پیشنهاد من:Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506یعنی آخرین ورژن قبل از نسخه 2010
پیشنهاد من:Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506یعنی آخرین ورژن قبل از نسخه 2010
مشکل دانلود واسه سرورهای کاسپرسکی هستش.خودمم این مشکل رو دارم.اگه 2010 داری یه خورده مسیرها بعضی جاها فرق میکنه ولی یه کم بگردید پیدا می کنید.یه بار اون تیک رو بزن، بعد یه مسیر دلخواه بده بهش.بعد آپدیت کامل کن، بعدش هر وقت خواستی می تونی بعدا (مثلا وقتی ویندوز رو عوض کردید) از آپدیت ها استفاده کنید و دوباره وقت نزاری واسه آپدیت.البته 2010 آپدیت زیادی نداره.
خسته نباشید بچه ها
آقا من کاسپر 2009 دارم. روی ویندوز 7 سالم وصل نمی شه
اگر ممکنه لینک کاسپر اینترنت سکیورتی 2010 رو برای ویندوز 7 قرار بدید
ممنونم![]()
این لینک دانلود آخرین نسخه 2010 (بتا):
آنتی ویروس:
اینترنت سکوریتی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه 2010 هنوز پایدار نشده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میخواستم بدونم آنتی ویروس و مخصوصا فایروال کسپر 2010 چطوره ؟ نسبت به بقیه فایروال ها ؟
از راهنمای موجود در امضام استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه مخصوص 7 برای کاسپر هنوز منتشر نشده و احتمال داره با 2010 هم مشکل 2009 رو داشته باشید.
بسیار عالی هست و نتایج مقایسه ها رو میتونید در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها و فایروال ها ببینید.
یک مشگل بزرگ
سلام به همگی
من تازگیها به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
رو سیستمم Kaspersky Internet Security نصبه و XP SP3 در حالت عادی با سرعت خوب اینترنت دارم و تو همه سایتها به راحتی و بدون مشکل می رم. ولی وقتی برنامه Ultrasurf رو باز می کنم وقتی کامل کانکت می کنه. خیلی خیلی سخت یک صفحه رو باز می کنه و یا اصلا باز نمی کنه و وقتی که می بندمش تو هیچ سایتی نمی ره (تو قسمت Proxy Settings هم خودش Proxy که داده بود رو خاموش می کنه) باید حتما کانکشن رو Disable Enable کنم تا دوباره به حالت نرمال برگرده. من اول Kasper Internet Security 2010 رو بعد از نصب دوباره ویندوز ریختم و وقتی با این مشکل بر خوردم هر وقت که کسپر رو می بستم مشکل حل می شد و براحتی وقتی Ultrasurf رو باز می کردم کانکت می کرد و همه جا می رفت و وقتی هم که می بستم Ultrasurf رو باز همه جا می رفت ولی وقتی کسپر رو باز می کنم دوباره اون مشکل به وجود می یاد.
این رو باید بگم که من قبلا هم Kasper Internet Security 8.00.357 داشتم و اصلا همچین مشکلی نداشتم وقتی دوباره ویندوز رو ریختم این مشکل به وجود اومد و اینکه اول فکر کردم مال ورژن جدید کسپر هست ولی وقتی دوباره ویندوز ریختم با همون ورژن قبلی که استفاده می کردم باز هم این مشکل وجود داره. حتی یک ویندوز SP3 جدیدتر ریختم ولی مشکل حل نشده. خواهشن کمک کنین چرا کسپر اینجوری می کنه؟؟؟ چی کار باید کرد.
من وقت NOD 32 Smart Security رو نصب کردم اصلا همچین مشکلی نیست ولی با کسپر وجود داره. در صورتی که قبلا همین ویندوز با همین ورژن کسپر نصب بود و با Ultrasurf هیچ مشکلی نداشت. راهنماییم کنین. ممنون.![]()
من هم پک 3 دارم و کاسپر 2010 و با اولترا هم مشکلی ندارم. غیر از این اواخر که اولترا دیر به سرورش وصل میشد یا اصلا نمیشد که به کاسپر ربطی نداشت و مربوط به اختلال های اینترنت ایران یا شلوغی سرور اولترا میشد.
شما ورژن آخر اولترا رو که جند روز پیش در اومد رو از اینجا دانلود کنید که فعلا مشکلات نسخه قبل رو اصلا نداره و احتیاطا هم به لیست سفید کاسپر اضافش کنید تا کاری بهش نداشته باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)