تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 1081 اولاول ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان باتجربه لطفا راهنمایی بفرمایند:

من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم. به نظر شما قابلیت های ورژن های جدیدتر و دسترسی به کلید های فعالسازی برای اونها آنقدر هست که ارزشش رو داشته باشه از ورژن جدیدتر استفاده کنم؟ دو ماه پیش آخرین ورژن رو نصب کردم ولی بعد فهمیدم که ایرادات اساسی داره و سیستم هنگ می کرد و دوباره برگشتم به ورژن 7 با کلی دردسر برای آپدیتش... لطفا اگه جوابتون مثبت هست بهترین و مطمئن ترین ورژن رو معرفی کنید که فعالسازی و آپدیتش پردردسر نباشه...
    پیشنهاد من:Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506یعنی آخرین ورژن قبل از نسخه 2010

2. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برای من 2010 هستش نه من با 40-50 مگ مشکلی ندارم مشکل من اینه که مثل dial up با سرعت 4-5 داونلود میکنه

اون قسمتی رو هم که bold کردم
    اگه اون تیک رو بردارم میتونم بعدا از توی فولدر ها فایل ها رو بردارم ؟؟!

ممنون
    مشکل دانلود واسه سرورهای کاسپرسکی هستش.خودمم این مشکل رو دارم.اگه 2010 داری یه خورده مسیرها بعضی جاها فرق میکنه ولی یه کم بگردید پیدا می کنید.یه بار اون تیک رو بزن، بعد یه مسیر دلخواه بده بهش.بعد آپدیت کامل کن، بعدش هر وقت خواستی می تونی بعدا (مثلا وقتی ویندوز رو عوض کردید) از آپدیت ها استفاده کنید و دوباره وقت نزاری واسه آپدیت.البته 2010 آپدیت زیادی نداره.

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسته نباشید بچه ها
    آقا من کاسپر 2009 دارم. روی ویندوز 7 سالم وصل نمی شه
    اگر ممکنه لینک کاسپر اینترنت سکیورتی 2010 رو برای ویندوز 7 قرار بدید
    ممنونم

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خسته نباشید بچه ها
    ممنونم
    این لینک دانلود آخرین نسخه 2010 (بتا):

آنتی ویروس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینترنت سکوریتی:
    کد:
    نسخه 2010 هنوز پایدار نشده است.

6. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم آنتی ویروس و مخصوصا فایروال کسپر 2010 چطوره ؟ نسبت به بقیه فایروال ها ؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام...من ورژن 2010 این کسپر رو دان کردم...اما نمیدونم چطوری با key فعال میشه؟با تشکر...
    راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا
    از راهنمای موجود در امضام استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.من میخوام که اجازه ی دسترسی یک برنامه رو به اینترنت بگیرم.ولی هر چی با KIS2010 ور رفتم نتونستم که راهی پیدا کنم.لطفا منو راهنمایی کنید
    مرسی
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خسته نباشید بچه ها
    ممنونم
    نسخه مخصوص 7 برای کاسپر هنوز منتشر نشده و احتمال داره با 2010 هم مشکل 2009 رو داشته باشید.
    دوستان میخواستم بدونم آنتی ویروس و مخصوصا فایروال کسپر 2010 چطوره ؟ نسبت به بقیه فایروال ها ؟
    بسیار عالی هست و نتایج مقایسه ها رو میتونید در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها و فایروال ها ببینید.

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک مشگل بزرگ
    سلام به همگی
    من تازگیها به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
    رو سیستمم Kaspersky Internet Security نصبه و XP SP3 در حالت عادی با سرعت خوب اینترنت دارم و تو همه سایتها به راحتی و بدون مشکل می رم. ولی وقتی برنامه Ultrasurf رو باز می کنم وقتی کامل کانکت می کنه. خیلی خیلی سخت یک صفحه رو باز می کنه و یا اصلا باز نمی کنه و وقتی که می بندمش تو هیچ سایتی نمی ره (تو قسمت Proxy Settings هم خودش Proxy که داده بود رو خاموش می کنه) باید حتما کانکشن رو Disable Enable کنم تا دوباره به حالت نرمال برگرده. من اول Kasper Internet Security 2010 رو بعد از نصب دوباره ویندوز ریختم و وقتی با این مشکل بر خوردم هر وقت که کسپر رو می بستم مشکل حل می شد و براحتی وقتی Ultrasurf رو باز می کردم کانکت می کرد و همه جا می رفت و وقتی هم که می بستم Ultrasurf رو باز همه جا می رفت ولی وقتی کسپر رو باز می کنم دوباره اون مشکل به وجود می یاد.
    این رو باید بگم که من قبلا هم Kasper Internet Security 8.00.357 داشتم و اصلا همچین مشکلی نداشتم وقتی دوباره ویندوز رو ریختم این مشکل به وجود اومد و اینکه اول فکر کردم مال ورژن جدید کسپر هست ولی وقتی دوباره ویندوز ریختم با همون ورژن قبلی که استفاده می کردم باز هم این مشکل وجود داره. حتی یک ویندوز SP3 جدیدتر ریختم ولی مشکل حل نشده. خواهشن کمک کنین چرا کسپر اینجوری می کنه؟؟؟ چی کار باید کرد.
    من وقت NOD 32 Smart Security رو نصب کردم اصلا همچین مشکلی نیست ولی با کسپر وجود داره. در صورتی که قبلا همین ویندوز با همین ورژن کسپر نصب بود و با Ultrasurf هیچ مشکلی نداشت. راهنماییم کنین. ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک مشگل بزرگ
    سلام به همگی
    من تازگیها به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
    رو سیستمم Kaspersky Internet Security نصبه و XP SP3 در حالت عادی با سرعت خوب اینترنت دارم و تو همه سایتها به راحتی و بدون مشکل می رم. ولی وقتی برنامه Ultrasurf رو باز می کنم وقتی کامل کانکت می کنه. خیلی خیلی سخت یک صفحه رو باز می کنه و یا اصلا باز نمی کنه و وقتی که می بندمش تو هیچ سایتی نمی ره (تو قسمت Proxy Settings هم خودش Proxy که داده بود رو خاموش می کنه) باید حتما کانکشن رو Disable Enable کنم تا دوباره به حالت نرمال برگرده. من اول Kasper Internet Security 2010 رو بعد از نصب دوباره ویندوز ریختم و وقتی با این مشکل بر خوردم هر وقت که کسپر رو می بستم مشکل حل می شد و براحتی وقتی Ultrasurf رو باز می کردم کانکت می کرد و همه جا می رفت و وقتی هم که می بستم Ultrasurf رو باز همه جا می رفت ولی وقتی کسپر رو باز می کنم دوباره اون مشکل به وجود می یاد.
    این رو باید بگم که من قبلا هم Kasper Internet Security 8.00.357 داشتم و اصلا همچین مشکلی نداشتم وقتی دوباره ویندوز رو ریختم این مشکل به وجود اومد و اینکه اول فکر کردم مال ورژن جدید کسپر هست ولی وقتی دوباره ویندوز ریختم با همون ورژن قبلی که استفاده می کردم باز هم این مشکل وجود داره. حتی یک ویندوز SP3 جدیدتر ریختم ولی مشکل حل نشده. خواهشن کمک کنین چرا کسپر اینجوری می کنه؟؟؟ چی کار باید کرد.
    من وقت NOD 32 Smart Security رو نصب کردم اصلا همچین مشکلی نیست ولی با کسپر وجود داره. در صورتی که قبلا همین ویندوز با همین ورژن کسپر نصب بود و با Ultrasurf هیچ مشکلی نداشت. راهنماییم کنین. ممنون.
    من هم پک 3 دارم و کاسپر 2010 و با اولترا هم مشکلی ندارم. غیر از این اواخر که اولترا دیر به سرورش وصل میشد یا اصلا نمیشد که به کاسپر ربطی نداشت و مربوط به اختلال های اینترنت ایران یا شلوغی سرور اولترا میشد.
    شما ورژن آخر اولترا رو که جند روز پیش در اومد رو از اینجا دانلود کنید که فعلا مشکلات نسخه قبل رو اصلا نداره و احتیاطا هم به لیست سفید کاسپر اضافش کنید تا کاری بهش نداشته باشه.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •