بابا بازم دم اندیشه گرم به ما سرویس میده حالا حتی با سرعت کم شما دیگه کلا ما رو حساب نکردی مگه مرکز 8 دل نداره![]()
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا بازم دم اندیشه گرم به ما سرویس میده حالا حتی با سرعت کم شما دیگه کلا ما رو حساب نکردی مگه مرکز 8 دل نداره![]()
![]()
میدونم چی میگی این واسه خودم هم جالبه اما یه زمانی واقعا این سرعتو داشتم اما بعدش دیگه خیلی داغون شد اومدم asdl گرفتم ماجرا مال یک سال پیشه حتی یه بار hdm سرعت 18 رو نشون دارد که عکس گرفتم
مودمم Asus AM 602 هستش
بچه ها بدون شوخی میگم اگه اندیشه وضعش بهتر شد که هیچی وگرنه اگه قراره isp رو عوض کنیم همه با هم بریم اندیشه لااقل این جوری حساب کار دستشون میاد که بدون چه جوری با یه کاربر برخورد میشه من از این که ما رو ... فرض کردن بیشتر اعصابم خورده
کاملا پایم
اما اینم بگم مثل اینکه ما شدیم موش ازمایشگاهی و دارن امشب اینترنت با خلوص 60 کیلو بایت به خورد ما میدن تا ببینن واکنش ما چطور من که حالم داره بهم میخوره
البته این خودش یه نکته مثبته که تو این یک سال اخیر این اولین باره که بعد ازین که سرعترو کم میکنن زیاد هم میشه منظورم از اون موقعیه که 250 داشتیم
دیشب 40 امشب 60
دوستان کسی اینجا سرویس 512 حجمی داره؟ اندیشه... سرعتشون min,avg و max چطوره؟
من که 128 نامحدود دارم، بعد از این طرح پایین اوردن سرعتا، max سرعتم به 30 میرسه... 128 های حجمی هم همینطورن؟
اگه اینطور باشه که قاعدتا طبق نسبت +1.875 سرعتارو نگه داشتن. 128 استاندارد باید 16 باشه ضربدر 1.875 میشه 30. پس 512 که استانداردش 64 باید 120 بدن. درسته؟ اگه نه که موافقم همه (هرکی که ناراضیه) با هم بریم اندیشه و جمع آوری کنیم. پیشنهاد منم شاتلالبرز بی رودرواسی میگه سرعت استاندارد میدم. دامون هم که مشکل امنیتی و سرعت داره. پیکر بندی شبکشون بر مبنای روتر کاربراست
یکی از رفقام تو network map دید که 12 نفر دیگه به روترش وصلن. تونست کامپیوتراشونو remote بگیره. شب هم چند تا رو روشن کرد رو safe mode اورد بالا trojan Win32.MorgueCyberion کپی کرد
...
سلام به دوستان من 128 نامحدود داشتم تا دیروز از این سرعت اعصابم خورد شد تبدیل کردم به 512 10 گیگ سرعتم بین 110 تا 120 متغییره
سلام پیدا میدا نبودی
این قضیه 1.875 چیه پشتیبانی حرفش رو به من هم زد خیلی لطف میکنن مثلا؟؟
نشستن فکر کردن 2 برابر ندیم 1.875 برابر بدیم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)