ایمیل من به راحتی باز می شه ولی با مسنجر نمی تونم وارد بشم نه تو گوشی نه تو خونه نه تو محل کار
با اهیمن خط نت آیدی دیگه باز می کنه چیکار کنم؟
ایمیل من به راحتی باز می شه ولی با مسنجر نمی تونم وارد بشم نه تو گوشی نه تو خونه نه تو محل کار
با اهیمن خط نت آیدی دیگه باز می کنه چیکار کنم؟
سلام متأسفانه گزینه اتاق های چت در مسنجر من نیست چندین بار هم پاک کردم
2- یا اگر باشد باز نمی شود و ارور dll می دهد
موقع نصب هم ارور dll می دهد
اتاق های گپ یاهو بسته شدن .
سلام.
یه نرم افزار پاسخگویی خودکار به پیامها میخوام. یکی دو تا پیدا کردم رو نسخه های جدید یاهو انگار کار نمیدن!
سلام دوستان
من از دیروز یاهو مسنجرم اصلا باز نمیشه
نه فقط یاهو مسنجر بلکه اصلا کلا سایت یاهو برام باز نمیشه
فکر کردم شاید مشکل از اکانتم باشه
ولی تمام اکانت ها م رو هم تست کردم ولی باز نمیشه
باز اکانت هام رو از یه سیستم دیگه تست کردم بدون هیچ مشکلی باز میشند
من از مبین نت استفاده میکنم و در شهر قم زندگی میکنم
تا پریشب هیچ مشکلی نداشت ولی یکباره دیگه هر کاری میکنم باز نمیشه
حتی سیستم رستور هم کردم به زمان یک هفته پیش ولی باز جواب نمیده
با نیم باز هم وقتی میخوام به یاهو مسنجرم کانکت بشم میگه نمیتونه به یاهو وصل بشه چرا که این سیستم فعال نیست
دوستان اگر میتوند من رو راهنمایی کنند
ممنون میشم
با ساکس ( ویل تر شکن ) برو ببین باز میکنه برات؟
با یه مرورگر دیگه با ساکس امتحان کن...
دوستان یه مشکل هست، هم با مسنجر گوشی(اندروید) هم ب مسنجر یاهو میل، وقتی آن میشم، لیست دوستان آنلاین رو نشون نمیده... رو گوشی یه لودینگ میده (Loading Online Contacts) و روی میل هم می نویسه (All Contacts are currently offline)، قند شکن هم ندارم. برای شما مشکلی نداره بی قند شکن؟
تو گوشی من گاهی وقتا تو لودینگ هنگ میکرد بخاطر سرعت پایین اینترنت ظاهرن یا شلوغی سرور یاهو...تو کامپیوتر با فیلترشکن امتحان کن اگه باز کرد که هیچ اگه نکرد ببین تو فایروال آنتی ویروست برنامه یاهو یا لینک سایت یاهو بلاک نکرده باشه.
همیشه اینجوری نیست... مثلا میذارمش باز، یه دفعه بعد از مثلا یه ساعت همه چی لود میشه، هم آف ها هم آنلاین ها و ...
از ورژن آپدیت شده استفاده می کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)