جای خاصی نمیگردم ولی توی این لینک شاید یه چیزایی پیدا کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جای خاصی نمیگردم ولی توی این لینک شاید یه چیزایی پیدا کنی
کسی نمیدونه این چه پیغامی هست واسه کسی اتفاق نیافتاده؟
چرا اتفاق نیفتاده ! افتاده من که گفتم باید بازی رو کرک کنید . حالا یه بار سی دی 2 رو بزارید بعد ببینید میاد بالا؟
cd2 برای سیمز3 هست خود بازی 1 dvd داره در کل
همین که نوشه رو فرستادم گفتم یه جای کارم میلنگه .حالا با همون DVD پت بالا اومد؟
سلام
من یه جایی دیدم نوشته این پیغام برای این هست که شما کرک رو در جای نادرستی کپی میکنید. باید حتما توی این آدرس باشه:
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
البته یه فیکس هم هست که باید روی بازیتون نصب بشه (قبل از کرک کردن باید این کار رو انجام بدید). توضیحات کامل نصب این پچ توی فایلش هست با دقت بخونید و اجرا کنید. لینک دانلود این پچ فیکس:
نه دوست عزیز بالا نمیاد نمیدونم این یکی چرا اینجوریه من پک های قبلی رو نصب میکردم همچین مشکلی نداشتم![]()
سلام دوست عزیز حجم این فایل 66 mb منم الان جای هستم دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم میشه یه توضیح در مورد نصبش بگین ممنون میشم
سلام
من این فایل رو ندارم ولی توی فرومی که این روش رو گذاشته بود هر کسی که مدتها بود برای بازیش این مشکل رو داشت با استفاده از این فیکس کارش درست شده بود و همه راضی بودن. متاسفانه نصبش هم توی همون فایل فشرده توضیحش رو داده داخل فروم چیزی ننوشته بودن. شرمنده که بیشتر از این نمیتونم کمکتون کنم.
من لینک دانلود نسخه کامل و کرک بازی رو می خوام.توی انجمن دانلود بازیها sims 3 نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)