداش بیخیال یه کم دندون رو جیگر بزار اینور اونرو بگرد قیمت پایینتر گیر میاری.
الان یه بیوک اوراقی بدون سند رو میتونین 1 میلیون بخرید که کلی هم لوازم داره روش.بیخیال بابا.
از این پولا ندید.حیفه بخدا.
سپر رو خیلی گرون میگه.
خاوران سر زدید؟
من سپر عقب سالم بیوک با گل سپر و لاستیک روی سپر فابریک رو خریدم 45 تومن اونم از لوازم فروش نه اوراقچی.
محسن جان چی شد گیربکس ماشین عیبش چی بود؟
کادیلاک ما هم همین عیب رو داشت از گاورنرش بود.
من 4 تا درب کامل بیوکی در حد نو با رودری و شیشه وقفل مرکزی و شیشه بالابر کامل به همراه 2 تا گلگیر نوا با پالانی در حد نو و کم بتونه و یک عدد شیشه شور فابریک و 2 تا مچی در فابریک و 3 عدد چراغ رو گلگیر فابریک و سالم رو خریدم 300 تومان .البته اول میگفت 700 تومان ولی خیلی راحت گفتم که من 300 بیشتر ندارم و خلاص و یه فکر کرد و گفت باشه!!!
اگر خریدار لوازم کوتاه نیاد فروشنده ها سریع کوتاه میان .علتش هم اینه حداقل توی بیوک و نوا به علت وفور لوازم و ارزش پایین تر ماشین زیاد لوزمشون تک و کم نیست و طرف میدونه اگر نفروشه باید به قیمت ذوب بفروشه.مخصوصا قطعاتی مثل درب و گلگیر و سپر
فروشنده هم یکی از اوراقچی های شوش بود که انبار اصلیش تو شریف اباد ورامینه و اسمش هم جواد زارع هست.
Last edited by MJ1970; 19-12-2012 at 16:30.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)