چه ویندوزی داری نصب میکنی ؟
چه ویندوزی داری نصب میکنی ؟
ویندوز xp
سون هم امتحان کردم درایو ها رو نمیاره!
هارد رو به سیستمی که هارد داره وصل کنید و یک عکس از disk managment بدین
من یه سوال درمورد هارد لپ تاپم دارم . هارد 750 گیگ توشیبا. وقتی وارد بعضی از سایتها میشم یه صداهای زیادی از هارد میاد مثل سایت peyvandha.ir - البته برای شنیدن صدا باید گوشمون نزدیک هارد کنم
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
سلام
دیشب سیستم هنگ کرد و دیگه بالا نیومد , حتی نتونستم ویندوز نصب کنم رو سیستم
مجبور شدم هارد رو باز کنم ببرم خونه دوستم
و نکته جالب توجه اینه که اونجا ویندوز بالا اومد ولی تصمیم گرفتیم یه بار به صورت کامل فرمت کنیم و بعد ویندوز نصب کنیم
با نرم افزار Acronis Disk پارتیشن ها رو حذف کردیوم و بعدش هارد Wip کردیم
بعد از نصب ویندوز دوباره نرم افزار Hd Tune رو گذاشتم تا اسکن کنه , یه مقدار که گذشت به تب healt رفتم و دیدم که باز همون ارور قبلی مشهوده
یعنی همین عکس
اینجور که پیداس این ارور میگه که از اون حد آستانه برای بدسکتور گذشته و نمیشه کاریش کرد , یا من اشتباه متوجه شدم
این ارور رو هم چند روز بود که میگرفتم و الان هم بعد از نصب ویندوز و کارهایی که بالا گفتم باز همون ارورر رو دارم
این عکس:
این آپدیت فریم ویر که گفتید به چه صورت هست؟
بفرما اینم عکس:
ولی تو وین نمیاد نمیدونم چرا! الان رو این سیستم هارد من نصبه. ولی نمیاد هارد خودش که 80 گیگ هست میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی بگم.
گاهی وقتا سیستم خودم هارد رو دیتکت نمیکنه.
این سیستمی که الان روش هارد رو بردم هم یه چند باری اینکارو کرد.
بعدشم نمیدونم چرا وقتی این هارد رو سیستم خودم یا این سیستم وصل میکنم سرعت کند میشه سرعت ویندوز نه سرعت تو بوت کردن و دیتکت شدن!!
درایوهاشو با نرم افزار درست کردم تو بوت ولی نمیدونم چرا هنگام نصب ویندوز نمیاد!! به نظرم باید ببرم بیرون. خیلی وقته رو این هارد وقتمو تلف میکنم خسته شدم![]()
بله یا بدسکتوری داره یا سکتور delay داره که با hdd regenerator نمیتونه درست کنه اگه low level format هم جواب نداده فریم ویر رو تست کنید باید برین سایت خود هارد از اونجا بگیرید هاردتون سیگیت است از این لینک طبق سری هارد model number و part number هاردتون رو پیدا کنید و دانلود کنید یک فایل exe است اجراش میکنید نصب میشه سیستم ریست میشه بعد که میخواد بوت بشه فریم ویر نوشته میشه
قبل از اینکار بوت اولیه سیستم رو روی هارد بزارین که عملیات سریعتر انجام بشه
درست نشد مشکل سخت افزاری است یا هد یا پلاتر
هاردتون سالمه و مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)