سلام
به لینک زیر برو و نرم افزار رو دانلود و نصب کن :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
به لینک زیر برو و نرم افزار رو دانلود و نصب کن :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام عزیزان،نمیدونستم که مشکلم رو تو کدوم تاپیک بگم،اگه از دستتون کاری بر میاد کمکم کنید لطفا...
یه برنامه میخواستم که در کنار ویندوز سون ۶۴ بیتی بشه با یه نرم افزار ویندوز مجازی ایکس پی داشت؟
خودم برنامهٔ vm-wareرو دارم اما توش بعضی بازیا و برنامه ها اجرا نمیشه...
مرسی
با سلام به همه ویندوزی های خوب...
بازگشت خودم رو به دنیای ویندوز تبریک میگم... واقعا سیستم عامله ها.
lمن مدتیه از ADSL استفاده میکنم. ولی جدیدا وقتی میخوام disable کنمش یه پیغام میده و disable نمیشه.
منم مجبورم که از قسمت manager کامپیوتر پورتشو enable کنم.
ممنون میشم کمکم کنیــــــــد.
سلام
این تایپیک رو ببینید.
اجرای ویندوز XP در محیط ویندوز 7!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
سلام
چه پیغامی میده؟
سلام.
خواهش میکنم
فکر کنم مشکل دقیقا همین بوده.
بعد از اینکه User رو Remove کردید، باید دکمه Add رو در پایین همون پنجره فشار بدید.
بعد در صحفه ای که باز میشه، دکمه Advanced رو که در قسمت پایین سمت چپ قرار داره رو بزنید.
در پنجره جدید باید مطابق تصویر زیر، دکمه Fine Now رو بزنید که لیست یوزرها رو در پایین براتون بیاره.
حالا باید از همون جا Adminstrators رو انتخاب کنید و همه پنجره های باز رو Ok کنید.
در هرحال روش اش اون بود و یه یوزر رو پاک کردید ولی به یاد گرفتنش می ارزید؛ نه!؟
ولی در مورد سوال دومتون:
دوست عزیز، برای محدود کردن به داخل پوشه ها باید از برنامه های خاصی استفاده کنید. وگرنه در داخل ویندوز نمیشه این کار رو انجام داد (البته تا جایی که من اطلاع دارم)
و اینو هم بگم که برنامه هایی هم که در این زمینه ها کاربرد دارند، اکثرا تحت شبکه هستند نه برای یک سیستم.
شاد و پیروز باشید![]()
دوستان خواهشا کمک
شاید درس جایی نباشه اماهرچه گشتم پیدا نکردم
دوستان عزیز
اگر یک query خیلی طولانی بشه اشکالی داره یا مثل برنامه نویسی محدودیتی نداره ؟توی دلفی میگم
ورژن 8
بله استفاده میکنم
tohidkh عزیز ممنون از راهنماییتون ...بله درست میگین
تنها مشکل الان اینه که بعضی برنامه ها آیکونشون تغییر پیدا کرده و شکل آیکون شبیه عکسی که گذاشتم شده ..فرمت فایل ها
هم نشون داده نمیشه مگر اینکه کلیک راست کنم ..
یا مثلا برنامه ای مثل یه صفحه از word این خطا میاد ضمن اینکه شکل آیکون کل آفیس هم مثل عکسی که بالا گذاشتم شده
نمیدونم علتش چیه ...مطمئنم هستم سیستم ویروس نداره دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
با سلام
همینطور که خودتون گفتید سوالتون رو اصلا هم جای درستی مطرح نکردید!
در اینجا مطرح کنید:
برنامه نويسي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه زمانی این پیغام رو مشاهده میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)